[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701640308','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Mama, tata i ja » Odmor »

Auto-kamp Zasavica

28. 05. 2013.

Auto-kamp Zasavica - Auto-kamp Zasavica Kampovi su mesta gde kamperi mogu da iznajme parcelu na kojoj će u svom šatoru ili kamp-prikolici provesti odmor u prirodi. Najčešće su opremljeni zajedničkim toaletima, tuševima, mestima za pranje sudova, a u poslednje vreme poseduju i dobro opremljene kuhinje i toalete, priključke za vodu, struju i kanalizaciju za kamp-prikolice i bežični internet.

Kapacitet kampa Zasavica je 42 mesta koja su snabdevena sa pijaćom vodom i strujom iz trenutno najsavremenijih uređaja. Svako parking mesto je oivičeno stablima i ukrašeno cvećem. Na ulazu u kamp je recepcija opremljena telefonom, faksom, kompjuterom i pratećom opremom.

Prostorija za druženje opremljena je klupama i stolovima, velikim LCD televizorom, DVD-jem, velikim kaminom sa roštiljem, ložištem za kuvanje kotlića i prostorom za pripremu hrane sa pijaćom vodom, kao i satelitskom antenom i bežičnim internetom.

Kuhinja je opremljena sa šporetom, frižiderom i 4 sudopere.

Vešeraj raspolaže sa veš i mašinom za sušenje, lavaboom za rućno pranje rublja i prostorom za peglanje sa daskom i peglom.

U kampu postoje muški, ženski i toalet za invalide u potpunosti prilagođen njihovim potrebama i obezbeđenom pristupnom rampom. U svakoj od navedenih celina nalazi se poseban prostor za tuširanje, a u ženskom toaletu i prostor za presvlačenje beba.Takođe i u ženskom i muškom toaletu postoji po jedan toalet i umivaonik koji su prilagođeni deci.

Kamp raspolaže i sa hemijskim toaletom, spoljnim lavaboima za pranje obuće kao i prostorom za pražnjenje prljave vode iz auto-kuća i pranje vozila.

Izvor: [enjoyserbia.info]

Čitanja: 3243 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

Najbolji poklon sebi za praznike je promena okruženja - Auto-kamp Zasavica
Najbolji poklon sebi za praznike je promena okruženja

Planirali ste selidbu ali nikako ne možete da je zakažete i odredite najbolje vreme da priču sprovedete u delo. Otkrićemo
Šoping u Rimu - Auto-kamp Zasavica
Šoping u Rimu

Rim je jedno od najboljih mesta za kupovinu u celoj Italiji, bilo da želite da se ponovite jeftinim trendi stvarčicama
Tvrđava Bled u Sloveniji - Auto-kamp Zasavica
Tvrđava Bled u Sloveniji

Kratka istorija tvrđave Bled Istorijski podaci ove tvrđave datiraju od 1004. godine odn. iz vremena kada je car Henrik II.
Restorani u bunkerima - Auto-kamp Zasavica
Restorani u bunkerima

Između 1936-1940. godine. je sagrađeno oko 17. hiljada bunkera, koji su se prostirali dužinom od špansko-francuske, pa sve do Norveške
Sunčani parfemi za ovo leto - Auto-kamp Zasavica
Sunčani parfemi za ovo leto

U narednom tekstu Vam predstavljamo najbolje parfeme za predstojeću sezonu, izaberite najbolje! Sunshine Fragrance je parfem kuće Clarins iz 2007.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda