Beograd

Na Adi Ciganliji - Reciklažna regata - Na Adi Ciganliji - Reciklažna regata

Radionica Karkatag kolektiva Reciklažna regata održaće se od 21. do 24. avgusta, od 12.00 do 16.00 na tribinama kod skakaonice na Adi Ciganliji. Učestvovaće srednjoškolci, ali i ostali, koji će kreirati najinventivnije i najbrže plovilo kombinujući različiti plutajući otpad. Poslednjeg    opširnije »

Čitanja: 1077 | Komentara: 0

Bira se najlepši ulaz

17. 08. 2013.
Bira se najlepši ulaz - Bira se najlepši ulaz

Od 15. avgusta zvanično je otvoren nagradni konkurs Javnog preduzeća “Gradsko stambeno” pod nazivom “Najlepši ulaz 2013″, koji ovo preduzeće organizuje već treću godinu zaredom. Cilj konkursa je da se sugrađanima ukaže na značaj negovanja kulture stanovanja i dobrih komšijskih    opširnije »

Čitanja: 1126 | Komentara: 0

Septembarska Moda za poneti - Septembarska Moda za poneti

Posle letnje pauze, odmorni i sveži vraćamo se našim omiljenim programima pa tako novu sezonu Mode za poneti započinjemo već početkom septembra. Svi zainteresovani izlagači svoje nove kreacije, kolekcije i inovacije mogu prijaviti na moda@gradbeograd.eu do 20. avgusta. Za potpunu    opširnije »

Čitanja: 1217 | Komentara: 0

Akustična bašta - MARIĆ & MAMULA - Akustična bašta - MARIĆ & MAMULA

Kulturni centar GRAD, pokrenuo je seriju akustičnih koncerata u GRADSKOJ BAŠTI. Svake srede pod vedrim nebom imaćemo priliku da upoznamo mnogobrojne renomirane i nove muzičare sa naše scene. U sredu 21. avgusta očekuje nas ovogodišnji oformljen duo, Marko Marić (gitara)    opširnije »

Čitanja: 1042 | Komentara: 0

Čitav svet je Mažoret - Čitav svet je Mažoret

Defile mažoretkinja Čitav svet je Mažoret biće održan 19. avgusta od 19.00 kroz Knez Mihailovu ulicu. Na zadovoljstvo Beograđana na platou ispred Kulturnog centra Beograda mažoretkinje iz Srbije i Hrvatske upriličiće i mini koncert. Zainteresovani će imati priliku da vide    opširnije »

Čitanja: 1259 | Komentara: 0

Jamie Lewis u baru Terassa - Jamie Lewis u baru Terassa

DJ Džejmi Luis (Jamie Lewis), jedan od pionira šampanj house muzike, gostovaće u subotu, 17. avgusta od 22.00, u lounge baru Terassa na Kalemegdanu. Džejmi važi za jednog od najkvalitenijih izvođača ovog muzičkog pravca, a na sceni je skoro četvrt    opširnije »

Čitanja: 1008 | Komentara: 0

Konkurs za izlagačku sezonu 2014 - Konkurs za izlagačku sezonu 2014

Kulturni centar Grad objavljuje konkurs za izlagačku sezonu za 2014. godinu. Svi zainteresovani umetnici, kustosi, udruženja i organizacije mogu svoje predloge projekata prijaviti do 15. septembra na adresu konkurs@gradbeograd.eu. Za potpunu prijavu potrebno je poslati na srpskom i engleskom jeziku    opširnije »

Čitanja: 1082 | Komentara: 0

Belgrade Wine & Dine

12. 08. 2013.
Belgrade Wine & Dine - Belgrade Wine & Dine

U Mikser House-u (Karađorđeva 46), 16. i 17. novembra, biće održan Festival vina i gastronomije – Belgrade Wine & Dine. Ovo će biti prva manifestacija te vrste kod nas koja je regionalnog karaktera, a nastala je sa idejom da umreži    opširnije »

Čitanja: 1050 | Komentara: 0

Proradio sat na Zapadnoj kapiji - Proradio sat na Zapadnoj kapiji

Sat na Zapadnoj kapiji Beograda, jednom od najprepoznatljivijih simbola glavnog grada, na Geneksovom soliteru u Novom Beogradu, ponovo je počeo da radi. Zahvaljujući inicijativi opštine Novi Beograd i pomoći gradskih službi, Beograđani ali i svi drugi koji prolaze kroz Beograd    opširnije »

Čitanja: 1004 | Komentara: 0

DOB organizuje radnu akciju - DOB organizuje radnu akciju

Dom omladine Beograda (DOB), u saradnji sa JKP “Zelenilo Beograd” i brigadirima iz Udruženja učesnika omladinskih radnih akcija Čukarica, organizuje prvu radnu akciju u nizu. U skladu sa evolucijom programske koncepcije, Dom omladine Beograda želi da uključi mlade na svaki    opširnije »

Čitanja: 1044 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 41 - 50

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda