Novi Sad

Tribina o rokenrolu i narodnjacima - Tribina o rokenrolu i narodnjacima

Tribina "Rokenrol i narodna muzika u Srbiji i Jugoslaviji" biće održana u ponedeljak 10. juna, u Klubu-galeriji "Prometej", saopštio je danas Srpski kulturni klub iz Novog Sada. Predavanje sa muzičkim primerima održaće dr Miša Đurković, viši naučni saradnik Instituta za    opširnije »

Čitanja: 1150 | Komentara: 0

Tornado oko Inđije

08. 06. 2013.
Tornado oko Inđije - Tornado oko Inđije

Tornado protutnjao selima oko Inđije, nosio krovove i plastenike, opustošio groblje Sela Ljukovo i Golubinci kod Inđije danas je pogodio tornado koji je, prema rečima meštana, nosio krovove i plastenike u velikom broju domaćinstava, a oštećeno je i između 30    opširnije »

Čitanja: 2182 | Komentara: 0

Cena dimničarskih usluga - Cena dimničarskih usluga

Novosađani će od 1. jula morati da plaćaju dimničarske usluge, bez obzira na to da li imaju dimnjak ili ne. Prema odluci Skupštine grada, korisnici dimničarske usluge su vlasnici stambenih i poslovnih objekata i prostora u kojima se nalaze dimovodni    opširnije »

Čitanja: 1070 | Komentara: 0

Festival Poezika ovog vikenda - Festival Poezika ovog vikenda u Novom Sadu

Prvi festival regionalne autorske muzike Poezika održaće se u petak i subotu, 7. i 8. juna, u Kulturnom centru Novog Sada. „Akcenat je na kantautorima, pojedincima, autentičnim muzičkim i pesničkim ličnostima kao i bendovima koji svoje pesme izvode na maternjem    opširnije »

Čitanja: 1092 | Komentara: 0

Nedelja pozorišta u SKCNS Fabrici - Nedelja pozorišta u SKCNS Fabrici

Prva ovogodišnja Nedelja pozorišta biće održana od 09. do 16. juna u SKCNS Fabrici. Ovaj put biće izvedene predstave "Tv pretplata" 9. juna, "Profil: Vanja" 10. juna, "Ubiti Zorana Đinđića" 11. i 12. juna, "CABAres CABArei" 14. juna ,"Muškarčine" 15.    opširnije »

Čitanja: 979 | Komentara: 0

Samo svoja: Sonja Savić - SAMO SVOJA: SONJA SAVIĆ

SKCNS Fabrika 04-06. jun 2013. Otvaranje izložbe - utorak 04. jun u 19h "SAMO SVOJA: SONJA SAVIĆ" naziv je multimedijalnog događaja posvećenog ovoj jedinstvenoj umetnici koji će se održati u Fabrici od 04. do 06. juna 2013. Biće postavljena dokumentarna    opširnije »

Čitanja: 1041 | Komentara: 0

Štrand spreman za kupače - Štrand spreman za kupače

- Učinili smo sve što je potrebno kako bi posetioci imali sve uslove za odmor i zabavu na najlepšoj plaži na Dunavu. Kupača je bilo tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, a posle toga je počeo kišni period koji još traje.    opširnije »

Čitanja: 1040 | Komentara: 0

Rekonstruisano igralište  u Petrovaradinu - Rekonstruisano igralište  u Petrovaradinu

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojković, direktor JKP „Lisje” Stojan Ivanišević i savetnik gradonačelnika Miroslav Parović zajedno sa predstavnikom osiguravajućeg društva SOGAZ Julijom Nadeinom prisustvovali su otvaranju rekonstruisanog igrališta sa novim sportskim rekvizitima i fitnes spravama u Petrovaradinu. - Velika    opširnije »

Čitanja: 894 | Komentara: 0

Novi Sad kupuje autobusku stanicu - Novi Sad kupuje autobusku stanicu

Posle svih peripetija, odšteta i sporova između ATP Vojvodina i grada Novog Sada oko autobuske stanice koju je sagradilo ovo preduzeće, pojavio se novi preokret. Gradske vlasti, naime, kako je potvrdio Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, mogle bi da kupe    opširnije »

Čitanja: 1063 | Komentara: 0

Najsigurniji na Balkanu - najsigurniji na Balkanu

Novi Sad je najsigurniji grad na Balkanu i nalazi se na 66. mestu liste najopasnijih gradova Evrope koju je napravio portal Top tens. Od ostalih glavnih gradova u regionu, Sarajevo je na 13. mestu, Beograd je na 15. poziciji, Zagreb    opširnije »

Čitanja: 999 | Komentara: 0

3456789 Ukupno pronadjeno: 88  Prikazano: 61 - 70

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda