Ekonomija

Er Srbija traži pilote - Er Srbija traži pilote

Oglas za zapošljavanje pilota na više pozicija za “buduću avio-kompaniju u Srbiji” objavljen je u petak, piše sajt tangosix.rs. Oglas je objavljen na najprestižnijem sajtu za zapošljavanje letačkog osoblja Flightglobal Jobs i sa te lokacije prenet je na nekoliko sličnih    opširnije »

Čitanja: 3004 | Komentara: 0

Prilika za starije od 45 godina - Prilika za starije od 45 godina

Sekretarijat za privredu otvorio konkurs za samozapošljavanje socijalno ugroženih, pišu Novosti. Sredstva namenjna osobama sa biroa za zapošljavanje, invalidima, samohranim roditeljima. Nezaposleni iz socijalno ugroženih kategorija, koji bi želeli da osnuju preduzeće i samim tim dobiju posao na neodređeno, mogu    opširnije »

Čitanja: 1885 | Komentara: 0

Manja izgradnja stanova - Manja izgradnja stanova

Prema broju izdatih dozvola, u junu je prijavljena izgradnja 864 stana, što je manje je za 1,6 odsto nego u junu 2012. godine. Od ukupnog broja stanova, u novim stambenim zgradama biće građeno 15,7 odsto jedinica u zgradama s jednim    opširnije »

Čitanja: 1561 | Komentara: 0

Višak nastavnika u školama - Višak nastavnika u školama

Samo u Beogradu na listi tehnoloških viškova nalazi se skoro 740 prosvetnih radnika, a škole su iskazale potrebe za oko 420 nastavnika, s tim što najmanje 100 od tog broja može da bude angažovano na određeno vreme. Time se ne    opširnije »

Čitanja: 1743 | Komentara: 0

Lidl kupio zemljište u Beogradu - Lidl kupio zemljište u Beogradu

Nemački diskontni lanac "Lidl" kupio je zemljište u Beogradu za izgradnju supermarketa, saznaje portal "eKapija" u predstavništvu te kompanije u Srbiji. Međutim, u "Lidlu" nisu želeli da preciziraju na kojoj će tačno lokaciji u prestonici biti otvorena prodavnica. "Potvrđujemo da    opširnije »

Čitanja: 1738 | Komentara: 0

Budite redovan platiša - Budite redovan platiša

Iz Elektroprivrede Srbije poručuju da je pogrešan zaključak da se ne isplati biti redovan platiša. I da je reprogam duga bio jedini način da se vrati stari dug. Na primedbe pojedinih potrošača koji uredno izmiruju račune za struju da se,    opširnije »

Čitanja: 1650 | Komentara: 0

Ariljci hoće da brendiraju malinu - Ariljci hoće da brendiraju malinu

Osavremenjavanjem i proširenjem proizvodnje maline, putem projektnih aktivnosti i povoljnim kreditima, ariljski kraj bi došao i do brenda ovog voća. Ovogodišnji rod maline, prema rečima predsednika Udruženja "Eko-voće" iz Arilja, Boža Jokovića, bio je slabiji nego inače, ali su se,    opširnije »

Čitanja: 1699 | Komentara: 0

Po čemu je specifično naše voće - Po čemu je specifično naše voće

U izvozu proizvoda naše poljoptiverde i prehambene industrije, u pvoj polovini godine, dominirali su voće i povrće. Stručnjaci smatraju da sa velikom konkurencijom na inostranom tržištu, možemo da se izborimo samo ako ponudimo proizvode koji su po nečemu specifični. Predstavnica    opširnije »

Čitanja: 1968 | Komentara: 0

Povrće više nije istog ukusa - Povrće više nije istog ukusa

Od 2000. godine, kada se naše tržište otvorilo za uvoz semena, na njivama je sve manje autohtonih vrsta poljoprivrednih proizvoda koji se kod nas gaje decenijama. Zbog najavljene uredbe Evropske komisije da državama članicama ubuduće nametne obavezu da u poljoprivrednoj    opširnije »

Čitanja: 2922 | Komentara: 0

Stotine mladih bi da radi u Etihadu - Stotine mladih bi da radi u Etihadu

Više od 600 mladih ljudi iz Srbije učestvovalo je u trodnevnoj audiciji za kabinsko osoblje aviokomompanije Etihad. Nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad ervejz saopštio je da je u Beogradu održao veoma uspešne trodnevne audicije za kabinsko osoblje na kojima    opširnije »

Čitanja: 1681 | Komentara: 0

345678910 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 61 - 70

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda