[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.192.20.240' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.192.20.240','1709317480','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Dete

Besplatni časovi engleskog u vrtićima

19. 01. 2014.
Besplatni časovi engleskog u vrtićima - u vrticima besplatni casovi engleskog jezika

SVI mališani koji pohađaju pripremni predškolski program imaju besplatne časove engleskog jezika. Ovaj program je redovna aktivnost u svim vrtićima, koji roditelji ne plaćaju dodatno, i odvija se po preporuci Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja. Grad finansira rad predavača,    opširnije »

Čitanja: 2530 | Komentara: 0

Televizija ometa razvoj dece

22. 08. 2013.
Televizija ometa razvoj dece - Televizija ometa razvoj dece

Televizijski program u pozadini ometa decu u igri i može da utiče na razvoj pažnje, ističe se u novoj studiji američkih istraživača. Čak i kada deca ne gledaju TV, to ih može omesti u igri i loše uticati na razvoj    opširnije »

Čitanja: 2446 | Komentara: 0

Kako stvarno nastaju bebe iz epruvete?

08. 08. 2013.
Kako stvarno nastaju bebe iz epruvete? - Kako stvarno nastaju bebe iz epruvete?

I šta danas radi Luiza Braun, prva osoba začeta u laboratoriji? Dvadeset dve godine nakon što je ostvario svoj naučni san – rođenje bebe iz epruvete – dr Robert Edvards je 2010. godine dobio Nobelovu nagradu za razvoj vantelesne oplodnje.    opširnije »

Čitanja: 2485 | Komentara: 0

Šipurak i kamilica na cuclu

04. 08. 2013.
Šipurak i kamilica na cuclu - Šipurak i kamilica na cuclu

Posle majčinog mleka čaj je obično prvi napitak koji odojčetu može da se daje čak i pre navršenog prvog meseca. Ipak, roditelji su često u nedoumici koji odabrati. Stručnjaci kažu da se čaj kao i čvrste namirnice bebama ne preporučuju    opširnije »

Čitanja: 2784 | Komentara: 0

Besplatno do opreme za bebu

21. 07. 2013.
Besplatno do opreme za bebu - Besplatno do opreme za bebu

U Novom Sadu je pokrenut sajt “Beberzica“ koji omogućava svim roditeljima na prostoru bivše Jugoslavije da razmenjuju bebi opremu. Za samo petnaestak dana rada, “Beberzica“ već ima nekoliko stotina korisnika. Portal su 1. jula pokrenule dve mame iz Novog Sada,    opširnije »

Čitanja: 2717 | Komentara: 0

Ističe rok za povraćaj PDV za bebe

15. 07. 2013.
Ističe rok za povraćaj PDV za bebe - Ističe rok za povraćaj PDV za bebe

Danas ističe rok koji je država dala roditeljima da podnesu zahtev za vraćanje PDV-a na opremu za bebe. Interesovanje za vraćanje novca za kupljenu hranu i opremu za bebe je veliko, kažu u Poreskoj upravi i napominju da će isplaćivati    opširnije »

Čitanja: 2580 | Komentara: 0

Saveti pedijatara- ishrana malisana tokom leta

09. 07. 2013.
Saveti pedijatara- ishrana malisana tokom leta -

Kakvi su saveti pedijatara u vezi sa ishranom mališana tokom letnjih meseci? Ukoliko vaše dete sa prvim letnjim danima ima smanjem apetit, mrljavi dok jede i odbija hranu koju inače voli, ne brinite. To se događa jer je ljudskom, pa    opširnije »

Čitanja: 2754 | Komentara: 0

Naučite decu da štede

06. 07. 2013.
Naučite decu da štede - Naučite decu da štede

Naučite decu da štede i gledaju svoj novac kako raste! Pravilno manipulisanje novcem je veoma važna životna veština koja se uči od prvog dinara ubačenog u kasicu prasicu. Pomozite im da postanu štedljivi i da pametno raspolažu novcem uz ovih    opširnije »

Čitanja: 2474 | Komentara: 0

Fraze koje treba da izbegavate

05. 07. 2013.
Fraze koje treba da izbegavate - Fraze koje treba da izbegavate

Fraze "jer ja tako kažem" i 'u tvojim godinama' ruše samopouzdanje deteta, a ono će se samo još više inatiti, dok 'ostavi me na miru' vređa i uči nezrelom ponašanju, upozoravaju psiholozi.Iako ponekad svi izgovore nešto što posle zažale, postoje    opširnije »

Čitanja: 2633 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 29  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda