Ekonomija

LIZING NEKRETNINA I NA TRZISTU SRBIJE
 -

Hypo Alpe-Adria-Banka najveci je zakupac obnovljene poslovne zgarde Ušce. U septembru, za kada je predvideno preseljenje, Hypo Alpe-Adria-sistem (Hypo Alpe-Adria-Banka, Hypo Alpe-Adria-Leasing, Hypo Alpe-Adria-Consultants i Hypo Alpe-Adria-Securitis), zauzece polovinu celokupnog raspoloživog prostora od 25 hiljada kvadratnih metara. U prizemlju palate    opširnije »

Čitanja: 3835 | Komentara: 0

NAJMANJE 45 MRTVIH U LONDONU -

Posle jutrošnjih sedam simultanih eksplozija u autobusima i u podzemnoj železnici u centru Londona oko 9 sati, na ulice grada izašla je vojska. Broj povredenih bliži se 1.000. Kako javlja Skaj njuz, bar jednu od eksplozija izazvao je bombaš-samoubica. Odgovornost    opširnije »

Čitanja: 3291 | Komentara: 0

SLOVENCI KUPILI KONTINENTAL BANKU -

U vladi Srbije juce je potpisan ugovor o privatizaciji Kontinental banke koju je slovenacka Nova ljubljanska banka kupila za oko 49,5 miliona evra, plativši tu sumu za oko 98,5 odsto kapitala Kontinental banke. Ministar finansija Mladan Dinkic rekao je da    opširnije »

Čitanja: 2887 | Komentara: 0

TELEKOM BLOKIRA DOZVOLE ZA INTERNET -

U Ministarstvu za kapitalne investicije buknuo je novi sukob interesa, a da stari još nije zaboravljen. Pre nekoliko meseci utvrdeno je da je Bogoljub Lazic, zamenik ministra, zbog prethodnog zaposlenja u PTT-u i Mobtelu, ima sukob interesa pa je posle    opširnije »

Čitanja: 2805 | Komentara: 0

NASTAVLJA SE TREND PADA EVRA U ODNOSU NA DOLAR
 -

Evro je juce zabeležio blagi pad u odnosu na americki dolar jer dileri ocekuju signale direktora Federalnih rezervi SAD Alana Grinspena u vezi sa jacanjem americke ekonomije. Valuta 12 evropskih nacija juce je vredela 1,1962 dolara. NBS jedan dolar prodavala    opširnije »

Čitanja: 2612 | Komentara: 0

PRIMER LOSE PRIVATIZACIJE

 -

Preduzece za promet lekova i medicinske opreme "Jugolek", koje je pre godinu dana imalo 113 radnika, danas ima samo sedam zaposlenih. Akcionari su do pre dve godine bili vlasnici oko 56 odsto firme, a država 43,8 odsto. Raspolagali su vrednom    opširnije »

Čitanja: 5189 | Komentara: 0

INTERNET I SRBIJA

18. 06. 2005.
INTERNET I SRBIJA


 -

Prema istrazivanju agencija procenat korisnika interneta u odnosu na broj stanovnika u SCG iznosi 8.1 %. To je daleko manje od nasih suseda. Slovenija prednjaci sa 55 %, Hrvatska 34.4 %, Rumunija 20 %, Bugarska 19 %. Internetom se jedino    opširnije »

Čitanja: 2740 | Komentara: 0

IZASLE RANG LISTE

04. 07. 2005.
IZASLE RANG LISTE
 -

Vecina fakulteta u Srbiji objavila je preliminarne rang-liste za upis u prvu godinu studija. U toku je podnošenje žalbi na rangiranje. Konacne rang-liste, u zavisnosti od fakulteta, bice objavljene izmedu 5. i 13. jula, nakon cega slede upisi. Trenutno je    opširnije »

Čitanja: 8827 | Komentara: 0

GUBITAK OD 1000 MILIJARDI DINARA -

Srpska privreda za poslednjih deset godina akumulirala je gubitak od hiljadu milijardi dinara, a cak dve trecine ostvareno je u sektorima industrije i rudarstva, saobracaj i veze i trgovini. Koliko je ovaj podatak alarmantan ukazuje broj zaposlenih u preduzecima sa    opširnije »

Čitanja: 3093 | Komentara: 0

BUŠ DODELIO SCG STATUS NAJPOVLAŠCENIJE NACIJE


 -

Americki predsednik Džordž Buš potpisao je danas ukaz kojim je Srbiji i Crnoj Gori dodeljen status najpovlašcenije nacije u trgovini sa Sjedinjenim Državama, potvrdeno je Tanjugu u krugovima bliskim Vladi Srbije. TANJUG.    opširnije »

Čitanja: 2520 | Komentara: 0

123124125126127128 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 1261 - 1270

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda