Ekonomija

Kakve će biti cene u H&M-u? - Kakve će biti cene u H&M-u?

Švedska modna kuća H&M otvoriće svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u tržnom centru Delta siti, 29. avgusta. Cene proizvoda već sada možete proveriti na internetu. Prodavnica će na prostoru od 2.100 kvadratnih metara, ponuditi širok asortiman garderobe koja je podeljena    opširnije »

Čitanja: 1902 | Komentara: 0

Više trošimo na duvan nego na odeću - Više trošimo na duvan nego na odeću

Važnije nam je da pušimo i pijemo nego da se obujemo i obučemo, rekreiramo, idemo u pozorište i bisokop, menjamo stari nameštaj, piše Dnevnik. Da su nam trepeze preskupe u odnosu na primanja i da na hranu trošimo gotovo polovinu    opširnije »

Čitanja: 1590 | Komentara: 0

Od 1. septembra gas skuplji 5,7% - Od 1. septembra gas skuplji 5,7%

Gas za gomaćinstva u Srbiji će od 1. septembra biti skuplji za 4,4 odsto, a za sve kupce prosečno 5,7 odsto, saopštila je Agencija za energetiku. Srbijagasu je Vlada Srbije odobrila da u trećem kvartalu 2013. godine gas nabavlja po    opširnije »

Čitanja: 1564 | Komentara: 0

Kada evro vredi 70 dinara - Kada evro vredi 70 dinara

Većina menjačnica ne prima kovanice evre. U onima koje vam "izađu u susret" za jedan evro u metalu dobićete 70 dinara, piše "Danas".Tokom vrelih letnjih dana mnogi stanovnici prestonice koriste svoje godišnje odmore da pobegnu sa asfalta na neku od    opširnije »

Čitanja: 1905 | Komentara: 0

Srbija raskinula ugovor s Alpinom - Srbija raskinula ugovor s Alpinom

Preduzeće Koridori Srbije raskinulo ugovore sa austrijskom kompanijom Alpina, koja je otišla u stečaj, a bila je angažovana na izgradnji dela Koridora 10. Preduzeće Koridori Srbije obavestilo je kompaniju Alpina bau o raskidu sva četiri ugovora za izgradnju deonica autoputa    opširnije »

Čitanja: 1646 | Komentara: 0

Proizvodi bez deklaracije - Proizvodi bez deklaracije

Uvezeni proizvodi često se prodaju bez odgovarajuće deklaracije i uputstva na srpskom jeziku, kako predviđaju propisi, pišu "Novosti". Van prometa stavljena roba u vrednosti od oko 23 miliona dinara Svaki kupac bi uz račun za televizor, telefon ili veš-mašinu u    opširnije »

Čitanja: 1916 | Komentara: 0

Er Srbija leti iznad Amerike - Er Srbija leti iznad Amerike

Od 1. oktobra posade srpske nacionalne avio-kompanije kreću sa obukom za novi tip aviona - 'erbas'. Piloti će školovanje, koje traje 24 radna dana, obaviti u 'Etihadovom' i trening centru 'Er Berlina'. Svakog meseca po 20 posada prolaziće obuku. Do    opširnije »

Čitanja: 1744 | Komentara: 0

Njive u Srbiji sve skuplje - Njive u Srbiji sve skuplje

Cena zemlje u Srbiji sve viša, piše Blic. Zbog toga se srpski biznismeni odlučuju za kupovinu njiva u regionu, gde je zemlja znatno jeftinija. Hektar zemlje koji u Vojvodini trenutno košta i do 17.000 evra biće, prema procenama upućenih, još    opširnije »

Čitanja: 2844 | Komentara: 0

Skupa nafta: kraj globalizacije - Skupa nafta: kraj globalizacije

Zbog sve skuplje nafte, proces globalizacije prekinuti pre nego što mnogi očekuju, uveren je engleski profesor hemije Kris Rodes. Sve zalihe lako dostupne i jeftine nafte u svetu već su iscrpljene, smatra Rodes. "Čovečanstvo je već iskoristilo rezerve najkvalitetnije i    opširnije »

Čitanja: 1811 | Komentara: 0

Prepoloviti račun za struju - Prepoloviti račun za struju

Slobodan Ružić, stručnjak za tarifne sisteme, objašnjava za Blic kako bi građani Srbije mogli znatno da umanje svoje račune za struju. Većina potrošača u Srbiji bi čak mogla da prepolovi svoje račune samo ako bi racionalno trošili struju i ako    opširnije »

Čitanja: 1698 | Komentara: 0

4567891011 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 71 - 80

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda