Omladinska zadruga GROF nalazi se na Cukarici. Zadruga obezbeđuje zadrugarima odgovarajuću pravnu i socijalnu sigurnost za vreme radnog angažovanja. Organizovanim radom preko zadruge, zadrugari obezbeđuju zaradu i veću sigurnost isplate, odgovarajuće uslove za rad i zaštitu na radu, viši zajednički standard, zadružnu solidarnost, sticanje radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje.

Omladinska zadruga GROF

Omladinska zadruga GROF omogućava mladim i ambicioznim ljudima povezivanje sa potencijalnim poslodavcima i ostvarivanje prve zarade.
Omladinska zadruga Cukarica, Omladinska zadruga GROF, Omladinska zadruga Beograd
Grad: Beograd - Čukarica
Adresa: Stevana Brakusa 6, TC
Tel: 011/754-11-76; 065/3541176; 065/3551396; 063/655664
Fax: 011/755-13-96
Kontakt: Svi zaposleni
PIB: 101993702

Grof Omladinska Zadruga Beograd
Grof Omladinska Zadruga Beograd
Grof Omladinska Zadruga Beograd
Grof Omladinska Zadruga Beograd

Omladinska zadruga GROF


Omladinska zadruga GROF osnovana je 15.10.1990. godine. Radimo po utvrđenim i propisanim pravilima omladinskog i studentskog zadrugarstva. Negujemo i dosledno primenjujemo izvorne zadružne principe i vrednosti.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalni i odgovorni rad, kao i stalno usavršavanje izgradilo je uspešnu sliku o našoj zadruzi.


CILJ

Povezivanje i omogućavanje mladim ljudima da nađu prvi posao, zarade, budu zadovoljni. Zadruga obezbeđuje zadrugarima odgovarajuću pravnu i socijalnu sigurnost za vreme radnog angažovanja. Organizovanim radom preko zadruge, zadrugari obezbeđuju zaradu i veću sigurnost isplate, odgovarajuće uslove za rad i zaštitu na radu, viši zajednički standard, zadružnu solidarnost, sticanje radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje.AKO TI JE ŽIVOT OFF, UČLANI SE U OZ GROF,

ZARADI I BUDI FIN, ŽIVOT ĆE TI BITI IN !


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda