Ekonomija

Budući vlasnik FAP-a

31. 05. 2014.
Budući vlasnik FAP-a -

Budući vlasnik pribojskog FAP-a, finska fabrika "Sisu" u svetu kamiona ima reputaciju kao "Rols Rojs" u putničkim vozilima. Njihova maksima u poslovanju je da kupcu treba pružiti kompletnu uslugu i da ugrađeni delovi u kamion moraju biti vrhunskog kvaliteta. Fabrika    opširnije »

Čitanja: 1644 | Komentara: 0

EBRD želi Telekom, Aerodrom i Dunav -

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je zainteresovana da učestvuje u privatizaciji Telekoma Srbija, beogradskog Aerdoroma i Dunav osiguranja. Predsednik te banke za Srbiju Mateo Patrone podvukao je da će aktivnosti te banke zavisiti od puta na koji se    opširnije »

Čitanja: 1705 | Komentara: 0

Stedite struju

17. 05. 2014.
Stedite struju -

Ministar energetike Aleksandar Antić kaže da je elektroenergetski sistem "apsolutno stabilan" i da struje ima dovoljno, ali je zamolio građane da štede struju. Ministar apeluje na građane da štede struju koliko je god moguće zbog nevidjene katastrofe koja je Srbiju    opširnije »

Čitanja: 1573 | Komentara: 0

Mleko i maline u SAD

14. 05. 2014.
Mleko i maline u SAD -

Američko tržište organske hrane je ogromno i nudi mogućnost za izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srbije, pre svega iz sektora prerade mleka, ali i jagodičastog voća, uglavnom svežih malina, ocenili su ministar poljoprivrede i životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković i ambasador    opširnije »

Čitanja: 1409 | Komentara: 0

Privrednici očekuju manje poreze -

Vlasnici malih preduzeća, do dest radnika, smatraju da bi državno plaćanje poreza novim radnicima dovelo do nejednakosti među firmama Ekonomski paket pomoći za pokretanje privrede premijer Aleksandar Vučić već je delimično obnarodovao. Njihovo preciziranje očekuje se na sednici vlade početkom    opširnije »

Čitanja: 1418 | Komentara: 0

Treći po siromaštvu

26. 04. 2014.
Treći po siromaštvu -

Srbija se našla na trećem mestu po indeksu siromaštva među 90 država, u analizi koju je spoveo Institut Kejto sa sedištem u Vašingtonu. Kao glavni razlog što se naša zemlja našla na toj poziciji navodi se stopa nezaposlenosti. Listu predvodi    opširnije »

Čitanja: 1521 | Komentara: 0

Penzije moraju dole

18. 04. 2014.
Penzije moraju dole -

Strani kreditori bi mogli da odustanu od Srbije i povuku novac ako se ne primene ozbiljne mere štednje i smanjenja budžetskog deficita i javnog duga. To je izjavio član Fiskalnog saveta Vladimir Vučković u intervjuu za novi broj Magazina Biznis,    opširnije »

Čitanja: 1674 | Komentara: 0

Jure 40 na sat

16. 04. 2014.
Jure 40 na sat -

Železnice Srbije će 1. juna započeti transformaciju u holding kompaniju i u početku će imati jedno kontrolno i dva zavisna preduzeća. To će označiti početak tržišnog poslovanja srpskih železnica. Železnice Srbije očekuju da će rebalans budžeta za ovu godinu predvideti    opširnije »

Čitanja: 1422 | Komentara: 0

Neke banke neće preživeti 2015 - banke i problemi u 2015 godinu

Skoro svaki drugi dat kredit banke danas ne mogu da naplate. Mada zvanični podaci NBS kažu da ovi zajmovi čine 20 odsto ukupno datih, bankari u neformalnim razgovorima priznaju da ih ima mnogo, mnogo više. - Nije problem kad imate    opširnije »

Čitanja: 1717 | Komentara: 0

Porez i za nelegalne kuće - porez na bespravnu gradnju

Svaka zgrada ili vikendica, legalna ili ne, mora biti katastarski popisana i evidentirana, i to u roku od godinu i po dana, kaže za “Blic” ministar Ilić. To znači da će porez na imovinu morati da plate svi, čak i    opširnije »

Čitanja: 1652 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 21 - 30

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda