Novi Sad

Humano kupanje

26. 07. 2014.
Humano kupanje -

Ponedeljkom se više neće naplaćivati ulaznice za Štrand, već će na sva tri ulaza biti postavljene kutije gde će sugrađani ubacivati koliko god mogu novca za akciju "Humanitarni ponedeljak". Prva akcija, u ponedeljak 28. jula, biće posvećena maloj Teodori Škrivanj,    opširnije »

Čitanja: 1140 | Komentara: 0

Koncert na Trgu slobode za pamćenje -

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Republike Srbije "Stanislav Binički"” i duvački orkestar kopnene vojske Grčke sinoćnim nastupom na trgu Slobode poklonili su Novosadjanima koncert za pamćenje. Latino, džez ali i salsa melodje okupili su u centru Novog Sada sve ljubitelje tih,    opširnije »

Čitanja: 940 | Komentara: 0

Ivandanjski koncert

05. 07. 2014.
Ivandanjski koncert -

Ivandanjski koncert srpske horske muzike održaće se u ponedeljak, 7. jula u atrijumu Muzeja Vojvodine. Muzej Vojvodine, Udruženje građana - hor "Sveti Stefan Dečanski" i dirigent Tamara Adamov Petijević pozivaju Vas da ispunite Ivanjsko veče zvucima srpske duhovne i narodne    opširnije »

Čitanja: 1156 | Komentara: 0

Tvrđava teatar od 5. do 9. jula -

Međunarodni pozorišni festival "Tvrđava teatar" preselio se iz Smedereva u Čortanovce gde će na otvorenom, u Vili Stanković, početi u subotu, 5. jula i trajati do srede, 9. jula. Festival će otvoriti Narodno pozorište iz Užica s predstavom "Spletka i    opširnije »

Čitanja: 1006 | Komentara: 0

Rudolf u Novom Sadu

11. 05. 2014.
Rudolf u Novom Sadu -

Poznati holandski kuvar Rudolf van Vin pripremaće jela pred Novosađanima 19. i 20. maja, saznaje 021. Zvezda kablosvkog tv kanala "24Kitchen" predstaviće se novosadskoj publici najpre 19. maja na Trgu slobode s početkom u 18h, a potom i dan kasnije    opširnije »

Čitanja: 1425 | Komentara: 0

Raspisan foto konkurs za Noć muzeja - foto konkurs za noc muzeja u novom sadu

Otvoren je nagradni foto-konkurs za profesionalne fotografe i ostale ljubitelje fotografije koji organizuje Noć muzeja u Novom Sadu pod nazivom "Novi rituali: šoping i još ponešto". Tema foto-konkursa bavi se novom šoping erom i traži odgovore na mnoga pitanja poput    opširnije »

Čitanja: 1326 | Komentara: 0

Koncert Darkwood Duba

15. 03. 2014.
Koncert Darkwood Duba - Darkwood Dub u Novom Sadu

Beogradska grupa Darkwood Dub održaće večeras koncert u velikom Amstel holu iznad pogona novosadske Heineken pivare, najavili su organizatori. Za posetioce je obezbeđen besplatan autobuski prevoz sa stanice dvojke ispred Srpskog narodnog pozorišta sa polascima od 20.15, 20.30 i 20.45    opširnije »

Čitanja: 1162 | Komentara: 0

Za porodice sa trećim detetom - pomoc za porodice sa trecim detetom

Vlada Vojvodine donela je danas odluku da se pomoć od 12.000 dinara dodeli porodicama u kojima se rodi treće dete tokom 2014. godine. Pravo na utvrđenu novčanu pomoć porodice ostvaruju u periodu od dve godine, navodi se u saopštenju za    opširnije »

Čitanja: 1313 | Komentara: 0

Mladi lekari posao traže u Nemačkoj - Lekari odlaze iz Srbije

U domovima zdravlja uskoro neće biti mladih specijalista da zamene lekare koji se spremaju da odu u penziju. Mladi novosadski lekari masovno odlaze na rad u Nemačku zbog bolje plate, bržeg napredovanja i specijalizacije. Lekar Uršor Ustić uskoro završava stažiranje,    opširnije »

Čitanja: 1655 | Komentara: 0

Zaštitnik pacijenata u Gradskoj kući -

Pacijenti koji imaju prigovor na određenu zdravstvenu uslugu ili na rad zdravstvenih radnika na teritoriji grada, ubuduće će moći da se obrate savetnicima za zaštitu prava pacijenata u Gradskoj kući, Sandri Gavrić-Veber i Mihajlu Kneziju.Oni će na ovom mestu zameniti    opširnije »

Čitanja: 1286 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 88  Prikazano: 11 - 20

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda