Sistemi za navodnjavanje,Poljoprivredna apoteka (pesticidi, semenska roba) ,Poljoprivredna oprema, Poljoprivredna mehanizacija, Plastenici. Plastenici za proizvodnju povrća, Plastenici za cvećarstvo, Plastenici za proizvodnju jagoda, Plastenici za proizvodnju šampinjona

AGROVET Nis

Sistemi za navodnjavanje, Poljoprivredna apoteka (pesticidi, semenska roba), Poljoprivredna oprema, Poljoprivredna mehanizacija, Plastenici. Plastenici za proizvodnju povrća, Plastenici za cvećarstvo, Plastenici za proizvodnju jagoda...
Grad: Gadžin Han
Adresa: Toplicki partizanski odred 82a NOVO SELO
Tel: 018/456-12-67
Mob: 062/446-972; 062/446-172
Fax: 018/276-629
Kontakt: Igor i Snezana Petreski
PIB: 103719205

AGROVET plastenik za povrce
AGROVET plastenik za povrce
AGROVET plastenik za cvecarstvo
AGROVET plastenik za cvecarstvo
AGROVET plastenik za proizvodnju jagoda
AGROVET plastenik za skladistenje robe
AGROVET plastenik za proizvodnju sampinjona
AGROVET plastenik za proizvodnju sampinjona

AGROVET Nis

• Sistemi za navodnjavanje • Poljoprivredna apoteka (pesticidi, semenska roba) • Poljoprivredna oprema • Poljoprivredna mehanizacija • Plastenici

U poslednjih dvadesetak godina sve veće je interesovanje poljoprivrednih proizvođača za proizvodnju povrtarskih, neretko i voćarskih kultura u zatvorenom prostoru - plasteniku, odnosno stakleniku. Takođe, praktičnu primenu našli su montažni plastenici kao magacinski prostori za skladištenje robe, objekti za gajenje jagodičastog voća, uzgajanje šampinjona i sve intenzivniju proizvodnju cveća.

Plastenici za proizvodnju povrća
Plastenike za proizvodnju povrtarskih kultura, sve popularniji vid proizvodnje kod nas i u svetu, izrađujemo u dve varijante: hobi i profesionalni plastenici.

Plastenici za cvećarstvo
Plastenici za cvećarstvo odlikuju se lakom montažom, visokim kvalitetom materijala i postupka izrade sa dugim vekom trajanja.

Plastenici za proizvodnju jagoda Plastenici za proizvodnju jagoda duži niz godina predstavljaju jedan od najinteresantnijih vidova proizvodnje jagodičastog voća. Razlog tome leži u činjenici da mikroklimatski uslovi u plasteniku omogućavaju gajenim kulturama da tokom proizvodnje, duži vremenski period, ostanu zdrave, što im omogućava visoke prinose.

Plastenici za magacine i skladištenje robe
Plastenici za magacine i skladištenje robe omogućavaju da uz minimalna ulaganja korisnik dobije kvalitetne i postojane magacinske prostore koje krasi dugotrajnost i vrlo laka i jednostavna transportabilnost.

Plastenici za proizvodnju šampinjona
Plastenici za proizvodnju šampinjona pokazali su globalnom tržištu, uvek željnom novina u svakom vidu proizvodnje, da je ovakvog način proizvodnje, pre svega, ekonomičan, što umnogome olakšava svakodnevne aktivnosti proizvođača.

www.plastenici.co.rs

www.agrovet.rs


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda