Subotica

Grad nekima uništio 100% - Grad nekima uništio 100

Šteta na usevima od grada, koji je pogodio šire područje Subotice, u pojedinim naseljima je stopostotna, a grad je praktično ostao bez protivgradnih raketa. Svako novo nevreme moglo biti fatalno po useve - ukoliko ne stignu nove količine raketa. Kako    opširnije »

Čitanja: 1074 | Komentara: 0

Hrabro srce Iskončića - Hrabro srce Iskončića

Od uobičajenog školskog hora, đaci u OŠ „Miloš Crnjanski“ izdvojili se negovanjem muzičke tradicije Balkana Hor „Iskončići“ škole „Miloš Crnjanski“ bio bi samo jedan od mnogobrojnih horova u osnovnim školama, da nisu odlučili da budu drugačiji i po izboru pesama    opširnije »

Čitanja: 1171 | Komentara: 0

Izveštaj iz porodilišta - Izveštaj iz porodilišta

U periodu od 23. do 30. aprila 2013. godine rođeno je ukupno 23 beba, od kojih je 14 dečaka i 9 devojčica. U saradnji sa informativnom službom Opšte bolnice u Subotici naš sajt na nedeljnom nivou objavljuje izveštaje iz najveselijeg    opširnije »

Čitanja: 1139 | Komentara: 0

Džudisti Spartaka uspesni - Džudisti Spartaka uspesni

Džudisti Spartaka učestvovali su na memorijalnom turniru "Vladan Petrović" u Beogradu koji je okupio preko 500 takmičara iz zemalja regiona. Domaćin je bio Omladinski džudo klub Beograd, koji se potrudio i svakako uspeo da napravi izuzetno jak turnir drugačiji od    opširnije »

Čitanja: 1152 | Komentara: 0

Hajnalka večeras peva za finale - Hajnalka večeras peva za finale

Peto polufinale šou-programa „Ja imam talenat” koje je na programu večeras (nedelja) od 21 ćas ujedno je i poslednje u kojem će dvoje od osmoro kandidata izboriti plasman za veliko finale 24. februara. Najveće šanse imaju plesačice na šipci Jelena    opširnije »

Čitanja: 1062 | Komentara: 0

SOS telefon svakodnevno dostupan - SOS telefon svakodnevno dostupan

Subotičani kojima je potrebna psihološka pomoć imaju kome da se obrate i to svakog dana u godini, uključujući i vikende i praznike, ukoliko okrenu broj 553-000 u terminu od 17 do 22 sata. - Društvo SOS telefon Subotica je nevladino    opširnije »

Čitanja: 1078 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 16  Prikazano: 11 - 16

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda