Beograd

Suzbijanje komaraca iz aviona - Suzbijanje komaraca iz aviona

Akcija suzbijanja komaraca iz aviona obaviće se sutra, ukoliko dozvole vremenske prilike, najavljeno je iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine Beograda. Prskanje će biti sprovedeno na priobanju Save, teritoriji opštine Obrenovac, Surčinskom i Makiškom polju, delovima leve obale Dunava (PKB    opširnije »

Čitanja: 1110 | Komentara: 0

Krokodilov gost u KCB-u - Krokodilov gost u KCB-u

Švedski pisac i dramaturg Ingvar von Malmborg iz Stokholma, učesnik Krokodilovog rezidencijalnog programa ovog leta, gostovaće 9. avgusta u 20 sati u kafeu Kulturnog centra Beograda. Von Malmborg je i iskusan novinar koji je sarađivao sa svim većim novinama i    opširnije »

Čitanja: 1231 | Komentara: 0

Minerali Trepče na Kalemegdanu - Minerali Trepče na Kalemegdanu

Do 1. novembra u Galeriji prirodnjačkog muzeja na Malom Kalemegdanu otvorena je izložba Minerali Trepče. Muzejska zbirka minerala izuzetne vrednosti sa lokaliteta Stari Trg, Trepča, jedna je od najvećih i najlepših zbirki u okviru zbirke minerala Prirodnjačkog muzeja. Na izložbi    opširnije »

Čitanja: 1079 | Komentara: 0

III Beogradski turnir u basketu - III Beogradski turnir u basketu

Treći FIBA kvalifikacioni turnir u basketu 3 na 3 biće održan 10. i 11. avgusta na platou ispred Ušće Shopping centra. Posle Kragujevca i Novog Sada, takmičari će se okupiti i u Beogradu, a četiri ekipe koje budu najbolje na    opširnije »

Čitanja: 1057 | Komentara: 0

Savamala: Otkrivanje zaboravljenog grada - Savamala: Otkrivanje zaboravljenog grada

Na prvi pogled napukle fasade u oblaku dima teškog saobraćaja, a u naslagama čađi i vremena krije se svevremena riznica prepuna skrivenih detalja, priča i velikih imena. Neko će reći najružniji, neko najlepši deo grada. Savamala svakako je najneobičniji kvart    opširnije »

Čitanja: 1424 | Komentara: 0

Čarli Stiven: Model & Metafora - Čarli Stiven: Model & Metafora

U Galeriji Grafičkog kolektiva (Obilićev venac 27) do 15. avgusta otvorena je izložba Čarlija Stivena Model & Metafora. Umetnik iz Edinburga, Čarli Stiven, predstavio se beogradskoj publici izložbom objekata i crteža Osećanja i istorije, takođe u Grafičkom kolektivu, 2006. godine.    opširnije »

Čitanja: 1043 | Komentara: 0

Umetnost na poklon

05. 08. 2013.
Umetnost na poklon - Umetnost na poklon

Muzej primenjene umetnosti (MPU) u Beogradu predstavlja od 8. avgusta izložbu “Mihailo S. Petrov: Umetnost na poklon” iz poklon-zbirke Narodnog muzeja u Aranđelovcu, koja obuhvata 54 umetnička dela Petrova (1902-1983), grafičara, slikara, ilustratora, pesnika, kritičara i profesora, jednog od najaktivnijih    opširnije »

Čitanja: 1293 | Komentara: 0

Plavo-zeleni svet: Konkurs - Plavo-zeleni svet: Konkurs

Svi ljubitelji fotografije imaju još 15 dana da se prijave na foto konkurs za najbolju amatersku fotografiju prirode Plavo-zeleni svet, i osvoje vredne nagrade. Poslednji dan za prijavu radova je 20. avgust, dok će imena pobednika biti objavljena 11. septembra    opširnije »

Čitanja: 1537 | Komentara: 0

II Paralel - Beogradski festival subkulture - II Paralel - Beogradski festival subkulture

Na nekoliko lokacija u prestonici biće održan II Paralel – Beogradski festival subkulture, od 30. septembra do 6. oktobra. Po prvi put će, u okviru ove manifestacije, u Beogradu nastupiti velika zvezda romantičnog britanskog popa 80-ih i istovremeno sjajni autentični    opširnije »

Čitanja: 999 | Komentara: 0

Beogradska regata, 11. avgust - Beogradska regata, 11. avgust

Peta jubilarna Beogradska regata će biti održana 11. avgusta tekuće godine na istoj ruti - od Makiša do starog kupališta na Adi Ciganliji u ukupnoj dužini od 6,5km. Beogradska regata je manifestacija na reci Savi koja želi da promovišemo povratak    opširnije »

Čitanja: 1236 | Komentara: 0

23456789 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 51 - 60

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda