Prodaja opreme za mesare i industriju mesa. U našoj ponudi imamo opremu potrebnu za opremanje drugih industrija kao što su pekarska industrija, mlekare i druge prehrambene industrije.

DINERO DOO

Preduzeće DINERO d.o.o se bavi prodajom opreme za mesare i industrije mesa. U našem velikom asortimanu imamo opreme potrebne za opremanje drugih industrija kao što su ; Pekarska industrija, Mlekare i druge prehrambene industrije.
Grad: Novi Sad - Petrovaradin
Adresa: Bukovački put 13
Tel: 021/ 422-322
Mob: 065/ 2548-871
Kontakt: Zoran Tatomirov
PIB: 107197202

Oprema od inoxa
Oprema od inoxa 2
Euro lodne, euro palete...
Euro lodne, euro palete...
Oprema za higijenu
Oprema za higijenu
DICK noževi, masati, satare
Mašine
Mašine
Piljevina (bukova) za dimljenje mesa i mesnih prerađevina

DINERO DOO


Preduzeće  DINERO d.o.o  se bavi prodajom opreme za mesare i industrije mesa.
U našem velikom asortimanu imamo opreme potrebne za opremanje drugih industrija kao što su: pekarska industrija, mlekare i druge prehrambene industrije.

  • Naša misija je da omogućimo svim potrošačima nabavku neophodne opreme na jednom mestu, kako bi lakše i brže obezbedili profesionalnu, kvalitetnu i proverenu opremu od vodećih proizvođača opreme iz ovog domena. Ovo je deo opreme koju Vam ovim putem prezentujemo a koja je neophodna za HACCP standard.

Iza nas je dugogodišnja saradnja sa Mesnom industrijom i mesarima, a naša referenca su brojni zadovoljni kupci širom zemlje koje redovno servisiramo proverenom opremom.


Napomenuli bi da u okviru firme imamo i sopstvenu proizvodnju Bukove piljevine u ljuspicama,vrhunskog kvaliteta, namenjenu za dimljenje mesa i mesnih prerađevina u digitalnim pušnicama i komorama.

Proizvodi koje vam nudimo:

Oprema od INOX-a (prohrom) >>
Euro lodne, Euro palete >>
DICK noževi, masate, satare >>
Oprema za higijenu >>
Mašine >>
Piljevina >>


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda