Beograd

Radionica Svet performera - Radionica Svet performera

Pozorišna laboratorija Plavo pozorište organizovaće od 12. do 23. avgusta radionicu Svet performera u zgradi BIGZ-a. Glumac i muzičar Marko Potkonjak radiće sa polaznicima na vođenju tela i glasa kroz niz jednostavnih vežbi čiji je cilj stvaranje fizičkih i vokalnih    opširnije »

Čitanja: 1129 | Komentara: 0

Beogradsko leto na Olimpu - Beogradsko leto na Olimpu

Sportski centar “Olimp – Zvezdara” organizuje Beogradsko leto kulture na letnjoj sceni – amfiteatru Sportskog centra, od 5. do 24. avgusta. Beogradsko leto kulture je osmišljeno kao dnevni i noćni programi za sve građane tokom radne nedelje. U programu će    opširnije »

Čitanja: 1023 | Komentara: 0

Kalemegdan: kreativno igralište - Kalemegdan: kreativno igralište

Prvo “dizajnirano” kreativno igralište u Srbiji biće otvoreno krajem avgusta na Kalemegdanu u Beogradu umesto starog dečjeg igrališta, koje je inspekcija zatvorila u maju, jer ne ispunjava sigurnosne standarde. Beogradska nedelja dizajna (BDW) će u saradnji sa Gradom Beogradom i    opširnije »

Čitanja: 1279 | Komentara: 0

Snimanje filma Nebo iznad nas - Snimanje filma Nebo iznad nas

Snimanje debitanskog filma holandskog reditelja Marinusa Groothofa – Nebo iznad nas, koji prati živote troje ljudi različitih generacija tokom NATO bombardovanja 1999. godine, počinje 21. avgusta u Beogradu. Ovo je priča o tome kako se obični ljudi, u ovom slučaju    opširnije »

Čitanja: 1111 | Komentara: 0

Koncerti na zidiću i subotom - Koncerti na zidiću i subotom

Zbog velikog interesovanja, Dom omladine Beograda će koncerte „na zidiću“ na Platou Milana Mladenovića od avgusta organizovati i subotom. „Do sada održani koncerti izazvali su izuzetno interesovanje publike, ali i bendova koji su nas kontaktirali sa željom da se uključe    opširnije »

Čitanja: 1190 | Komentara: 0

Neimarski park u novom ruhu - Neimarski park u novom ruhu

Svi u Neimarski park! Završeni su radovi na obnovi dva i izgradnji trećeg dečjeg igrališta, a nekadašnji centralni plato sada je preuređen u dečje igralište, elipsastog je oblika, površine 114 kvadrata.Zidići koji sa dve strane oivičuju plato peskirani su i    opširnije »

Čitanja: 989 | Komentara: 0

Arboretum Šumarskog fakulteta - Arboretum Šumarskog fakulteta

Malo Beograđana poznaje pravu gradsku botaničku oazu – Arboretum Šumarskog fakulteta. Ova jedinstvena zbirka drveća i zaštićeno prirodno područje u kategoriji spomenika prirode svojom višestrukom namenom čini vredan i očuvan ambijentalni i pejzažno-arhitektonski prostor u sistemu gradskog zelenila. Njegova vrednost    opširnije »

Čitanja: 1262 | Komentara: 0

Thee Oh Sees večeras u KC Drugstore - Thee Oh Sees večeras u KC Drugstore

Američki sastav Thee Oh Sees nastupiće 28. jula u bašti kluba KC Drugstore (Bulevar Vojvode Bojovića 4), a kao gosti su najavljeni bendovi Repetitor i Chresus Jist. Priča o Thee Oh Sees nastaje na pepelu bendova Coachwhips i Pink and    opširnije »

Čitanja: 1030 | Komentara: 1

Švedski i britanski film u Art bioskopu - Švedski i britanski film u Art bioskopu

U okviru manifestacije "Rashladite se uz vruće filmsko leto u Art bioskopu Museum" naredne sedmice prikazivaće se švedski film "Vuk" i britanski "Harold postaje zombi". Porodični avanturistički film "Vuk" na repertoaru u sali u zgradi Etnografskog muzeja na repertoaru je    opširnije »

Čitanja: 1083 | Komentara: 0

Biciklima protiv bahatog parkiranja - Biciklima protiv bahatog parkiranja

Više od 200 biciklista okupljenih u "Kritičnoj masi" provozalo se juče u koloni centrom grada. Ovaj put su skrenuli pažnju na bahato parkiranje u centralnim ulicama. Vožnju su završili zajedničkim piknikom kod Kule Nebojša. Pod sloganom "Svi na piknik" biciklisti    opširnije »

Čitanja: 1173 | Komentara: 0

345678910 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 61 - 70

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda