[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='52.90.49.108' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('52.90.49.108','1638288644','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Vršac

Kibicfensteri u Vršcu

20. 05. 2013.
Kibicfensteri u Vršcu - Kibicfensteri u Vršcu

Vršac je poznat po prelepoj arhitekturi, kojoj je barok dao poseban šarm, a dobro ukomponovani elementi secesije, neogotike i klasicizma mu upotpunili izgled, pred kojim niko ne ostaje ravnodušan. Ipak, ono što je specifično za tamošnje fasade i što Vršac    opširnije »

Čitanja: 1534 | Komentara: 0

Nesebično dele znanje

15. 05. 2013.
Nesebično dele znanje - Nesebično dele znanje

Projekat Centra za energetsku efikasnost, “Znanje podeli, nagradu osvoji”, naišao je na izuzetno dobar prijem kod đaka srednjih škola u Vršcu. Posebno su se istakli đaci Hemijsko-medicinske škole pod mentorstvom profesorke Olgice Lukač, kao i đake Poljoprivredne škole "Vršac" predvođeni    opširnije »

Čitanja: 1391 | Komentara: 0

Prodefilovali gradom

15. 05. 2013.
Prodefilovali gradom - Prodefilovali gradom

Vršački maturanti i njihovi mlađi prijatelji prodefilovali su danas centrom grada, slaveći kraj školske godine. Veselje su upotpunili trubači, koji se uvek u ovo vreme nekim čudom zadese u Vršcu. Školarci su, uprkos posebnom stanju, bili korektni, kao i vozači    opširnije »

Čitanja: 1373 | Komentara: 0

Preti nestašica lekova - preti nestašica lekova

Apotekarska ustanova u Vršcu jedna je od najsnabdevenijih u Srbiji, a dostupnost lekova je možda i na najvišem nivou, jer jedini u zemlji imaju pokretnu apoteku, koja snabdeva pacijente i u najudaljenijim delovima vršačke opštine. Ipak, briga zbog novog zakona    opširnije »

Čitanja: 1303 | Komentara: 0

Besplatan autobuski prevoz - Besplatan autobuski prevoz

Opština Vršac i Turistička organizacija Opštine Vršac povodom Praznika rada 1. maja, organizovaće besplatan autobuski prevoz ka izletištima na kojima se, tradicionalno, očekuje okupljanje velikog broja građana. Pored prevoza ka Vršačkom bregu, ove godine biće organizovan i uspon na Gudurički    opširnije »

Čitanja: 1470 | Komentara: 0

Naslednik Bore Kostića - Naslednik Bore Kostića

Velemаjstor Bobаn Bogosаvljević, prvak Srbije u šahu, dostojan je nаslednik legende srpskog šаhа, velemаjstorа Bore Kostićа. Uspeh Bogosavljevića za Vrščane ima posebno značenje, jer se desio u godini kаdа se obeležаvа pedesetogodišnjicа smrti Bore Kostića. Zato su opštinske vlasti u    opširnije »

Čitanja: 1371 | Komentara: 0

Skupljao čokoladu na deponiji i pravio

Vršačka policija uhapsila je J. K. (50) iz Vršca jer je proizvodio i prodavao „eurokrem“ napravljen od čokolade sakupljene sa deponije fabrike „Svislajon“.    opširnije »

Čitanja: 1375 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 17  Prikazano: 11 - 17

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda