Sombor

Nemanja i Filip u Samarkandu! - Nemanja i Filip u Samarkandu

Somborski teniseri, Nemanja Kontić i Filip Krajinović nastupiće na 50.000 dolara vrednom čelindžeru u Uzbekistanu. Nemanja Kontić na turnir stiže bez ATP plasmana i bodova, pa će nastup početi u prvom kolu kvalifikacija. Njegov protivnik biće domaći igrač, bez i    opširnije »

Čitanja: 2498 | Komentara: 0

Napustili grad promenili život iz korena - Napustili grad promenili život iz korena

Porodica Žikić promenila je iz korena svoj život, diplome stranih jezika zaturila u korist pravljenja sira, a deo gradskih navika prenela novim komšijama i kroz osnivanje lokalnog kriket kluba. Miloš Žikić i Lidija Karanfilovska Žikić nemaju roditelje na selu, niti    opširnije »

Čitanja: 1402 | Komentara: 0

Otac pokretne filmske kamere osvanuo u glini - Otac pokretne filmske kamere osvanuo u glini

Nakon što je nekoliko udruženja gradjana u Somboru pokrenulo inicijativu za postavljanje još jednog spomenika na, valjda, najlepšoj ulici u ovom delu Evrope, somborskom Glavnom sokaku, odnosno Ulici Kralja Petra prvog Oslobodioca, bez obzira na to što još uvek nije    opširnije »

Čitanja: 1178 | Komentara: 0

Nađimo nestalu Milanu Kostadinović! - Nađimo nestalu Milanu Kostadinović!

Preko društvene mreže Fejsbuk upućen je apel za pomoć oko pronalaženja nestale studentkinje iz Belog Manastira, koja je nekoliko meseci nastanjena u Somboru. S čitavim slučajem upoznata je i policija    opširnije »

Čitanja: 1120 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 14  Prikazano: 11 - 14

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda