[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='54.227.97.219' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('54.227.97.219','1638131620','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo naša vina sa melodijom. SONATA i KANON su vinsko delo kreirano sa mnogo ljubavi i pažnje, čineći svaki Vaš trenutak uživanja neponovljivim iskustvom.

VINARIJA JEREMIC

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo naša „vina sa melodijom“. SONATA i KANON su vinsko delo kreirano sa mnogo ljubavi i pažnje, čineći svaki Vaš trenutak uživanja neponovljivim iskustvom.
Grad: Smederevo
Adresa: 8. mart br. 1
Tel: 026/651-427
Mob: 063/24-82-03
Kontakt: Slavoljub Jeremić
PIB: 103499412

VINARIJA JEREMIC SMEDEREVO
VINARIJA JEREMIC SMEDEREVO
VINARIJA JEREMIC SMEDEREVO
VINARIJA JEREMIC SMEDEREVO
VINARIJA JEREMIC SMEDEREVO

VINARIJA JEREMIC


Vinarija Jeremić nalazi se u Smederevu – Jugovu, 40 km od Beograda.

Nekada kućno spravljenje vina za potrebe porodice, šire rodbine i prijatelja, zamenjeno je modernom vinarijom koja tradicionalne metode primenjuje u najsavremenijoj opremi i koristi nova stručna saznanja u proizvodnji vina i gajenju vinove loze.

Vino "KANON"  spravljeno je kupazom grozdjanih sokova Merloa i Caberne sauvignona koji tako spojeni dopunjuju svoje individualne vrednosti i uz punoću i mirise drvenog bureta stvaraju Božansko piće čiji ukusi zadovoljstva poput kanona traju dugo, bogato i plemenito.

Bogat sadržaj strukture ekstrata, tanina i alkohola daju dugovečnost ovom vinu i omogućavaju njegovo starenje sa kvalitetom. Zbog toga je idealan predstavnik arhivskog vina čija će puna vrednost tek doći do izražaja

Vino "SONATA" je tipičan primer visokog potencijala sortnog sauvignon blanc-a.

Prirodnost i svežina daju osećaj zdravog sirupa, a bogati mirisi povećavaju osećaj zadovoljstva i svrstavaju u najvišu kategoriju vrednosti.

Od leta 2013. g. Vinarija Jeremić uz krajolike vinograde, ekskluzivni smeštaj, vinski podrum sa degustacijonom salom i prilagodljivim specijalitetima nudi turističke usluge na koje ni jedan ljubitelj prirode, vina i Dunava nece ostati ravnodušan.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda