Odmor

Tvrđava Bled u Sloveniji

29. 06. 2015.
Tvrđava Bled u Sloveniji -

Kratka istorija tvrđave Bled Istorijski podaci ove tvrđave datiraju od 1004. godine odn. iz vremena kada je car Henrik II. poklonio imovinu Bleda briksenskom biskupu. U to doba je na mestu današnjeg dvorca stajao samo jedan toranj izgrađen u romanskom    opširnije »

Čitanja: 1636 | Komentara: 0

Restorani u bunkerima

29. 06. 2015.
Restorani u bunkerima -

Između 1936-1940. godine. je sagrađeno oko 17. hiljada bunkera, koji su se prostirali dužinom od špansko-francuske, pa sve do Norveške granice, čineći tako tkz. Siegfrid liniju. Ove betonske građevine, su sagradili Nemci za vreme drugog svetskog rata u cilju zaštite    opširnije »

Čitanja: 1535 | Komentara: 0

Sunčani parfemi za ovo leto

17. 06. 2014.
Sunčani parfemi za ovo leto -

U narednom tekstu Vam predstavljamo najbolje parfeme za predstojeću sezonu, izaberite najbolje! Sunshine Fragrance je parfem kuće Clarins iz 2007. godine. Najsočnije što možete zamisliti za ovo leto! Sicilijanska mandarina, grejp i lubenica obasjani su sunčevim zracima i donose slatko-sveže    opširnije »

Čitanja: 2022 | Komentara: 0

Ekološki turizam dolazi u Srbiju

26. 06. 2013.
Ekološki turizam dolazi u Srbiju - Ekološki turizam dolazi u Srbiju

Projekat Kamping asocijacije Srbije, pod nazivom "Razvoj ekoturizma u zaštićenim područjima Donjeg Podunavlja", dizajniran je sa ciljem da se unapredi iskorišćenost potencijala prirodnih i kulturno-istorijskih vrednosti zaštićenih područja. Pomoćnik direktora Turističke organizacije Srbije (TOS), Miloš Milovanović, rekao je danas na    opširnije »

Čitanja: 2022 | Komentara: 0

Pravila popodnevnog odmora

27. 06. 2013.
Pravila popodnevnog odmora - Pravila popodnevnog odmora

Kad smo bili mali nije nam se dalo da spavamo popodne. Sad kad smo odrasli, jedva čekamo povratak kući i popodnevni odmor nakon radnog dana. Kako se on ne bi pretvorio u noćnu moru, otkrivamo nekoliko malih trikova. 1. Ne    opširnije »

Čitanja: 2095 | Komentara: 0

More leči sve

22. 06. 2013.
More leči sve - More leči sve

Pored toga što predstavlja veliko uživanje, letnji boravak na moru čini čuda za naše zdravlje. Lista korisnih dejstava je duga, a gotovo da nema dela tela kojem letovanje ne prija. Sa završetkom odmora, pozitivni efekti ne prestaju, oni traju mesecima    opširnije »

Čitanja: 2194 | Komentara: 0

Bacili u bazenu

07. 06. 2013.
Bacili u bazenu - Bacili u bazenu

Koliko smo zapravo bezbedni kada se brčkamo u bazenima i šta je pravi krivac za crvenilo u očima… Uskoro počinje letnja sezona, a samim tim otvoriće se bazeni, na kojima će mnogi potražiti spas od visokih temperatura. Međutim, s obzirom    opširnije »

Čitanja: 2292 | Komentara: 0

Auto-kamp Zasavica

28. 05. 2013.
Auto-kamp Zasavica - Auto-kamp Zasavica

Kampovi su mesta gde kamperi mogu da iznajme parcelu na kojoj će u svom šatoru ili kamp-prikolici provesti odmor u prirodi. Najčešće su opremljeni zajedničkim toaletima, tuševima, mestima za pranje sudova, a u poslednje vreme poseduju i dobro opremljene kuhinje    opširnije »

Čitanja: 2786 | Komentara: 0

Krpelji, opasne napasti

01. 05. 2013.
Krpelji, opasne napasti - Krpelji, opasne napasti

Pazite se krpelja, savetuju stručnjaci naročito one koji će predstojeće praznike provesti u prirodi. Krpelji se pojavljuju s prvim toplim prolećnim danima, kada zbog promene dužine dana i temperatura traže domaćina. Potrebno je izbegavati moguća staništa krpelja i što manje    opširnije »

Čitanja: 2337 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 11  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda