Novi Sad

Egzit žurka na trgu

28. 06. 2013.
Egzit žurka na trgu - Egzit žurka na trgu

Si Lo Grin glavna je zvezda rođendanskog koncerta Egzita, koji večeras startuje u 20.30 na glavnom novosadskom trgu. Besplatna svirka je samo uvod u ono što očekuje sve koji budu na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 14. jula na našem    opširnije »

Čitanja: 1216 | Komentara: 0

EXIT kamp kod SPENS bazena - EXIT kamp kod SPENS bazena

U dogovoru sa Gradskom upravom Novog Sada, lokacija ovogodišnjeg EXIT kampa biće kod otvorenih bazena SPENS-a. Takva odluka motivisana je namerom da brojni posetioci Kampa više budu upućeni na grad, što će se pozitivno odraziti na malu privredu Novog Sada,    opširnije »

Čitanja: 1206 | Komentara: 0

40. INFANT

25. 06. 2013.
40. INFANT - 40. INFANT

40. INFANT Internacionalni festival alternativnog i novog teatra, KCNS od 25. juna do 1. jula PROGRAM FESTIVALA UTORAK, 25. jun 19.00 YESTERDAY – SETI SE DA ZABORAVIŠ, Bitef teаtаr – Bitef dens kompаnijа (Srbijа) – SNP, Scenа „Perа Dobrinović“ (70’)    opširnije »

Čitanja: 1215 | Komentara: 0

Novosadsko dečije leto - Novosadsko dečije leto

Novosadsko dečije leto 3 će uz prisustvo velikog broja dece, roditelja i novinara biti otvoreno u nedelju 23. juna 2013. u 18 časova na špicu gradskog kupališta Štrand (ako vremenski uslovi budu to dozvolili). Ideja da decu u dokolici angažujemo,    opširnije »

Čitanja: 1182 | Komentara: 0

Novi sport: Kajak-polo

20. 06. 2013.
Novi sport: Kajak-polo - Novi sport: Kajak polo

Poplava na Štrandu i Ribarskom ostrvu nije donela samo nevolje. Novosadski veslači i kajakaši uspeli su da u nabujalom Dunavu pronađu i dobre strane organizujući treninge i igrajući novi sport - kajak-polo - na poplavljenim sportskim terenima. TRENING - Dok    opširnije »

Čitanja: 1171 | Komentara: 0

Dunav zarobio brodove u Novom Sadu - Dunav zarobio brodove u Novom Sadu

Zbog visokog vodostaja Dunava Lučka kapetanija obustavila je sav rečni saobraćaj. Brodovi su zaustavljeni gde su se zatekli i prinuđeni su da čekaju pad nivoa vode jer problem sada predstavljaju mostovi, Žeželjev i Varadinski, ispod kojih ne mogu da prođu.    opširnije »

Čitanja: 1092 | Komentara: 0

Interfest dostigao desetku - Interfest dostigao desetku

Kako je i najavljeno, 10. Međunarodni festival vina Interfest, koji uveliko pretenduje da bude jedan od najznačajnijih festivala tog tipa u Srbiji, a svakako najznačajniji pod otvorenim nebom, biće održan na Trgu Slobode u centru Novog Sada od 20. do    opširnije »

Čitanja: 1218 | Komentara: 0

Studenti mere brzinu misli - Studenti mere brzinu misli

Izmeriti brzinu misli možda zvuči kao naučna fantastika, ali studentima Fakulteta tehničkih nauka upravo je to zadatak u zanimljivom eksperimentu koji sprovode. Njihovi ispitanici su mladi do 30 godina, a svako od njih prolazi kroz ispitivanje tokom kojeg, sa elektrodama    opširnije »

Čitanja: 1083 | Komentara: 0

CeeLo Green - besplatan koncert - CeeLo Green - besplatan koncert

CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće 28. juna na novosadskom Trgu slobode, u okviru rođendanske žurke Egzit festivala, koja će biti besplatna za sve posetioce. Prvobitno planiran datum kada je CeeLo Green , jedan od najavljenih glavnih izvođača    opširnije »

Čitanja: 1026 | Komentara: 0

Kuda.org u MMSU

10. 06. 2013.
Kuda.org u MMSU - Kuda.org u MMSU

Centar za nove medije_kuda.org iz Novog Sada gostuje 9. juna u Muzeju moderne i savremene umetnosti (MMSU) u Rijeci prezentacijom svoje višegodišnje produkcije i praksi u oblasti savremene umetnosti i kulture. U okviru prezentacije kuda.org, publici će biti predstavljen višegodišnji    opširnije »

Čitanja: 1168 | Komentara: 0

23456789 Ukupno pronadjeno: 88  Prikazano: 51 - 60

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda