Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Mama, tata i ja » Posao »

Kupujte preko interneta

23. 10. 2014.

Kupujte preko interneta - Kupovina preko interneta bez sumnje predstavlja revoluciju u kupovini proizvoda i usluga. Broj kupaca na ulicama ostao je otprilike isti, ali je sve više onih koji sa par klikova mišem dolaze do željenog proizvoda, a da pri tom nisu ni izašli iz stana.

Prednosti online kupovine su mnoge, a najvažnija je svakako praktičnost i popusti kojima se ostvaruje mogućnost uštede novca. Potencijal e-trgovine u Srbiji svakodnevno raste, te svaka ozbiljnija firma u ovom trenutku nastoji postaviti online web shop i katalog svojih proizvoda.

Nije neka velika ušteda prilikom kupovine iz fotelje, ali kad bolje razmislite da biste došli do tržnog centra platićete prevoz, a u samom centru nećete odoleti da sednete na ručak ili piće nakon dobrog šopinga? Pri kupovini od kuće ovakve stvari nisu moguće.

Znate ono kada stojite u dugačkom redu na kasi i ugledate fenomenalnu majicu na samo dva metra i naravno, grabite je? To se zove implusvina kupovina, pa se neretko može desiti da se posle zapitate "Šta mi je ovo trebalo?". Pri online kupovini tako nešto vam se ne može desiti, jer pre kupovine svake stvari prođete dovoljan broj koraka kako biste bili sigurni u svoju odluku.

Internet prodavnica radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini, što znači da bilo kada možete naručiti izabrani proizvod. Pored toga, kupci iz manje urbanih sredina imaju mogućnost da naruče željene proizvode koji će im biti isporučeni na kućnu adresu bez da moraju fizički otputovati u veći grad da kupe željene proizvode.

U strahu da će neko zgrabiti baš vaš predmet interesovanja kupovaćete na prvu loptu. Drugo, da biste uporedili cene morate potrošiti bar sat vremena obilazeći radnje. Ipak, kada kupujete online možete upoređivati cene proizvoda na istoj stranici, te pročitati više o njima i izvršiti pametniju kupovinu.

Izaberite online kupovinu i uštedećete i vreme i novac!

http://webkupovina.rs/

Čitanja: 1569 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

Tipovi i podela montažnih hala -
Tipovi i podela montažnih hala

Pod pojmom hale se podrazumevaju sve one zgrade, koje se prostiru na velikim područjima i pokriveni su limenim krovom, a
Pozitivan uticaj mirisa na marketing -
Pozitivan uticaj mirisa na marketing

Iako se oblast čula mirisa još uvek smatra nedovoljno istraženim područjem, ipak se sigurnošću može tvrditi da mirisi imaju jako
Kupujte preko interneta -
Kupujte preko interneta

Kupovina preko interneta bez sumnje predstavlja revoluciju u kupovini proizvoda i usluga. Broj kupaca na ulicama ostao je otprilike isti,
Najlakši put do kvalitetnih radnika -
Najlakši put do kvalitetnih radnika

Koliko puta ste u svom okruženju čuli ili i sami postavili pitanje "imaš li nekoga da mi preporučiš - tražim
Šta nikako ne treba navesti u biografiji? -
Šta nikako ne treba navesti u biografiji?

Kada se prijavljujete za neki posao uvek morate da vodite računa kakvu biografiju ćete poslati. Većina se trudi da je

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda