Aukcijska kuća Binom je započela sa radom 24. oktobra 2004. godine u Beogradu sa ciljem da ljubiteljima umetnosti u Srbiji pruži doživljaj prave, uzbudljive profesionalno organizovane aukcije najrazličitijih umetničkih dela po pristupačnim početnim cenama

Бином Арт Аукцијска Кућа

Аукцијска кућа Бином је започела са радом 24. октобра 2004. године у Београду са циљем да љубитељима уметности у Србији пружи доживљај аукције.
Grad: Beograd - Stari Grad
Adresa: Краља Петра 78
Tel: 011 / 328-88-91
Mob: 064 / 316-59-09
Kontakt: Бисерка Зелић
PIB: 103591780

Бином Аукцијска кућа - Мића Поповић
Бином Аукцијска кућа - Пеђа
Бином Аукцијска кућа - Граовац
Бином Аукцијска кућа - Лале Станковић
Бином Аукцијска кућа - Сафет Зец
Бином Аукцијска кућа - Генералић
Бином Аукцијска кућа - Икона одигитрија
Бином Аукцијска кућа - Граовац
Бином Аукцијска кућа - Милић
Бином Аукцијска кућа - НН

Бином Арт Аукцијска Кућа

Аукцијска кућа „Бином“ је започела са радом 24. октобра 2004. године у Београду са циљем да љубитељима уметности у Србији пружи доживљај праве, узбудљиве професионално организоване аукције најразличитијих уметничких дела по приступачним почетним ценама.

У току свог рада, А.К. Бином је организовала велики број аукција у редовним интервалима, примењујући стандарде највећих светских аукцијских кућа у припреми и реализацији ових догађаја. Реакција заинтересоване публике и стручних јавности није изостала, и „Биномове“ аукције су постале незаобилазан део календара уметничких дешавања у нашој престоници. Поред класичних аукција, А.К. Бином је по први пут колекционарима и купцима уметности у Србији понудила „тихе“ аукције као и интерактивне аукције, које су већ два пута организоване паралелно у Београду и Лондону.

И убудуће, А.К. Бином ће радити на проширењу своје понуде, како изузетним делима високе уметничке вредности, тако и у видовима надметања за њих. У складу са том идејом, као новину везану за репрезентативну интернет страницу наше куће, уводимо и промовишемо интернет аукције, које ће омогућити лицитирање и освајање дела и из удобности сопственог дома.

Наравно, комуникација путем сајта и телефона је двосмерна, па се понуде константно примају.


Продајна галерија >>
Аукција >>


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda