Zdravlje

Jelovnik prema unutrašnjem satu

03. 06. 2013.
Jelovnik prema unutrašnjem satu - Jelovnik prema unutrašnjem satu

Sve promene imaju najbolju šansu onda kada nismo pod stresom i u žurbi, dakle tokom vikenda. Zato bi valjalo i promene jelovnika isprobati tokom tih, slobodnih dana. Prema unutrašnjem satu tradicionalne kineske medicine, idealno vreme za ručak je između 11    opširnije »

Čitanja: 1573 | Komentara: 0

Pistaći - plodovi zdravlja

02. 06. 2013.
Pistaći - plodovi zdravlja - Pistaći - plodovi zdravlja

Mali plodovi jarkozelene boje, koji se nalaze u čvrstim opnama, koriste se za pripremu mnogih poslastica. Ali, znajte da su veoma kalorični. Naime, u 100 grama ima čak 557 kalorija. Pistaći sadrže 50 odsto masti, po 20 odsto belančevina i    opširnije »

Čitanja: 1487 | Komentara: 0

Ulja dobra za zdravlje

01. 06. 2013.
Ulja dobra za zdravlje - Ulja dobra za zdravlje

Neka ulja su bolja od drugih, neka su dobra samo za prženje dok druga svoja lekovita svojstva ispoljavaju samo kada nisu termički obrađena. Pogledajte pet novih ulja koja bi trebalo da uvrstite u vaše obroke. Ulje od avokada Puterasto ulje    opširnije »

Čitanja: 1411 | Komentara: 0

Hrono ishrana

30. 05. 2013.
Hrono ishrana - Hrono ishrana

Hranu treba jesti u zavisnosti od doba dana, jer naše telo luči različite hormone i enzime u toku dana, prateći svoj prirodni bioritam. U poplavi različitih sistema dijeta i pravila ishrane, mnogi ljudi ostaju zbunjeni i pomalo izgubljeni. Gojaznost i    opširnije »

Čitanja: 3139 | Komentara: 0

Trikovi za mršavljenje

28. 05. 2013.
Trikovi za mršavljenje - Trikovi za mršavljenje

Pročitajte koji su to neverovatni načini koji ne samo da pomažu pri gubitku kilograma, već čitav proces čne zabavnijim. Mršavljenje više ne mora da bude dugotrajan, mukotrpan proces, dovoljno je da u dnevnu rutinu implementirate ove neverovatne trikove: Jedite čokoladu    opširnije »

Čitanja: 1462 | Komentara: 0

Kako da jedete više povrća?

27. 05. 2013.
Kako da jedete više povrća? - Kako da jedete više povrća

Svi znamo koliko je povrće važno za zdravlje, budući da je puno vitamina i minerala koji sprečavaju nastanak mnogih hroničnih bolesti. Međutim, često nam je teško da primenimo preporuke da unosimo pet porcija povrća dnevno, naročito ako smo zaposleni. Predstavljamo    opširnije »

Čitanja: 1336 | Komentara: 0

Svetski dan borbe protiv raka jajnika

08. 05. 2013.
Svetski dan borbe protiv raka jajnika - Svetski dan borbe protiv raka jajnika

Prvi put u Srbiji se danas - 8. maja obeležava Svetski dan borbe protiv raka jajnika, s ciljem da se skrene pažnja javnosti na ovaj najsmrtonosniji ginekološki kancer i da se prenese poruka svim ženama da je redovan pregled najbolja    opširnije »

Čitanja: 1491 | Komentara: 0

Anticelulit dijeta

03. 05. 2013.
Anticelulit dijeta - Anticelulit dijeta

U brobi protiv celulita treba odabrati dijetu koja ima energetsku vrednost koja odgovara potrebama organizma, a posebnu pažnju treba posvetiti odabiru namirnica i načinu njihovog pripremanja. Anticelulit dijeta ima cilj da pomogne organizmu da se oslobodi otrovnih (toksičnih) materija. Dakle,    opširnije »

Čitanja: 1501 | Komentara: 0

Kosa otkriva stres

01. 05. 2013.
Kosa otkriva stres - Kosa otkriva stres

Analiza samo jedne dlake kose može da dokaže prisutnost hormona stresa koji povećava rizik za bolesti srca i moždani udar, tvrde holandski naučnici. Istraživači Medicinskog centra Erasmus dodaju da analiza kose omogućuje praćenje prisutnosti hormona kortizola u proteklih nekoliko meseci.    opširnije »

Čitanja: 1622 | Komentara: 0

Ptičji grip, lakše sa ptica na ljude

24. 04. 2013.
Ptičji grip, lakše sa ptica na ljude - novi smrtonosni tip ptičjeg virusa

Novi smrtonosni tip ptičjeg virusa koji se pojavio u Kini ovog meseca izgleda širi mnogo lakše sa ptica na ljude od onoga koji je počeo da ubija ljude u Aziji pre jedne decenije    opširnije »

Čitanja: 1430 | Komentara: 0

45678910 Ukupno pronadjeno: 98  Prikazano: 71 - 80

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda