Saveti

Idealan dan za prosidbu

28. 12. 2013.
Idealan dan za prosidbu - Dan zaljubljenih - najbolji dan za DA

Kažu da je ovo najlepše doba godine, a sada su božićni praznici i službeno proglašeni najboljim periodom za prosidbu Na prvom mestu najpopularnijih dana u godini za prosidbu sa 32 posto glasova našao se Badnji dan, a Noć veštica je    opširnije »

Čitanja: 2483 | Komentara: 0

Kako da se negujete zimi?

11. 12. 2013.
Kako da se negujete zimi? - negovanje koze, negovanje kose, negovanje noktiju

Zimski period u mnogome utiče na kvalitet kože, kose i lica. Hladni vetar, kiša i sneg isušuju kožu i onima koji inače nemaju ovakve probleme. Kako da se zaštitimo? Šta da koristimo za zimsku negu? Ovaj članak će Vam dati    opširnije »

Čitanja: 2212 | Komentara: 0

Kako izabrati pravi štampač?

11. 12. 2013.
Kako izabrati pravi štampač? - Ketridzi za stampac i toneri za stampac

Pre nego što krenete u kupovinu štampača, morate odlučiti za šta ćete ga koristiti. Njegova namena je vrlo važan faktor u izboru. Nije sve jedno da li ćete nedeljno jednom odštampati jedan dokumenat ili sliku, ili će on biti stalno    opširnije »

Čitanja: 2691 | Komentara: 0

Pobedite ose

02. 09. 2013.
Pobedite ose - Pobedite ose

U borbi sa osama pomažu eukaliptus, metvica i lažno gnezdo, a ubod će ublažiti sirće, kockice leda i mešavina soda bikarbone. Žute nijanse odeće treba izbegavati... Najezda osa je posledica duge i hladne zime. Ose izlaze u rojevima u potrazi    opširnije »

Čitanja: 2082 | Komentara: 0

Evo kako da nestanete s interneta

26. 08. 2013.
Evo kako da nestanete s interneta - Evo kako da nestanete s interneta

Ako zaista želite da izbrišete svoj profil na nekoj društvenoj mreži, moraćete da se dobro potrudite da biste pronašli upustva za to. Ali, uvek ima prečica - sajt Justdelete.me odradiće taj posao umesto vas. Često se kaže da ono što    opširnije »

Čitanja: 1812 | Komentara: 0

7 komadića Sokratove mudrosti

25. 07. 2013.
7 komadića Sokratove mudrosti - 7 komadića Sokratove mudrosti

Sokrat se smatra jednim od glavnih osnivača zapadne filozofije. Za Sokrata znamo pre svega preko drugih pisaca: preko njegovog učenika Platona, preko Ksenofona, istoričara, kao i iz drama Aristofana. Prvenstveno kroz Platonova dela došli smo do razumevanja dubine Sokratove mudrosti.    opširnije »

Čitanja: 2063 | Komentara: 0

Kako pobediti napor

11. 07. 2013.
Kako pobediti napor - Kako pobediti napor

Zašto je lakše da radimo ono što želimo da radimo od onoga što nam je dosadno... Da li ste se ikada upitali šta se dešava u našim glavama kada uspevamo da uprkos nezainteresovanosti, umoru ili bilo kom drugom razlogu dekoncentrisanosti,    opširnije »

Čitanja: 2038 | Komentara: 0

Poruka jednog bicikliste vozačima

22. 06. 2013.
Poruka jednog bicikliste vozačima - Poruka jednog bicikliste vozačima

Deset stvari koje bi vozači automobila stvarno trebalo da nauče. Između ostalih, poruke vozačima su: biciklista je takođe učesnik u saobraćaju a to što si jači ne znači da ne treba da me propustiš, iskuliraj nervozu kada si za volanom.....    opširnije »

Čitanja: 1978 | Komentara: 0

Šta sa starim košuljama?

15. 06. 2013.
Šta sa starim košuljama? - Šta sa starim košuljama?

Veliko spremanje zahteva promene u vašoj kući. Evo korisnog saveta ukoliko vam je teško da se odvojite od omiljenih odevnih predmeta... Pored krečenja soba u jarke boje, kupovine sitnica i dekoracija za vaš dom, postoji i ono čuveno bacanje stare    opširnije »

Čitanja: 2612 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 21  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda