Proizvodnja ručnih fenova, uređaja na topli vazduh za zavarivanje plastike, cerada, izolacija krovova i podova, auto reparacija, primena vrelog vazduha u proizvodnom procesu...

Marcom-plast d.o.o

Proizvodnja ručnih fenova, uređaja na topli vazduh za zavarivanje plastike, cerada, izolacija krovova i podova, auto reparacija, primena vrelog vazduha u proizvodnom procesu...
Grad: Beograd - Novi Beograd
Adresa: Gandijeva 5, lokal 3
Tel: 011/41-27-058
Mob: 011/41-27-058
Kontakt: Marko Zekić
PIB: 106807277

Marcom-plast d.o.o - Servis
Marcom-plast d.o.o - Servis
Marcom-plast d.o.o - Procesna tehnika
Marcom-plast d.o.o - za varenje podnih obloga
Marcom-plast d.o.o - fen Sonora
Marcom-plast d.o.o - fen Triac
Marcom-plast d.o.o - aparat za zavarivanje plastike
Marcom-plast d.o.o - Duvalica toplog vazduha

Marcom-plast d.o.o

Marcom-plast je ovlašćena firma iz   Beograda koja se bavi uvozom, distribucijom, prodajom, servisiranjem i   drugim uslugama koje pokrivaju proizvodni program kompanije Leister.   Naše višegodišnje iskustvo u servisiranju i primeni Leister fenova,   ekstrudera, zavarivača i drugih uređaja je ujedno i naša garancija   kvaliteta. Upoznajte se sa našim uređajima i kontaktirajte nas da se dogovorimo oko detalja.


Leister - Mi znamo kako

 

  Leister je dugogodišnja švajcarska kompanija, uvek usmerena ka   zadovoljenju potreba klijenata. Ovaj cilj se postiže izuzetno visokim   kvalitetom proizvoda, stalnim inoviranjem, bogatstvom iskustva koje u   kompaniju unose zaposleni, i natprosečnom uslugom.

Kada god je potrebno primeniti toplotu za obavljanje posla – Leister   je u mogućnosti da pruži idealno rešenje. Već preko pola veka oni su   svetski lideri u oblasti varenja plastike i fenova.

Dugi niz godina razvijaju i inovativne, efikasne laserske sisteme i mikrosisteme.

Svi Leister proizvodi se razvijaju i proizvode u Švajcarskoj – samo   zato da biste se uvek mogli pouzdati u poslovičan Leister kvalitet. 95%   proizvoda kompanije se izvozi. Zbog ovoga je razvijena gusta mreža   prodajnih i servisnih centara širom sveta – a Vi se upravo nalazite na   stranicama jednog od njih. Na ovaj način se garantuje kvalitetna usluga –   bilo kada, i bilo gde.


Servis


Marcom-plast d.o.o. je ovlašćeni servis uređaja iz Leister proizvodnog programa.

Teška ekonomska situacija i nedostatak resursa su čest uzrok   nemogućnosti kupovine novih uređaja. Popravka uređaja koji su već u   Vašem posedu je ekonomski isplativo i pouzdano rešenje. Marcom-plast   može da Vam ponudi brz i kvalitetan servis, i osposobi – ili produži   upotrebni vek za – Vaše stare ili neispravne uređaje. Posedujemo zalihe   rezervnih delova za Leister mašine, koji nam omogućavaju da usluga bude   na najvišem nivou i u najkraćem roku.

Ponosni smo na činjenicu da nam se obraćaju klijenti kako iz Srbije, tako i iz svih okolnih država.

Servis se nalazi na adresi Gandijeva 5, lamela B, lokal 3, Novi Beograd.

Kontakt osoba za tehničku podršku i servis je Dejan,   tel: 060/317-2714, odnosno +381-60/317-2714 za pozive van Srbije.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas   kontaktirate na navedeni telefon, ili koristeći našu kontakt stranicu.


Procesna tehnika

Za aktivaciju, zagrevanje, očvršćavanje, topljenje,   skupljanje, zavarivanje, sterilizaciju, sušenje: topao vazduh se sve   više koristi u industrijskim procesima. Klijenti kompanije Leister imaju   značajne koristi od našeg inženjerskog znanja, kao i od naših   preporuka tokom procesa projektovanja primene toplog vazduha.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda