Čačak

Ide u supermarkete

14. 05. 2013.
Ide u supermarkete - ide u supermarkete

Čačanski čips i flips naći će se do kraja meseca u svim supermarketima u Srbiji izjavio je Tanjugu direktor preduzeća "Čipsi vej", Tomislav Bajević. Prema njegovim rečima, za proteklih mesec dana plasirano je sedam šlepera robe zemljama u okruženju. "Najveću    opširnije »

Čitanja: 1446 | Komentara: 0

Za Čačane banja džabe - Za Čačane banja džabe

Reumatičari iz Čačka besplatno koriste usluge Ovčar Banje, a stariji od 65 godina ne plaćaju ni prevoz Starijim žiteljima čačanskog kraja koji pate od reume omogućeno je da se, bez čekanja na rešenje komisije i bez novca, leče u Ovčar    opširnije »

Čitanja: 1197 | Komentara: 0

Nema pomora ribe u Medjuvrsju - Nema pomora ribe u Medjuvrsju

U jezeru na Zapadnoj Moravi, u Ovčarsko-kablarskoj klisuri pojavile su se dve masne mrlje, potvrdio je danas Glasu Zapadne Srbije, Goran Nikolić, čuvar ovog zaštićenog područja. U jezeru na Zapadnoj Moravi, u Ovčarsko-kablarskoj klisuri pojavile su se dve masne mrlje,    opširnije »

Čitanja: 1217 | Komentara: 0

Krompirske subvencije

03. 05. 2013.
Krompirske subvencije - Krompirske subvencije

Grad Čačak izdvojio je iz gradskog budžeta 3,8 miliona dinara za subvenicije poljoprivrednicima namenjene za kupovinu semenskog krompira. Subvencije su namenjene za poljoprivrednike koji će isporučivati krompir čačanskoj fabrici za prozivodnju čipsa i drugih preradjevina od krompira Čipsi vej, kazali    opširnije »

Čitanja: 1246 | Komentara: 0

Čipsara pokreće proizvodnju - Čipsara pokreće proizvodnju

Čačanska fabrika za proizvodnju čipsa, pirea i drugih prerađevina od krompira, koja je nedavno drugi put privatizovana, raspisala je konkurs za prijem novih radnika, i planira da 18. februara počne proizvodnju, rečeno je danas u gradskom veću Saveza samostalnih sindikata    opširnije »

Čitanja: 1507 | Komentara: 0

Za topli obrok daje 7,5 dnevno - Za topli obrok daje 7,5 dnevno

Dragan Topalović, vlasnik preduzeća „Duvan“ iz Čačka, doneo odluku po kojoj zaposlenima za topli obrok mesečno isplaćuje 150 dinara. Pored toga, radnici mesecima ne primaju platu. Kurir je došao do odluke kojom je Topalović pronašao način da ispoštuje Zakon o    opširnije »

Čitanja: 1280 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 16  Prikazano: 11 - 16

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda