Lepota

Hrana koja je loša za vašu kožu

21. 06. 2013.
Hrana koja je loša za vašu kožu - Hrana koja je loša za vašu kožu

Način na koji se hranite u velikoj meri utiče na zdravlje vaše kože. Ukoliko želite da je održavate zdravom, potrebno je da znate deset vrsta hrane koja ima negativan uticaj na kožu. Hrana koja remeti balans vode u organizmu Dehidracija    opširnije »

Čitanja: 1052 | Komentara: 0

Šminka za letnje dane

18. 06. 2013.
Šminka za letnje dane - Šminka za letnje dane

Dobar letnji makeup počinje toniranom kremom bez ulja koja ne zatvara pore i omogućava koži da diše, dok kombinacija bronzera sakriva sitne nedostatke. Koža lica je leti posebno osetljiva zbog znojenja i opasnih UV zraka, a težak makeup može zatvoriti    opširnije »

Čitanja: 1206 | Komentara: 0

Saveti za ravan stomak

17. 06. 2013.
Saveti za ravan stomak - Saveti za ravan stomak

Ravan stomak želja je koju većina verovatno pokušava ostvariti upravo pred leto, kada uske majice i letnja garderoba savršeno ocrtavaju sve naše prednosti i nedostatke. Kako biste imali što ravniji stomak, morate u svoj život uneti i neke promene, a    opširnije »

Čitanja: 1091 | Komentara: 0

Razlog više za kremu sa faktorom

17. 06. 2013.
Razlog više za kremu sa faktorom - Razlog više za kremu sa faktorom

Stalno slušamo poznate ličnosti kako tvrde da su ove kreme tajna njihove fenomenalne kože, a sada smo dobili i potvrdu u istraživanju…      Pre nego što izađete napolje, bilo da ste krenuli na bazen ili na posao, imajte na umu sledeće:    opširnije »

Čitanja: 1039 | Komentara: 0

Prirodna sredstva za skidanje šminke

14. 06. 2013.
Prirodna sredstva za skidanje šminke - Prirodna sredstva za skidanje šminke

Svakodnevno čišćenje lica mlekom za skidanje šminke može oštetiti i nadražiti kožu. Odlična zamena su namirnice iz kuhinje koje ne sadrže hemikalije, a možete ih pripremiti na jednostavan način. Mleko i jogurt Mleko čisti i najdublje slojeve kože, a pravi    opširnije »

Čitanja: 1092 | Komentara: 0

Da lice zablista

12. 06. 2013.
Da lice zablista - Da lice zablista

Preporučujemo nekoliko proverenih recepata koji čiste organizam, neguju kožu i pomažu da lice i telo zablistaju. Badem (Amygdalus communis) Sadrži belančevine, šećer, sluz.., ali obiluje i uljem koje se u kozmetologiji koristi vekovima. Prirodni je antioksidans, dobro se apsorbuje i    opširnije »

Čitanja: 1045 | Komentara: 0

Masaža pegla kožu

13. 06. 2013.
Masaža pegla kožu - Masaža pegla kožu

Kako se osloboditi celulita? Dok muškarci tvrde da celulit na ženama i ne primećuju, za pripadnice lepšeg pola, ove neestetske promene predstavljaju pravu noćnu moru. Procenjuje se da bar jednom u toku svog života, oko 85% žena muku muči sa    opširnije »

Čitanja: 1086 | Komentara: 0

Šta vaši nokti govore o vama

10. 06. 2013.
Šta vaši nokti govore o vama - Šta vaši nokti govore o vama

Ruke su ogledalo lične higijene i odnosa prema sebi. Izgled noktiju govori i koliko osoba drži do sebe, koliko se neguje, ali i o njenom zdravlju. Većina ljudi priznaje da prvo što primećuje kada se upoznaje sa drugom osobom, su    opširnije »

Čitanja: 1145 | Komentara: 0

Cvetanje ruže

07. 06. 2013.
Cvetanje ruže - Cvetanje ruže

Očaravajući snimak cvetanja crvene ruže. Pogledajte! Link: [sungazerose] Izvor: [sungaze]    opširnije »

Čitanja: 1192 | Komentara: 0

Moćni napitak mladosti

04. 06. 2013.
Moćni napitak mladosti - Moćni napitak mladosti

Ako nabavite nekoliko zdravih namirnica za jedan minut možete pripremiti moćni frape, bombu antioksidansa koja će vas zasititi, ali i dati vašem telu ono što mu je potrebno. Evo recepta za moćan frape koji je zahvaljujući nezamenljivim atioksidansima izvrstan "antiejdž"    opširnije »

Čitanja: 1379 | Komentara: 0

123456 Ukupno pronadjeno: 54  Prikazano: 31 - 40

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda