Mikoterm Niska Banja. Proizvodnja opreme za solarnu energiju. Proizvodnja opreme za grejanje. Proizvodnja kotlova i radijatora za centralno grejanje.

Mikoterm doo

preduzeće za proizvodnju opreme za grejanje.Prvi smo na tržište lansirali zidni model električnog kotla. Elektricni zidni kotlovi, elektricni podni kotlovi, termostati, solarna oprema
Grad: Niška Banja
Adresa: Sindjeliceva 4
Tel: 018/4542-002
Kontakt: Vladimir Ivanovic
PIB: 101466454

MIKOTERM NISKA BANJA Solarna oprema
MIKOTERM NISKA BANJA elektricni kotlovi ZIDNI

Mikoterm doo

Firma MIKOTERM je osnovana 1994 godine kao privatno preduzeće za proizvodnju opreme za grejanje. Osnovni proizvod je bio i do danas ostao električni kotao. Vremenom je proizvodnja proširena na razne automatike za kontrolu sistema za grejanje. Stalna želja za inovacijama nas je održala do dan danas. Svi proizvodi su stalno usavršavani novim tehnologijama. Dizajn je uvek bio na zavidnom nivou tako da smo od starta odskakali od konkurencije.Prvi smo na tržište lansirali zidni model električnog kotla. Ovo je unelo veliko osveženje na već uspavano srpsko tržište. Ovaj model je po dizajnu i dimenzijama u velikoj meri odskakao od pojma električnog kotla. Veoma atraktivnog dizajna i malih dimenzija brzo je našao mesto na tržištu a i obezbedio je i prvi izvozni posao za našu firmu.2000 godine ponovo na tržište šaljemo nešto novo. Te godine smo konstruisali prvi blok kotao. Bilo je to apsolutno novo u sveri grejanja. To je model koji je u sebi imao i pumpu i ekspanzionu posudu i sve ostale elemente jedne podstanice za grejanje. Ti modeli su veoma brzo preuzeli primat u izgradnji novih stanova gde se radi individualno grejanje u svakom stanu.Pravu ekspanziju MIKOTERM je doživeo posle 2005 godine. Osvojili smo tržišta u okruženju i postali smo prva firma u Srbiji za električne kotlove.To nam je omogućilo da počnemo da osvajamo nove proizvode i nove tehnologije.Napravljeni su alati za sobni termostat. Dizajn je prevazišao sva moguća očekivanja i pokupio pozitivne kritike. Kvalitetne komponente kod svih naših uređaja garancija su dugog perioda eksploatacije.Nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti sa korektnim radom i osvajanjima novih proizvoda.

Što se tiče područja republike Srbije naše uređaje možete naći u skoro svim prodavnicama materijala za grejanje i svim većim veletrgovinama.

Termo Klima Beograd
Etaž Beograd
PVF Traders Beograd
Termo Klima Novi Sad
CIM GAS Subotica
ProTem Beograd
Doming Beograd
HCH Užice
Energon Veliko Gradište
Fontana term Ćuprija
NID Paraćin
Rajna Paraćin
PINGVIN Niš
Jugo Impex Niš
Keeptank Niš
Ultra term Niš
SEBRA Niš
ELA Pirot
Ovo je samo deo dugog spiska naših sradnika u Srbiji.

Prisutni smo i u zemljama u okruženju:Crna GoraMikro Mont Bjelo Polje
Home sistem Podgorica
ETG Inženjering PodgoricaRepublika SrpskaTERMO KLIMA Banja Luka
MakedonijaElektro Element Skoplje


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda