Ekonomija

SERATON I HILTON ZAOBILAZE SRPSKE HOTELE -

Prema podacima Agencije za privatizaciju, privatizovano je oko 70 ugostiteljsko-turistickih objekata u Srbiji i od njihove prodaje inkasirano oko 40 miliona evra. U ove objekte bice investirano 18 miliona evra, koliko ce biti izdvojeno za realizaciju socijalnog programa. U grupi    opširnije »

Čitanja: 3202 | Komentara: 0

NOVI KREDIT VOJVOÐANSKE BANKE ZA KUPOVINU VOZILA
 -

Vojvodanska banka a.d. Novi Sad ponudila je pravnim licima i preduzetnicima još jedan model kreditiranja kupovine vozila. Osim kredita koji se odobravaju na osnovu ucešca od 20 odsto (period otplate do 36 meseci), moguce je koristiti i kredit na osnovu    opširnije »

Čitanja: 3347 | Komentara: 0

OD 4. DO 10. SEPTEMBRA U BEOGRADU, FESTIVAL

Od 4. do 10. septembra, u hotelu Interkontinental u Beogradu, bice održan festival marketinških ostvarenja "Zlatni petao". Festival je zamišljen kao mesto susreta predstavnika marketing agencija, medija i oglašivaca, ciji su napori orijentisani ka zadovoljavanju potreba potrošaca. Osim trodnevnog seminara,    opširnije »

Čitanja: 2373 | Komentara: 0

OTVORENE CETIRI PONUDE ZA PREUZIMANJE HOTELA MOSKVA -

U Komisiji za hartije od vrednosti Srbije danas su otvorene cetiri ponude za preuzimanje akcija beogradskog hotela 'Moskva', od šest prvobitno prispelih. Otvrene su ponude kompanija 'Serbia' iz Italije, investiciona grupa UAB 'Ukio banki' iz Litvanije, 'Net vest fajnens' iz    opširnije »

Čitanja: 2959 | Komentara: 0

NEKSE GRUPA KUPILA 28,3 ODSTO AKCIJA 'TOZE MARKOVICA' -

Ponuda Nekse grupe je uspela, jer smo postali vlasnici 28,3 odsto akcija 'Toze Markovica', što nas sa ranije kupljenih 1,8 odsto akcija kvalifikuje u pojedinacno najveceg vlasnika kikindske fabrike crepa i plocica, izjavio je danas direktor divizije za ciglu i    opširnije »

Čitanja: 3587 | Komentara: 0

GORIVO SKUPLJE ZA SEST DINARA ? -

Gorivo bi, na osnovu mesecnog uskladivanja cena, iduce nedelje trebalo da poskupi za oko šest dinara. Ministarstvo rudarstva i energetike ce u utorak, 9. avgusta, na saglasnost ministarstvima finansija i trgovine, turizma i usluga, uputiti novi pravilnik o korekciji cena    opširnije »

Čitanja: 2701 | Komentara: 0

UKIDANJE CARINA NA UVOZ ROBA U LIBIJU -

Odluka Ministarstva finansija Libije o ukidanju carina na uvoz svih roba, izuzev cigareta, stupila je na snagu 1. avgusta 2005. godine i odnosi se na 3500 proizvoda. Istom odlukom, donetom 7. jula ove godine, odredeno je da se prilikom uvoza    opširnije »

Čitanja: 2642 | Komentara: 0

NEZNATNO POVECANJE VREDNOSTI PROMETA AKCIJAMA -

Na Beogradskoj berzi danas su u trgovanju akcijama preduzeca iz procesa privatizacije i obveznicama Republike Srbije obavljene ukupno 552 transakcije, 54 manje nego juce, a ostvarena vrednost prometa od 150.868.108 dinara je veca 5,79 odsto, saopštila je Berza. Vrednost indeksa    opširnije »

Čitanja: 2527 | Komentara: 0

HIPO-ALPE-ADRIJA BANKA UKINULA PREMIJU OSIGURANJA NA KREDITE -

Hipo-Alpe-Adrija banka u Srbiji saopštila je da je ukinula premiju osiguranja za neke kredite, povecala rok otplate za keš kredite i smanjila nominalne kamatne stope za stambene kredite sa osiguranjem kod Nacionalne korporacije. U saopštenju se precizira da su kod    opširnije »

Čitanja: 4262 | Komentara: 0

INFLACIJA 17 ODSTO

01. 08. 2005.
INFLACIJA 17 ODSTO -

Institut za tržišna istraživanja ocenio je juce da bi inflacija u Srbiji u 2005. godini "u najboljem slucaju mogla da bude oko 17 odsto", isticuci da je "nerealna" zvanicna procena od 13,7 odsto. Na konferenciji za novinare saradnik tog beogradskog    opširnije »

Čitanja: 2439 | Komentara: 0

120121122123124125126127 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 1231 - 1240

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda