Ekonomija

Gužve zbog reprograma

30. 11. 2013.
Gužve zbog reprograma - reprogram dugova za struju

Poslednja šansa za plaćanje dugova za struju. Iako akcija za reprogram duga traje od 15. avgusta, sudeći prema gužvama ispred šaltera elektrodistribucije u Beogradu, veliki broj građana je čekao poslednji trenutak da iskoristi tu mogućnost, zbog čega će šalteri biti    opširnije »

Čitanja: 1561 | Komentara: 0

Mnogi žele subvencionisani kredit - Kupovina stana na kredit

Kod nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita ove godine zabeleženo veće interesovanje za subvencionisane pozajmice, pišu Novosti. Bez obzira na besparicu, potražnja za stambenim subvencionisanim zajmovima, ne jenjava. Ove godine je kod Nacionalne koroporacije za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) zebeležen    opširnije »

Čitanja: 1693 | Komentara: 0

Evo na šta ne treba da se grejete - Evo na šta ne treba da se grejete

Najveće troškove za grejanje ove sezone imaće domaćinstva koja koriste lož ulje. Jer će za nabavku tog energenta za prosečan stan od 60 kavadrata morati da izdvoje 174.000 dinara, saopštila je danas Agencija za energetiku Srbije. Medju najvećim potrošačima, prema    opširnije »

Čitanja: 1756 | Komentara: 0

Beograđani ne kupuju ni na sniženju - Beograđani ne kupuju ni na sniženju

Pale cene voća i povrća na gradskim pijacama, ali prodaja slabo ide. Samo 30 dinara za kilogram šljiva, tikvica, patlidžana ili paprika, pišu Novosti. DA li je u pitanju nov marketing ili će pre biti borba sa slabom prodajom, ali    opširnije »

Čitanja: 1546 | Komentara: 0

Promet pao za trećinu

01. 09. 2013.
Promet pao za trećinu - Promet pao za trećinu

Nizak standard, pad realnih prihoda i bojazan od gubitka posla utiču da trgovine beleže manji promet, piše Blic. Od početka godine pad je zvanično deset odsto, a realno promet je manji za trećinu. "Za hranu mora da se ima, ali    opširnije »

Čitanja: 1641 | Komentara: 0

Poskupljuje gas za domaćinstva - Poskupljuje gas za domaćinstva

Gas za domaćinstva u Srbiji će od sutra biti skuplji u proseku za 4,4 odsto, pa će po kubnom metru koštati 46,3 dinara. Savet Agencije za energetiku Republike Srbije dao je pre dve nedelje saglasnost za povećanje cena gasa za    opširnije »

Čitanja: 1660 | Komentara: 0

Investicija vredna 200 miliona evra - Investicija vredna 200 miliona evra

Radovi na raščišćavanju terena gde će se na Kalemegdanu, na mestu nekadašnje fabrike tekstila „Beko“, izgraditi stambeno-poslovni kompleks teku po planu. Projekat bi trebalo da bude završen tokom 2016. godine, piše Danas. Tokom ove godine samo za uklanjanje dela postojećih    opširnije »

Čitanja: 2159 | Komentara: 0

Kupovina preko neta postala hit - Kupovina preko neta postala hit

Ovogodišnja svetska kupovina preko Interneta, kako se očekuje, biće vredna 188 milijardi evra. U ovom rastućem tržištu učestvuje i Srbija. Za prvih šest meseci ove godine na domaćim sajtovima kupovali smo za 499,5 miliona dinara, a na stranim za 109    opširnije »

Čitanja: 1721 | Komentara: 0

Restorani bi propali bez imigranata - Restorani bi propali bez imigranata

Najpoznatiji svetski kuvar Džejmi Oliver kaže da bi se svi njegovi restorani zatvorili da nije evropskih imigranata koji su spremni da rade prekovremeno. "Moji restorani bi propali da mi u kuhinji rade samo Britanci. Imigranti mi spasavaju posao", kazao je    opširnije »

Čitanja: 1628 | Komentara: 0

Ovo je prosečan srpski seljak - Ovo je prosečan srpski seljak

Prosečan poljoprivrednik u Srbiji je star, slabo informisan, nepoverljiv prema udruženjima i državnoj politici, pokazuju rezultati istraživanja ministarstva. Za potrebe Ministarstva poljoprivrede, agencija Ninamedia sprovela je ispitivanje položaja i potreba poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji, na slučajnom uzorku od 1.200 ispitanika.    opširnije »

Čitanja: 1788 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 41 - 50

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda