Zdravlje

Eliksir zdravlja

13. 06. 2013.
Eliksir zdravlja - Eliksir zdravlja

Bogati lekovitim sastojcima, listovi, mladi i zreli plodovi i zelene ljuske oraha (Juglans regia) čije raskošno stablo može da dostigne i do 25 metara, upotrebljavani su za lečenje mnogobrojnih bolesti još od antičkog doba, a njihovu lekovitost potvrdila je i    opširnije »

Čitanja: 2143 | Komentara: 0

Bikram joga

10. 06. 2013.
Bikram joga - Bikram joga

Prostorija zagrejana na 40 stepeni, 26 hata poza i 2 vežbe disanja za 90 minuta... Bikram jogom postignite veću fleksibilnost i oslobodite se nagomilanih toksina u telu. Ovaj jedinstevni joga sistem razvio je Bikram Čoduri i baziran je na drevnim    opširnije »

Čitanja: 1032 | Komentara: 0

Nedostaju vitamini!

09. 06. 2013.
Nedostaju vitamini! - Nedostaju vitamini!

Malaksalost i brzo zamaranje prvi su znaci kojima nam telo poručuje da mu nedostaju vitamini. Njihov nedostatak, medicinski nazvan hipovitaminoza, najčešće se javlja u proleće, a najbolje leči svežim voćem i povrćem. Kada je malaksalost dominirajući simptom, nedostatak vitamina moguće    opširnije »

Čitanja: 2034 | Komentara: 0

Pet zabranjenih namirnica

07. 06. 2013.
Pet zabranjenih namirnica - Pet zabranjenih namirnica

Jasno vam je da je u belom hlebu ostalo jako malo korisnih sastojaka za vašu liniju, pa već automatski naručujete i sendviče u integralnom hlebu. Pogledajte koje su to namirnice koje su za savršenu liniju lošije čak i od belog    opširnije »

Čitanja: 1064 | Komentara: 0

Šta smete da jedete uveče

07. 06. 2013.
Šta smete da jedete uveče - Šta smete da jedete uveče

Svima je poznato da ukoliko žele da se oslobode viška kilograma ne treba da večeraju, ali ukoliko ipak ne možete da odolite večernjem obroku evo par namirnica koje ne goje i lako se vare. Telo ne koristi istu količinu energije    opširnije »

Čitanja: 867 | Komentara: 0

Istina o nekim svakodnevnim namirnicama

06. 06. 2013.
Istina o nekim svakodnevnim namirnicama - Istina o nekim svakodnevnim namirnicama

Svi donekle znamo da hrana koju danas jedemo i nije baš najzdravija. Uprkos tome, kada se pojave informacije o stvarnim sastojcima namirnica koje često konzumiramo, ostajemo šokirani. Portal BuzzFeed raskrinkao je neke od namirnica. Popularni prirodni sokovi daleko su od    opširnije »

Čitanja: 1046 | Komentara: 0

Koliko često se tuširate?

05. 06. 2013.
Koliko često se tuširate? - Koliko često se tuširate?

Svakodnevno tuširanje moglo bi da postane stvar prošlosti, ako uzme maha novi trend “higijenske redukcije”. Umesto svakodnevnog kupanja, zagovornici ovog trenda smatraju da je dovoljno prati se svega jednom ili dva puta nedeljno, jer se češćim tuširanjem navodno koža i    opširnije »

Čitanja: 829 | Komentara: 0

Kako da se naspavate za pet sati?

04. 06. 2013.
Kako da se naspavate za pet sati? - Kako da se naspavate za pet sati?

U današnje vreme veliki broj nas vodi prilično dinamičan život i često se nalazimo u situaciji da ne spavamo dovoljno da bismo se oporavili i spremni dočekali sledeći dan. Verovatno vam se često dešava i da pomislite da biste voleli    opširnije »

Čitanja: 921 | Komentara: 0

Pobedite celerom celulit

04. 06. 2013.
Pobedite celerom celulit - Pobedite celerom celulit

Kako izabrati svež celer? Celer se koristi za pripremu većine jela - od bujona, supa i sosova do mesnih i jela od povrća, ali prilikom izbora celera morate obratiti pažnju na sledeće: 1. Težina korena mora da odgovara veličini, a    opširnije »

Čitanja: 1028 | Komentara: 0

Brza detoksikacija

04. 06. 2013.
Brza detoksikacija - Brza detoksikacija

Svi znamo koliko je važno redovno čistiti ogranizam od toksina koje svakodnevno unosimo preko hrane, vode, ali i kozmetike. Ovom spisku slobodno dodajte stres i prebrzi ritam života, koji svakako utiču na pad imuniteta i pojavu bolesti. Upravo zbog gore    opširnije »

Čitanja: 869 | Komentara: 0

345678910 Ukupno pronadjeno: 98  Prikazano: 61 - 70

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda