Smederevo

Pozorište "Patos" iz Smedereva od 4. do 7. jula organizuje deveti Međunarodni multimedijalni festival pod nazivom "Patosoffiranje". Festival će se održavati na ulicama, trgovima i gradskim pešačkim zonama, kao i u prostorima Centra za kulturu Smederevo. Celodnevne aktivnosti uključuju ulični    opširnije »

Čitanja: 1250 | Komentara: 0

Mega Vizura postala smederevski klub - Mega Vizura postala smederevski klub

Košarkaški klub Mega Vizura potpisao je danas ugovor sa gradskom upravom Smedereva o tome da mečeve Jadranske lige igra u tom gradu. "Mega Vizura je potpisala ugovor sa gradom da igra u Dvorani Smederevo, otvorenoj 2009. za Univerzijadu, i da    opširnije »

Čitanja: 1314 | Komentara: 0

Kontejneri za polovnu odeću - Kontejneri za polovnu odeću

Gradska uprava nabavila je i postavila na dve prometne lokacije kontejnere za skupljanje polovne odeće i obuće za ugroženo stanovništvo, a efekti su takvi da ih Crveni krst prazni svakog drugog dana i distribuira seoskim mesnim zajednicama. "Nismo očekivali tako    opširnije »

Čitanja: 1361 | Komentara: 0

Festival jedrenja u Srbiji - Festival jedrenja u Srbiji

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije odobrilo je projekat „Festival jedrenja u Srbiji”, kojim je Jedriličarski klub Smederevo učestvovao na Konkursu u 2013. godini za posebne programe u oblasti sporta usmerene ka realizaciji ciljeva utvrđenih Strategijom razvoja sporta u Republici    opširnije »

Čitanja: 1349 | Komentara: 0

Bazen počinje sa radom - Bazen počinje sa radom

Danas počinje sa radom Gradski bazen na Sportskom centru u Smederevu. Bazen će danas raditi od 11,00 do 19,00 časova, a boravak na najuređenijem i najbezbednijem kupalištu u Smederevu posetioce će koštati 190 dinara. Zavod za javno zdravlje u Požarevcu    opširnije »

Čitanja: 1284 | Komentara: 0

Ulični bioskop - PATOSINEMA - Ulični bioskop - PATOSINEMA

U okviru kampanje Stvarno važno, na konkursu Znam šta hoću, koju podržava Fondacija Ana i Vlade Divac, od 50 projekata, odobreno je 7: Donja Toponica, Beograd, Nis, Kragujevac, Smederevo, Bački Petrovac i Sombor. Iz Smedereva je prihvaćen projekat smederevskog pozorišta    opširnije »

Čitanja: 1280 | Komentara: 0

Radnici sami sebi smanjili plate - Radnici sami sebi smanjili plate

Uplašeni radnici morali su da potpišu da se odriču 10 odsto plate, počev od aprila, u korist preduzeća JKP Čistoća - Smederevo. Na stolove blizu dve stotine radnika JKP Čistoća u Smederevu stigli su na potpis formulari izjava kojima se    opširnije »

Čitanja: 1257 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 17  Prikazano: 11 - 17

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda