Beograd

Letnji bazar rukotvorina - Letnji bazar rukotvorina

U organizaciji Galerije ALT, do 28. jula od 10.00 do 20.00, trajaće letnji inkluzivni Bazar rukotvorina h.ART@fakt 10, ispred ulaza na Cvetni trg u Njegoševoj ulici. Prošetajte ovih dana do Njegoševe ulice, u šetačkoj zoni, kod Maxi pijace, Cvetnog trga    opširnije »

Čitanja: 956 | Komentara: 0

Snima se domaći film Amanet - Snima se domaći film Amanet

Debitantsko ostvarenje reditelja Nemanje Ćipranića po scenariju Sare Radojković, film Amanet, snima se tokom ove nedelje na lokacijama u Beogradu. U život glavnog junaka Todora, koji skromno živi sa majkom, naizgled slučajno ulazi Višnja, trudna devojka kojoj je očajnički potrebna    opširnije »

Čitanja: 1703 | Komentara: 0

Keziah Jones ponovo u Beogradu - Keziah Jones ponovo u Beogradu

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones, nastupiće u petak 26. jula od 21.30 na letnjoj pozornici BitefArtCafea (Kalemegdan). Olufemi Sanyaolu, poznatiji kao Keziah Jones, kao što je pre tačno pet godina i obećao. Koncert i after party    opširnije »

Čitanja: 927 | Komentara: 0

Besplatna škola gitare u Rakovici - Besplatna škola gitare u Rakovici

Kancelarija za mlade opštine Rakovica i škola gitare “Čupavko” početkom septembra organizuju besplatnu školu gitare za mlade koji žive na teritoriji opštine Rakovica. Mogućnost da se prijave imaju svi zainteresovani koji žive u Rakovici i imaju između 15 i 30    opširnije »

Čitanja: 1181 | Komentara: 0

Plavo pozorište: Ema, 27. jula - Plavo pozorište: Ema, 27. jula

U Zgradi BIGZ-a (Bulevar vojvode Mišića 17, VI sprat), 27. jula od 20.00, biće igrana predstava Ema u produkciji pozorišne laboratorije Plavo pozorište. Cena ulaznice je 300 dinara. Zbog ograničenog broja mesta obavezno potvrdite dolazak e-mailom (plavopozoriste@hotmail.com) ili telefonom (064/4895-334).    opširnije »

Čitanja: 872 | Komentara: 0

Dreamland - najveća igraonica na Balkanu - Dreamland - najveća igraonica na Balkanu

U četvrtak, 1. avgusta, počeće sa radom najveća igraonica na Balkanu, Dreamland. Svečano otvaranje dečje igraonice u tržnom centru Stadion bilo je u ponedeljak, 22. jula. Brojne poznate ličnosti prisustvovale su otvaranju: Leontina i hor Čarolija, Ivana Stamenković – Sindi    opširnije »

Čitanja: 1679 | Komentara: 0

Zemunska bućka 4. avgusta - Zemunska bućka 4. avgusta

Na Zemunskom keju, na letnjoj pozornici pored restorana “Venecija”, 4. avgusta biće održana Zemunska bućka 2013. Zemunska bućka je takmičarska manifestacija lova soma na bućku koju organizuje nevladina organizacija Evropski centar “Dunav” u saradnji sa Gradskom opštinom Zemun. Pored takmičarskog    opširnije »

Čitanja: 935 | Komentara: 0

Avioni 31. avgusta

22. 07. 2013.
Avioni 31. avgusta - Avioni 31. avgusta

Najnoviji animirani film iz Diznijeve radionice, Avioni (Planes) premijerno će biti prikazan 31. avgusta od 18.00 u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte su u prodaji. Animirana akciona komedija Avioni je sinhronizovana i biće prikazivana u 2D i 3D formatu. Dobrodušni    opširnije »

Čitanja: 2132 | Komentara: 0

Veštice - istorija proganjanja - Veštice - istorija proganjanja

Od 25. jula (20.00) do 17. avgusta u prostoru Pop-up i galeriji Podroom (KCB, Trg Republike 5) biće otvorena izložba Veštice – istorija proganjanja. Biće priređeni i razgovori i intermedijalni pozorišni performans. Radno vreme je od 12.00 do 20.00, a    opširnije »

Čitanja: 893 | Komentara: 0

Ograničenje rada sportskih terena - Ograničenje rada sportskih terena

Vreme korištenja sportskih terena na keju će uskoro biti skraćeno, jer je pristigao veći broj pritužbi građana zbog buke, kao i zbog okupljanja mladeži koja se ne bavi sportom Komisija za predstavke i predloge građana, koja radi pri Skupštini grada,    opširnije »

Čitanja: 1204 | Komentara: 0

56789101112 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 81 - 90

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda