Novi Sad

Koncert Amajlije

06. 09. 2013.
Koncert Amajlije - veterani domaće rock scene

Sastav Amajlija iz Novog Sada, veterani domaće rock scene, 13. septembra održaće koncert u rodnom gradu pod nazivom „Petak 13 najo baksuz”. Publika u klubu The Quarter će na koncertu , uz dobro poznate stare hitove, imati priliku da čuje    opširnije »

Čitanja: 1442 | Komentara: 0

Britanci preporučuju Novi Sad - Britanci preporučuju Novi Sad

Elektronski informator o turističkim destinacijama, "Rough Guides" iz Velike Britanije, svrstao je Novi Sad među osam destinacija sveta koje bi trebalo posetiti u mesecu septembru, saopšteno je iz Turističke organizacije Novog Sada. U saopštenju se navodi da je pomenuti informator    opširnije »

Čitanja: 1322 | Komentara: 0

Startuje Kino Kina

30. 08. 2013.
Startuje Kino Kina - Startuje Kino Kina

Aktivisti Društvenog centra pokreću nesvakidašnji uradi-sam-bioskop na otvorenom u novosadskoj Kineskoj četvrti, čije će projekcije biti besplatne i otvorene za javnost, a publika će imati priliku i da sama osmišljava program. “Budući da smo godinama unazad suočeni sa nekorišćenjem, nepostojanjem    opširnije »

Čitanja: 1144 | Komentara: 0

Sto pesnika na novosadskom trgu - Sto pesnika na novosadskom trgu

U ponedeljak počinje Osmi međunarodni književni festival u Novom Sadu, uz učešće oko stotinu pisaca, književnih teoretičara, prevodilaca, muzičara i glumaca iz raznih zemalja. UZ izvesnu redukciju programa zbog sveopšte besparice, Osmi međunarodni književni festival u Novom Sadu počeće u    opširnije »

Čitanja: 1122 | Komentara: 0

Vodič kroz festival Cinema City - Vodič kroz festival Cinema City

Šesti Cinema City internacionalni filmski festival počinje 26. avgusta i trajaće sve do 1. aeptembra. Tokom ovogodišnjeg festivala biće prikazano preko 130 filmskih ostvarenja u jedanaest selekcija. Na ceremoniji otvanja biće dodeljene dve nagrade Ibis za doprinos svetskoj kinematografiji. Prvi    opširnije »

Čitanja: 1230 | Komentara: 0

Sukob nacionalnog i građanskog - Sukob nacionalnog i građanskog

Novosadsko pozorište (Újvidéki Színház), jedno od najuspešnijih u Srbiji, našlo se na prekretnici. Tome nisu kumovali umetnički, već formalni, ali kako se čini i politički razlozi upakovani u nacionalne interese. Pitanje koje se postavlja pred članove ansambla, ali i publiku,    opširnije »

Čitanja: 1120 | Komentara: 0

Savremena tajvanska umetnost - Savremena tajvanska umetnost

Izložbom tajvanske umetnice Yeh Yi-Li u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda, Muzej savremene umetnosti Vojvodine (MSUV) najavljuje veliku izložbu savremene umetnosti Tajvana u Novom Sadu. Yeh Yi-Li je jedna od 15 tajvanskih umetnika/ca koji će se predstaviti u septembru i    opširnije »

Čitanja: 1226 | Komentara: 0

Marli i Svi na pod na Cinema City-ju - Marli i Svi na pod na Cinema City-ju

Na ovogodišnjem CINEMA CITY filmskom festivalu koji će se održati od 26. avgusta do 1. septembra u Novom Sadu, biće prikazano više od 130 filmova u jedanaest selekcija. Publika će moći da vidi i film o muzičkoj legendi Bobu Marliju,    opširnije »

Čitanja: 1045 | Komentara: 0

Konferencija Evropskog parlamenta mladih - Konferencija Evropskog parlamenta mladih

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Siniša Sević pozdravio je danas u Velikoj sali gradskog parlamenta učesnike konferencije koju je Evropski parlament mladih Srbije u Novom Sadu organizovao u periodu od 12. do 18. avgusta ove godine. Obraćajući se mladim parlamentarcima,    opširnije »

Čitanja: 1179 | Komentara: 0

Raj na ostrvu ljubavi

17. 08. 2013.
Raj na ostrvu ljubavi - Raj na ostrvu ljubavi

Štrand i Oficirac, najpoznatije novosadske plaže, ovih dana ponovo imaju konkurenciju. Zahvaljujući padu vodostaja Dunava, Ostrvo ljubavi i Mačkov sprud su opet viši od nivoa velike reke, pa su mnogi pohitali da iskoriste svaki trenutak dok je stanje takvo. Ova    opširnije »

Čitanja: 1858 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 88  Prikazano: 21 - 30

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda