Firma Vertical Limit se bavi postavljanjem hidroizolacija kao i termoizolacija, a imamo i visokokvalifikovani tim za visinske radove na industrijskoj užadi, alpinističkom metodom, tako da sa nama možete da zaboravite na nezgrapne i opasne skele i na skupe dizalice.

SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija - Termoizolacija - Visinski radovi i adaptacije

Firma Vertical Limit se bavi postavljanjem hidroizolacija kao i termoizolacija, a imamo i visokokvalifikovani tim za visinske radove na industrijskoj užadi, alpinističkom metodom, tako da sa nama možete da zaboravite na nezgrapne i opasne skele.
Grad: Novi Sad - grad
Adresa: Djule Molnara 3/3
Tel: 063/789-80-47
Mob: 063/876-76-70
Kontakt: Stefan Sćepanović
PIB: 108047038

SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija terase poliuretanskim premazom u Ratkovu
SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija bitumenskim premazom u Somboru
SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija bitumenskim premazom u Somboru
SZTR Vertical Limit - Krečenje fasade alpinističkom metodom u Beogradu
SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija i popravka fasade u Somboru
SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija i popravka fasade u Somboru
SZTR Vertical Limit - Zaptivanje pukotina na fasadi sa hidroizolacionim silikonom u Novom Sadu
SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija zida hidroizolacionim malterom
SZTR Vertical Limit - Sanacija pukotina na silosu mikroarmiranim betonom
SZTR Vertical Limit - Postavljanje paropropustača na staroj hidroizolaciji u Novom Sadu

SZTR Vertical Limit - Hidroizolacija - Termoizolacija - Visinski radovi i adaptacije

Hidroizolacija i visinski radovi

Firma Vertical Limit se bavi postavljanjem hidroizolacija kao i termoizolacija, a imamo i visokokvalifikovani tim za visinske radove na industrijskoj užadi, alpinističkom metodom, tako da sa nama možete da zaboravite na nezgrapne i opasne skele i na skupe dizalice. Kao primer, montiranje skele zahteva čitav jedan radni dan, demontiranje još jedan, a za svo to vreme vi uglavnom plaćate najam iste na dan, dok postavljanje i uklanjanje naše opreme oduzima samo 2 sata a što je najvažnije Vas ne košta ništa! Postavljanje električnih i pneumatskih dizalica i elevatora je dosta brže od montiranja skele, ali je zato nemerljivo skuplje. Rad sa industrijskom užadi završava se brzo, čisto i kvalitetno. Zaposleni u Vertical Limit-u su svi kvalifikovani, iskusni u svom poslu, vredni i kulturni. Alat i oprema je profesionalna a cene veoma povoljne. Kod nas je moguće dobiti kvalitet po povoljnoj ceni! Usled mogućnosti terenskog rada pokrivamo teritoriju cele Srbije, Crne Gore i Republike Srpske!

Svoje mesto na tržištu stičemo kvalitetnim radom i povoljnim cenama u šta ćete se i sami uveriti ukoliko izaberete baš nas da rešimo Vaše probleme, jer svaki problem je rešiv. Svakog meseca dajemo popuste na jednu vrstu radova, a skupštinama stanara, javnim komunalnim preduzećima i pojedincima sa većom količinom posla pružamo usluge plaćanja u više rata, dok za avansno plaćanje takodje dajemo popuste. Zato Vas pozivamo da se ne ustručavate da nas zovete, jer ćemo mi rešiti Vaš problem, a Vi ćete uštedeti vreme i novac.

Usluge

H i d r o i z o l a c i j a

Hidroizolacija ravnih krovova, terasa, zidova, podruma i pukotina na fasadi sa višegodišnjom garancijom i upotrebom najsavremenijih materijala. Rešavanje problema kapilarne vlage bez presecanja zidova najnovijim tehnikama i materijalima. Drenažni kanali. Hidroizolaciju radite jednom za sva vremena!

T e r m o i z o l a c i j a

Termoizolacija kuća, zgrada i krovova. Uštedite energiju kvalitetnom termoizolacijom i osetite reyzultate već prve zime. Postavljanje mineralne vine u pregradnim zidovima, ispod krovova, kao i podna termoizolacija zadržavaće leti toplotu spolja a zimi unutra. Postavljanje DEMIT fasade sa industrijskim užadima, bez skele.

Č i š ć e nj e   i   p r a nj e

Čišćenje i pranje prozora, svetlarnika, krovova i staklenih površina na svim visinama, mermenih površina i zidova. Čišćenje i priprema silosa. Čišćenje i popravka oluka kao i postavljanje novih.

R a z n i    v i s i n s k i    r a d o v i

Postavljanje reklama i plakata na zgradama, čišćenje, popravka i farbanje visokih metalnih konstrukcija, kompletno održavanje silosa i drugih visokih objekata. Postavljanje zaštite od ptica. Sečenje granja i drveća, delimično ili potpuno, sa uklanjanjem otpada.

L i m a r s k i    r a d o v i   i   p o p r a v k e   k r o v o v a

Postavljanje i popravke oluka. Zamena loših sekcija. Popravka i zamena okapnica i simsova. Uklanjanje i postavljanje gromobrana.

M o l e r s k i    r a d o v i

Sve vrste molerskih radova, krečenje zgrada, kuća i stanova, enterijera i eksterijera, farbanje drvenarija i metalnih konstrukcija na svim visinama, gletovanje, postavljanje demit fasade sa skele, dizalice ili uz pomoć alpinističke opreme. Popravljanje pukotina na fasadi i zidovima.

G r a đ e v i n s k i    r a d o v i

Zidarski radovi, postavljanje laminata, izlivanje košuljica, keramičarski radovi, i još mnogo toga. Popravka i postavljanje krovnih kostrukcija.

Hidroizolacija osnova

Hidroizolacija je osnovna delatnost naše firme SZTR Vertical Limit. Izolacije izvodimo po najnovijim postupcima i sa najkvalitetnijim materijalima a na sve naše izvedene radove dobijate dugogodišnje garancije i mogućnost odloženog plaćanja.

Izvodimo sledeće vrste radova (kliknite na izolaciju koja Vas zanima da biste dobili detaljniji prikaz):

 1. Hidroizolacije temelja i podruma
 2. Hidroizolacije zidova i fasada
 3. Hidroizolacije kupatila, bazena i tankova.
 4. Hidroizolaicje krovova, terasa i balkona

Za sve nedoumice i pitanja koja imate slobodno nas kontaktirajte. Izolacije izvodimo na teritoriji Beograda i okoline, cele Vojvodine i cele Srbije! Izlazak na teren ne naplaćujemo, pružamo stručne savete putem meil-a ili telefona. Vi pošaljite sliku i opis problema, mi Vama šaljemo predlog rešenja.

     

Termoizolacija

Termoizolacija   gradjevinskih objekata dovodi do smanjenja toplotnih gubitaka zimi i do   pregrevanja leti a služi i kao zaštita konstrukcija od spoljnih   uticaja. Kvalitetna termoizolacija podrazumeva kombinaciju elemenata sa   niskim koeificijentom toplotne provodljivosti (λ) i koeficijentom   prolaska toplote (U).


U=φ/A x (T1 – T2)


Gde su:

φ – količina prenesene toplote  (W)

A – Površina kroz koju prolazi toplota (m2)

T1 – Viša temperature sa jedne strane strukture

T2 – Niža temperature sa druge strane strukture

Vrste   termoizolacionih materijala možemo podeliti na organske i neorganske.   Od neorganskih najviše se koriste kamena i staklena vuna dok je medju   organskim najviše u upotrebi stiropor. Pošto većina termoizolacionih   sredstava koji se kod nas koriste ima koeficijent toplotne   provodljivosti oko 0,030 – 0,040 W/mK za dobijanje optimalnog   koeficijenta prolaska toplote U od oko 0,4 w/m2K iznosi 8 do 22 cm (stiropor).

Neki od koeficijenata prolaska toplote U koji se mogu naći i na vašem objektu:

Neizolovani zid od šuplje cigle ili bloka debljine 19cm 1,67 W/m2K

Izolovani zid od šuplje cigle ili bloka debljine 19cm sa 10cm stiropora 0,31 W/m2K

Izolovani zid od šuplje cigle ili bloka debljine 19cm sa 10cm mineralne vune 0,32 W/m2K

Slabo izolovani krov (crep, ploča)1,0 W/m2K

Dobro   izolovani krov (crep, folija, osb ploča, stiropor ili mineralna vuna   ipod osb ploče ili na betonskoj ploči, knauf sistem0,15W/m2K

Slabo izolovani pod (betonska ploča, laminat)1,5 W/m2K

Dobro   izolovani pod (betonska ploča, hidroizolaciona membrana, kostur od   drveta, mineralna vuna, ravnajući sloj,   parket)0,2W/m2K

Termoizolacije delimo po njihovom mestu na objektu (kliknite na link da biste pročitali više o njemu):

 1. Termoizolacija podnih površina
 2. Termoizolacija spoljašnjih zidova
 3. Termoizolacija krova i ploče

Visinski radovi

Rad   na industrijskoj užadi je dokazan metod za postizanje radne sigurnosti   na visini ili na drugim teško pristupačnim mestima. Ova vrsta rada   nastala je iz tehnika speleologije i alpinizma za potrebe provera i   manjih popravki na naftinm platformama na Severnim morima. Kako mu je   rasla upotreba u radu, rad na industrijskoj užadi počeo je da se   primenjuje i na kopnu za razne vrste poslova od čišćenja prozora i   fasada na velikim visinama pa do popravki, geotehničkih i inspekcijskih   poslova na nekim od najvišljih gradjevina.

Prednosti visinskih radova na industrijskoj užadi:

 • Otklanja potrebu za upotrebom visokih skela, dizalica i raznih elevatora, koji zauzimaju puno mesta a i puno koštaju;
 • Minimalno ometanje okoline objekta na kom se radi kao i neometanje svakodnevnog zivota u i oko objekta.

Glavne karakteristike prilikom radova na industrijskoj užadi:

 • Radnik uvek koristi dva užeta pri radu – radno uže i pomocno uže – i uvek je prikačen za oba;
 • Svako uže ima različito mesto ankerisanja;
 • Da bi se sprečilo padanje radnog alata, isti mora biti odgovarajuće težine kao i uvek privezan za radnika.

Na   objektu na kom se izvode radovi uvek moraju biti dva radnika da bi se   obezbedila medjusobna ispomoć i nadgledanje. Svi visinski radnici moraju   da prodju veliki broj treninga kao i stroge periodične lekarske   preglede. Preterana sigurnost u sebe gora je od nesigurnosti i   nespremnosti.


Prednosti visinskih radova na industrijskoj užadi:

 • Ma   kako izgledalo nekome sa strane visinski radovi na industrijskoj užadi   predstavljaju najsigurniji sistem rada na visini, naravno prilikom dobre   obuke i upotrebom najkvalitetnije opreme;
 • Brzo postavljanje i uklanjanje opreme, minimalno ometanje stanara zgrade, pešaka i saobraćaja;
 • Nema sigurnosnih rizika na gradilištu (penjanje po objektu, kradja, vandalizam i dr.) jer se sva oprema uklanja nakon radnog dana.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda