Novi Sad

Otvoren Međunarodni festival umetničke muzike -

U Novom Sadu je sinoć počeo 33. Međunarodni festival umetničke muzike Novosadske muzičke svečanosti - NOMUS    opširnije »

Čitanja: 1034 | Komentara: 0

Meteorit prvo pao u Srbiji - Meteorit prvo pao u Srbiji

Meteorit je u Srbiji pao dva dana pre nego u ruskom gradu Čeljabinsku, tvrdi Ištvan Koma iz Apatina, koji kaže da je prisustvovao tom događaju. On je našao predmet sastavljen od slepljenih tankih listića, težine oko 150 grama za koji    opširnije »

Čitanja: 1173 | Komentara: 0

U Novom Sadu žive bolje nego u Beogradu - U Novom Sadu žive bolje nego u Beogradu

Beograđanin sa prosečnom mesečnom platom od 56.609 dinara (decembar 2012) može taksijem da pređe 868,3 kilometra po najjeftinijoj tarifi, dok Novosađani, iako imaju manju prosečnu zaradu (48.266) mogu da pređu čak 926,85 kilometara. Da je život    opširnije »

Čitanja: 1122 | Komentara: 0

Pse danima truju

08. 02. 2013.
Pse danima truju - Pse danima truju

Talas ubijanja pasa na novosadskim ulicama nije prestao ni pored protesta građana, a državni organi još nisu ništa konkretno uradili da uhvate počinioce.    opširnije »

Čitanja: 1028 | Komentara: 0

Dan grada Novog Sada

01. 02. 2013.
Dan grada Novog Sada - Dan grada Novog Sada

Organizacioni odbor za proslavu Dana grada najavio je da će danas za Novosađane rođene 1. februara gradski prevoz biti besplatan, a GSP će voziti tokom celog dana kao u špicu. Pored toga, građanima se ceo dan neće naplaćivati parking, a    opširnije »

Čitanja: 1112 | Komentara: 0

Kompanija Bambi uvela GMO - Kompanija Bambi uvela GMO

Poznati borac protiv GMO i drugih ekoloških pošasti u Srbiji i svetu gospodin Nikola Aleksić predsednik Ekološkog pokreta Novoga Sada u svom kratkom govoru na snimku na sajtu YouTube (na kome ima više njegovih gostovanja u raznim TV emisijama i    opširnije »

Čitanja: 2453 | Komentara: 0

Više razvoda nego venčanja - Više razvoda nego venčanja

Novi Sad je prema statističkim podacima za 2012. godinu - grad razvoda. Prošle godine bilo je više razvedenih nego sklopljenih brakova, a istovremeno mladi se sve ređe odlučuju na život u bračnoj zajednici.    opširnije »

Čitanja: 997 | Komentara: 0

Jezici manjina uz ćirilične natpise - Jezici nacionalnih manjina uz ćirilične natpise

Pokrajinski ombudsman pokrenuo je postupak u kome traži da gradske vlasti u Novom Sadu poštuju propise i da na institucijama natpisi budu ispisani i na jezicima nacionalnih zajednica koji su u službenoj upotrebi u glavnom gradu Vojvodine. Nakon niz odluka    opširnije »

Čitanja: 1195 | Komentara: 0

56789 Ukupno pronadjeno: 88  Prikazano: 81 - 88

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda