Kruševac

Ples tolerancije

15. 05. 2013.
Ples tolerancije - Ples tolerancije

Povodom održavanja Plesa tolerancije (Maturantska parada ) na platou ispred Doma sindikata, danas je u Mozaik sali Gradske uprave održana konferencija za novinare. Plesom tolerancije uz korake kadrila i muziku Štrausove operete „Slepi miš“, maturanti će u petak, tačno u    opširnije »

Čitanja: 1067 | Komentara: 0

Fabrika peleta u Lepencu - Fabrika peleta u Lepencu

U mestu Lepenac (opština Brus) danas je svečano položen kamen temeljac za izgradnju fabrike peleta. Vlasnici i investitori ove fabrike su Goran Radmanovac i Milomir Zdravković, naši biznismeni iz Moskve. Ovoj svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić. Na    opširnije »

Čitanja: 1569 | Komentara: 0

Voda ispravna za piće

02. 05. 2013.
Voda ispravna za piće - Voda ispravna za piće

Zavod za javno zdravlje u Kruševcu saopštio je danas da je voda u gradskom vodovodu higijenski ispravna za piće i pripremanje hrane, posle gotovo 24 sata zamućenja, do koga je došlo zbog podizanja mulja u cevima. Laboratorijska ispitivanja su urađena    opširnije »

Čitanja: 1160 | Komentara: 0

Ginekološko dobilo aparat za utvrđivanje žutice - Ginekolosko dobilo aparat za utvrđivanje zutice

Ginekološko-akušersko odeljenje u Kruševcu dobilo je danas aparat za određivanje bilirubina, odnosno otkrivanje žutice kod novorođenčadi, vredan 6.500 evra, saopšteno je iz Zdravstvenog centra. Reč je o donaciji Gorana Radmanovca, koji je rođen u Brusu, a od 1989. godine živi    opširnije »

Čitanja: 1047 | Komentara: 0

Zlostavljali devojku ometenu u razvoju! - Zlostavljali devojku ometenu u razvoju!

ZlostavljačI Đ.M. (37) i N.D. (23), koji su dve godine silovali devojku, otkriveni su tek nakon ucene njene porodice i pokušaja iznude novca    opširnije »

Čitanja: 1004 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 15  Prikazano: 11 - 15

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda