Novi Sad

Na Štrandu 30.000 posetilaca - Na Štrandu 30.000 posetilaca

Osveženje na ekstremno visokim temperaturama ovih dana Novosadjani uglavnom traže na popularnoj dunavskoj plaži Štrandu, na otvorenim bazenima i u baštama mnogobrojnih kafića i restorana u gradu. Očekuje se da će Štrand, tokom ova dva dana vikenda, imati ukupno oko    opširnije »

Čitanja: 1352 | Komentara: 0

Turnir u tenisu glavom

26. 07. 2013.
Turnir u tenisu glavom - Turnir u tenisu glavom

Memorijalni turnir u tenisu glavom „Vladimir Francišković“ biće održan na Štrandu od 29. jula do 4. avgusta na peščanom delu plaže, dok je osmo Prvenstvo grada u tenisu glavom na betonu na programu od 8. do 11. avgusta. Prvenstvo grada    opširnije »

Čitanja: 1217 | Komentara: 0

Svi mu se čude

25. 07. 2013.
Svi mu se čude - Svi mu se čude

Stefan Đalić (20), jedan naizgled običan momak, svakog dana može se videti kako skuplja smeće i čisti Ulicu Pariskih komuna. Među komšijama, ovaj mladić izaziva divljenje, ali i čuđenje, a Stefan kaže da to radi zato što želi da kraj    opširnije »

Čitanja: 1262 | Komentara: 0

Ciganska muzika na Cantatu - Ciganska muzika na Cantatu

Festival Cantat Novi Sad 2013 održaće se od 25. do 31. avgusta na raznim lokacijama, a posetioci će, pored mnogih kamernih mešovitih horova, imati priliku da čuju Slađanu Milošević i Seven Kings The Family of Gipsy Kings. ”U osnovi, ovo    opširnije »

Čitanja: 1292 | Komentara: 0

Ulični prodavci prošli slabo - Ulični prodavci prošli slabo

Ulični prodavci u Novom Sadu kažu da je zarada tokom festivala Egzit (EXIT) bila znatno slabija nego prethodnih godina. Egzit festival pored dobre zabave pruža priliku i za lepu i brzu zaradu, što su godinama unazad koristili oni najsnalažljiviji, prodajući    opširnije »

Čitanja: 1102 | Komentara: 0

Novi Sad ima veće šanse od Beograda - Novi Sad ima veće šanse od Beograda

U Kulturnom centru Novog Sada 11. jula održana je panel diskusija povodom inicijative da Novi Sad konkuriše za Evropsku prestonicu kulture 2020. godine. Pokrajinski sekretar za kulturu i informisanje Slaviša Grujić ocenio je da Novi Sad i Vojvodina imaju veće    opširnije »

Čitanja: 1117 | Komentara: 0

Gradske investicije

09. 07. 2013.
Gradske investicije - Gradske investicije

Sednica Skupštine grada Novog Sada nastavljena je danas raspravom o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa rada ustanova iz oblasti kulture. Odbornici su tokom jučerašnjeg zasedanja usvojili rebalans gradskog budžeta za 2013. godinu, čiji je ukupan obim, u odnosu    opširnije »

Čitanja: 1189 | Komentara: 0

Odložen "Cinema City"

05. 07. 2013.
Odložen

Početak šestog "Sinema sitija" pomeren je za 29. avgust, primarni razlog nedostatak novca. Od potrebnih 30 miliona, obezbeđene dve trećine. Umesto da upravo ovih dana Novi Sad, po običaju, bude sav u znaku filma, to će se dogoditi tek krajem    opširnije »

Čitanja: 1213 | Komentara: 0

Niko neće za šefa suda - Niko neće za šefa suda

Na konkurs za predsednika Apelacionog suda u Novom Sadu nije se prijavio nijedan kandidat, a za mesto prvog čoveka Vrhovnog kasacionog suda (VKS), koji je po funkciji i predsednik Visokog saveta sudstva (VSS), stigla je samo jedna prijava. Ovo su    opširnije »

Čitanja: 1256 | Komentara: 0

Najbolja „Rozamunda“ - Najbolja Rozamunda

Nagradu za najuspešniji eksperiment, odnosno predstavu u celini na 40. Festivalu alternativnog i novog teatra, INFANT-u, dobila je predstava „Rozamunda“, pozorišta „Hotel Bulić“ iz Hrvatske. Žiri u sastavu: Petar Zec, predsednik, Nataša Milović i Attila Antal, jednoglasno je doneo odluku    opširnije »

Čitanja: 1322 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 88  Prikazano: 41 - 50

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda