Škola prati potrebe privrede opštine Bečej, kao i susednih opština. Danas se u Tehničkoj školi obrazuju kadrovi u tri područja rada III i IV stepena obrazovanja: Mašinstvo i obrada metala,Elektrotehnika i Lične usluge. Osim ova tri područja rada, škola je registrovana i za područje rada Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane. Nastava se izvodi na srpskom i na mađarskom jeziku. Škola poseduje biblioteku sa oko 5 000 knjiga i 60 video kaseta. Tri računarska kabineta namenjena su mašinskim tehničarima za kompjutersko konstruisanje, elektrotehničarima računara, elektrotehničarima za termičke i rashladne uređaje i časovima informatike u trogodišnjim i četvorogodišnjim zanimanjima

TEHNICKA SKOLA BECEJ

Škola prati potrebe privrede opštine Bečej, kao i susednih opština. Danas se u Tehničkoj školi obrazuju kadrovi u tri područja rada III i IV stepena obrazovanja: Mašinstvo i obrada metala, Elektrotehnika i Lične usluge.
Grad: Bečej
Adresa: Uroša Predića 1
Tel: 021/6915-094
Fax: 021/6912-220
Kontakt: Svetlana Tomić - direktor
PIB: 100434831

TEHNICKA SKOLA BECEJ skola zimi
TEHNICKA SKOLA BECEJ racunarski kabinet
TEHNICKA SKOLA BECEJ takmicenje
TEHNICKA SKOLA BECEJ radionica
TEHNICKA SKOLA BECEJ elektro kabinet
TEHNICKA SKOLA BECEJ turnir u fudbalu
TEHNICKA SKOLA BECEJ svetosavska akademija
TEHNICKA SKOLA BECEJ dodela diploma
TEHNICKA SKOLA BECEJ svecana dodela diploma

TEHNICKA SKOLA BECEJ

Tehnička škola u Bečeju smeštena je u zgradi Srpske pravoslavne narodne škole, sagrađene 1861. godine, na početku ulice Petra Drapšina, u samom srcu Bečeja. Ušuškala se, s jedne strane Pravoslavnim hramom Svetog Velikomučenika Georgija, Ekonomskom školom, Katoličkom crkvom, s druge strane Gimnazijom, a čelo nje je Opština - zgrada lepotica, naslonjena na zadužbinu baronice Eufemije Jović. U ovakvom okruženju škola se izdvaja svojom lepotom, dostojanstvom i starinom i privlači poglede prolaznika.

Škola prati potrebe privrede opštine Bečej, kao i susednih opština. Danas se u Tehničkoj školi obrazuju kadrovi u tri područja rada III i IV stepena obrazovanja: Mašinstvo i obrada metala,Elektrotehnika i Lične usluge. Osim ova tri područja rada, škola je registrovana i za područje rada Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane. Nastava se izvodi na srpskom i na mađarskom jeziku. Škola ima sklopljene ugovore o saradnji na planu izvođenja praktične nastave u preduzećima i privatnim radionicama. Sa raspoloživim učioničkim prostorom i sa radom škole u dve smene, maksimalan broj odeljenja trogodišnjeg i četvorogodišnjeg obrazovanja je 24 odeljenja.

Škola poseduje biblioteku sa oko 5 000 knjiga i 60 video kaseta. Tri računarska kabineta namenjena su mašinskim tehničarima za kompjutersko konstruisanje, elektrotehničarima računara, elektrotehničarima za termičke i rashladne uređaje i časovima informatike u trogodišnjim i četvorogodišnjim zanimanjima. Kabinet elektrotehnike koriste učenici III i IV stepena elektrotehnike. Frizerski salon i školsku radionicu učenici koriste za izvođenje praktične nastave. U dvorištu škole napravljeno je fudbalsko igralište, rukometni i košarkaški teren, jama sa peskom za skok u dalj i bacanje kugle.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda