Niš

Ples protiv nasilja u Nišu - Ples protiv nasilja u Nišu

Svetsku akciju “Jedna milijarda ustaje”, koja će se održati na Trgu kralja Milana 14. februara u 14 časova, podržaće i Nišlije organizacijom velikog plesa. Organizatori pozivaju sve koji misle da je nasilje nad ženama nepravedno da se priključe plesu. -    opširnije »

Čitanja: 1056 | Komentara: 0

Narko-klan caruje Nišom - Narko-klan caruje Nišom

Grad u kome tri godine nema načelnika policije postao Eldorado za kriminalne grupe svih profila. Dok su kriminalci razvijali poslove, vlast nije mogla da se opredeli za prvog policajca    opširnije »

Čitanja: 1156 | Komentara: 0

Rambo Amadeus u Nišu

24. 01. 2013.
Rambo Amadeus u Nišu - Rambo Amadeus u Nišu

U okviru svoje regionalne zimske turneje, Rambo Amadeus će nastupiti u Nišu u petak, 22.februara, u klubu Feedback sa početkom od 22:30h! Koncert nosi radni naziv Rambo Amadeus & Two Winnetous – Analogue Interactive Show, a bend nastupa u sledećem    opširnije »

Čitanja: 1079 | Komentara: 0

EKG klinici za onkologiju - pomoć Klinici za onkologiju

Niška Klinika za onkologiju dobila je na poklon digitalni EKG aparat, pomoću koga će najtežim bolesnicima biti omogućeno bezbednije lečenje. Prema objašnjenju lekara, hemoterapije koje primaju pacijenti oboleli od raka su kardio-toksične, što znači da oštećuju srce, pa je neophodno    opširnije »

Čitanja: 1178 | Komentara: 0

Izložba srpskih pejzaža u Nišu - Izložba srpskih pejzaža u Nišu

Radovi sa aleksinačkog bijenala “Srpski pejzaž” biće izloženi u Galeriji Niškog kulturnog centra od srede, 16. januara. Prema najavama, na izložbi koja će biti otvorena u 19 časova biće predstavljene slike 43 umetnika iz cele Srbije, a otvoriće je književnik    opširnije »

Čitanja: 1048 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 25  Prikazano: 21 - 25

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda