Ekonomija

U Geoksu posao za 1.250 ljudi - U Geoksu posao za 1.250 ljudi

U Vranju potpisan ugovor o ustupanju zemljišta kompaniji "Geoks" za izgradnju fabrike u Industrijskoj zoni Bunuševac. Posao će dobiti 1.250 ljudi. Gradonačelnik Vranja Zoran Antić očekuje da do početka septembra bude završen premer zemljišta u Slobodnoj zoni Vranje, što je    opširnije »

Čitanja: 1408 | Komentara: 0

Poskupljenja se nižu kao domine - Poskupljenja se nižu kao domine

Od sutra poskupljuje struja u Srbiji što će, kako ocenjuju stručnjaci, izazvati lančanu reakciju skoka cena raznih proizvoda, piše Danas. Cena struje za domaćinstva u Srbiji od sutra će biti uvećana za 10,9 odsto što znači da će njihovi računi    opširnije »

Čitanja: 2449 | Komentara: 0

Poreski šok za vlasnike stanova - Poreski šok za vlasnike stanova

Vlasnicima stanova u pojedinim gradovima stigla paprena poreska rešenja, pišu Večernje novosti. U Novom Sadu obračuni veći i do 300 odsto. Dok Beograđane "poreski šok" očekuje naredne godine, u pojedinim gradovima vlasnicima nekretnina stigla su "paprena rešenja". Tako je Novosađane,    opširnije »

Čitanja: 1072 | Komentara: 0

Er Srbija dobija 10 novih Erbasova - Er Srbija dobija 10 novih Erbasova

Nacionalna aviokompanija Jat ervejz dala je danas "zeleno svetlo" za potpisivanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa Etihadom. Na sednici Odbora direktora i Skupštine Jat ervejza doneta je odluka da se potpiše sporazum o partnerstvu sa Etihadom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata,    opširnije »

Čitanja: 1635 | Komentara: 0

Nemci otvaraju fabriku u Aleksincu - Nemci otvaraju fabriku u Aleksincu

Ministar finansija i ekonomije Mlađan Dinkić potpisao je u Aleksincu ugovor sa predstavnicima nemačke kompanije Gramer grupa o otvaranju nove fabrike. Kako je istakao Dinkić, nova fabrika će do kraja sledeće godine zaposliti 520 radnika, a po svakom radniku vlada    opširnije »

Čitanja: 1873 | Komentara: 0

Kupite stan u Berlinu i Minhenu - Kupite stan u Berlinu i Minhenu

London više nije najtraženije mesto u Evropi za ulaganje u nekretnine, piše Dojče vele. Prema procenama stručnjaka, prvi se put na vrhu popisa najpopularnijih tržišta nekretnina u Evropi nalaze dva nemačka grada: Berlin i Minhen. Nedostatak drugih mogućnosti za ulaganja,    opširnije »

Čitanja: 1172 | Komentara: 0

Život bez novca

28. 07. 2013.
Život bez novca - Život bez novca

Jedna Nemica iz Dortmunda već 16 godina živi bez finansijskih obaveza i materijalnih dobara, piše B"usiness Insider". Hejdemari Švermer je 70-godišnjakinja koja putuje Evropom noseći samo jedan kofer. Pre dvadesetak godina napustila je svoj posao psihoterapeuta u želji da pokuša    opširnije »

Čitanja: 1407 | Komentara: 0

Konkurs za najbolju socio-preduzetničku ideju - Konkurs za najbolju socio-preduzetničku ideju

Konkurs namenjen mladima od 15-19 godina za najbolju socio-preduzetničku ideju, otvoren je do 30. oktobra ove godine, saopšteno je na sajtu Evropskog pokreta u Srbiji. Cilj konkursa, koji je u okviru projekta Inovativa raspisala Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva uz    opširnije »

Čitanja: 1352 | Komentara: 0

Banke vraćaju deo kamate - Banke vraćaju deo kamate

Korisnici kredita kojima su banke jednostrano podizale kamatne stope, mogli bi od 1. avgusta da očekuju ispravljanje nepravde, piše "Blic". Naime, preporukom Narodne banke Srbije broj dva, one banke koje su više zaračunavale kamatne stope pre 5. decembra 2011. kada    opširnije »

Čitanja: 1659 | Komentara: 0

U Srbiji 500.000 živi s roditeljima - U Srbiji 500.000 živi s roditeljima

Svaki drugi građanin Srbije, starosti od 20 do 34 godine, što je oko pola miliona ljudi, prema pisanju Blica, živi sa roditeljima. Porazan je i podatak da svaki treći od njih upšte nema šansu da se osamostali jer nema nikakve    opširnije »

Čitanja: 1130 | Komentara: 0

56789101112 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 81 - 90

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda