aksennt kozmetika, pulanna kozmetika, krema sa zlatnim nitima, biserni prah, nega koze, nega lica, nega vrata

AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA

Preparati iz Pulanna kolekcije čine spoj naučnih istraživanja i snage prirode. Pulanna kreme sadrže vredne i retke aktivne supstance i ceo spektar prirodnih i biljnih sastojaka.
Grad: Beograd - Zvezdara
Adresa: Radoja Domanovića 8
Tel: 011/240.29.26
Mob: 064/111.63.75
Fax: 011/288-3590
Kontakt: Vesna Veselinovic
PIB: 102644938

AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA

AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA
AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA
AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA
AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA
AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA
AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA
AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA
AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA

AKSENNT CO d.o.o. - PULANNA

Pulanna-inovativna kolekcija preparata za negu na bazi zlata.

Herpifix - pobedite herpes na vasem licu.

Dermacheck -test folije za određivanje vlažnosti i masnoće kože.

Pravilna nega i adekvatan izbor preparata je jedini način da se sačuva  zdravlje kože, zbog toga Vam predstavljamo - Pulanna kolekciju. Reč je o potpuno  prirodnom i inovativnom načinu nege lica i otklanjanju bora na bazi zlata i  zlatnih niti.
Preparati iz Pulanna kolekcije  čine spoj naučnih istraživanja  i snage prirode.
Pulanna kreme sadrže vredne i retke aktivne supstance i ceo  spektar prirodnih i biljnih sastojaka. Pulanna kreme stimulativno deluju na  prirodne procese metabolizma i mikrocirkulacije, tako da prirodnim putem  pojacavaju regenerativne procese u koži.
Pulanna preparati imaju jedinstvenu  laganu gelastu strukturu, koja omogućava odličnu apsorpciju svih hranljivih  sastojaka, ne zatvara pore i stvara veoma prijatan osećaj prilikom  nanošenja.
Preparati na bazi zlata i zlatnih niti se preporučuju za negu  zrele kože.

Osnovni sastojci krema su: Bio-gold, eksktrat ginseng-a, hijaluronska  kiselina, ganoderm, vitamin E, biserne kuglice, zeleni čaj, hamamelis,  rastavić.

Kolekcija BIO-GOLD se sastoji od:

- BIO-GOLD PEARL CREAM: krema sa  zlatnim nitima i bisernim prahom, za kožu od normalne ka suvoj

- BIO-GOLD  GOLD CREAM: krema sa zlatnim nitima i algama za kožu od normalne ka masnoj

- BIO-GOLD ESSENCE: antirid za predeo oko očiju; ublažava  podočnjake, očnu upalost i modre prstenove oko očiju

- BIO-GOLD SKIN TONIK: dopuna tretmanu; dodatno zateže kožu i zadržava vlažnost

- BIO-GOLD CLEANSING MILK: mleko za čišćenje i negu kože lica i  vrata.

PULANNA MIKRO-GOLD & GRAPE  WHITENING SERIES
Pulanna kolekcija na bazi mikro-zlata i grožđa  

Zahvaljujući svojoj mikro strukturi, čestice mikro zlata dubinski prodiru u kožu i stimulišu stvaranje mreže kolagenih i  elastičnih vlakana, što omogućava da hranljivi sastojci iz krema(ekstrakti  grožđa, zelenog čaja i ginsenga,hialuronska kiselina, karoten, vitamin E ...)  dopru do najdubljih slojeva kože. Rezultat apsorpcije svih ovih hranljivih  sastojaka je pojačana cirkulacija, razmena materija, bolji metabolizam, pojačan  tonus i mnogo veća otpornost kože na spoljašnje uticaje.Ekstrakt grožđa efektno  sprečava proces starenja ćelija kože, pospešuje regeneraciju novih ćelija,  ujednačava boju kože lica, sprečava neželjenu pigmentaciju, ublažava efekat bora  i aktivno sprečava nastanak bora . Na ovaj način se koža regeneriše, postaje  svežija i sjajnija, smanjuju se bore i unapređuje se zdravlje kože  lica.

Kreme neutrališu dejstvo slobodnih radikala zahvaljujući jedinstvenom  sastavu mikro-zlata, grožđa i zelenog čaja,koji čini vrlo moćan anti-oksidantni  kompleks koji je 20 puta efikasniji od vitamina C i  cak 50 puta efikasniji od  vitamina E.

Kolekcija je pogodna za zrelu kožu sa izraženim borama, sklonu  hiperpigmentaciji i sadrži  dnevnu i noćnu kremu, antirid i  esenciju(serum).

 

PULANNA-PHYTOSILVER SERIES
Kreme na bazi srebra  za prevenciju početnih bora i negu mlade kože 


Pulanna phytosilver  kolekcija za negu mlade kože pored aktivnih biljnih sastojaka sadrži i bio  srebro. Srebro se još u starom Egiptu koristilo kao najdelotvorniji prirodni  antiseptik i dezificijens. Srebro ne samo da reguliše sekreciju sebuma(masnoće),  balans suve i masne kože, već vrši apsorpciju i eliminisanje kožnih bakterija i  fermenata. Srebro u sadejstvu sa prirodnim sastojcima u ovim preparatima ima  ulogu prirodnog antiseptika koji iščišćava, revitalizuje kožu, sprečava  stvaranje akni i starenja kože. Kreme imaju laganu(gelastu) koezistenciju na  prirodnoj biljnoj bazi koja se odlično apsorbuje u ćelije kože.

Čišćenje i toniziranje kože


Phytosilver mleko za  čišćenje sadrži bio srebro, lotos, extrakt kamilice. Mleko otklanja šminku,  višak sebuma, smiruje kožu, tonizira je, deluje antibakterijski i podmlađuje  je.

Phytosilver tonik sadrži bio srebro, ženšen, božur.  Namenjen je za negu  lica, vrata i dekoltea mlade kože. Nanošenjem svakog dana na očišćenu kožu  obezbeđuje vlagu, stimuliše i regeneriše ćelije kože, poboljšava cirkulaciju  kože i ima blago antibakterijsko i adstrigentno(blago skuplja pore, zateže  kožu)  dejstvo.


Dnevna nega mlade kože

Phytosilver moisturizing cream za negu suve i osetljive kože
Sadrži bio  srebro, divlji kesten, ženšen, hijaluronsku kis.
Krema svojim aktivnim  sastojcima jača krvne sudove, smanjuje vidljivost kapilara, crvenilo i smiruje  kožu.
Zahvaljujući prisustvu hijaluronske kis. Osigurava dobru hidrataciju  suve i osetljive kože

Dnevna nega masne kože

Phytosilver day cream sadrži:  bio srebro, aloju, angeliku. Sinergističkim dejstvom  bio srebra i aloje, koja  je prirodni biostimulator, i biljke angelike phytosilver day cream za negu masne  kože ubrzava razmenu materija, poboljšava zarastanje rana, revitalizuje i vlaži  kožu i sprečava nastanak hiperpigmentacija

Noćna nega mlade kože

Phytosilver night cream sadrži  slatki koren, sladić, hijaluronska kis.
Krema aktivnim sastojcima smiruje  kožu, poboljšava regeneraciju kože i hijaluronska kis. Kao vlažeći faktor.

Napomena: pulanna iz svoje phytosilver kolekcije izdvaja eye cream za negu  očne zone i prevenciju stvaranja bora. On sadrži noćurak, rastavić, vit. E i  ureu. Svojim aktivnim sastojcima potpomaže metaboličke procese u koži, daje  elastičnost i otklanja tamne kolutove oko očiju. Vit. E ima antioksidans efekat,  jača kapilare, smanjuje dubinu facijalnih bora i odlaže proces starenja

Obezbedite budućnost  svojoj koži

TRETMAN FLEKA (PEGA)
PULANNA GINSENG SPOT  TREATMENT

U pogledu delovanja na pigmentaciju, napravljen je  Pulanna Ginseng Spot cream, preparat (krema) koji sadrži ekstrakt ženšena,  baikal skullcap i arbutus(maginja). Preparat efikasno neutrališe dejstvo  tyrosinase (enzim koji ubrzava proces oksidacije i proizvodnje  melanina koji upravo stvara tamnu pigmentaciju i fleke na koži). Krema sa svojim  biljnim i prirodnim sastojcima deluje na vec nastalu pigmentaciju. Krema je  koncentrovana, nanosi se ciljano na fleku a zbog svojih aktivnih biljnih  sastojaka ne oštećuje okolno tkivo.
Nastajanje hiperpigmentacija je  dugotrajan proces, stoga i sam tretman depigmentacije zahteva duži vremenski  period koji traje najmanje tri meseca. Krema se nanosi jednom dnevno i ne  preporučuje se direktno izlaganje suncu.

 

Pulanna ginseng  face  nutrition  pad  -   Hranljiva maska na bazi ženšena za celo  lice
Specijalno formulisana sa ženšenom, hijaluronskom  kiselinom, svilom,ekstraktom čaja, arbutusom,  vrstom slatke supstance(gospinim  biljem) i ricinusovim uljem, trenutno oporavlja ćelije kože ,  deluje veoma  osvežavajuće, ima antistres efekat za umornu kožu i stvara veoma prijatan  psihološki osećaj.
Zbog sadržaja hijaluronske kiseline maska hidrira  kožu(hidratacija traje danima), pogodna je za sve tipove kože i peporučuje se  nanošenje jednom nedeljno.
Maska je napravljena od čistog pamuka koji je  natopljen u specijalnu esencijalnu tečnost i već je pripremljena za  nanošenje(korišćenje).

Pulanna grape  anti-wrinkle  eye  mask  –  Lifting hranljiva maska za kožu u predelu oko  očiju
Bogata je ekstraktima grožđa, algi  i noćne  jagorčevine;  trnutno obnavlja i smiruje  osetljivu kožu,   smanjuje nadutost , bore i  podočnjake na koži oko očiju.  Maska je napravljena od čistog pamuka, koji je  natopljen  specijalnom esencijalnom tečnošću. 
Ostavlja veoma prijatan  psihološki osećaj i deluje okrepljujuće na umornu kožu.

HERPIFIX

Novi medicinski uređaj, jedinstven na našem tržištu. Veoma je jednostavan za upotrebu. Omogućava Vam da u samo 4 koraka pobedite herpes na Vašem licu. Evo kako ide taj proces:

1. Proizvodi se slab elektricitet na tretiranoj koži.

2. Ph vrednost kože se spušta na niže vrednosti. Normalna vrednost kože je 5,5, herpifix je spušta na 2.

3. Javlja se osećaj blagog peckanja i onemogućava se širenje virusa herpesa. Herpifix se može koristiti već kod prvih simptoma herpesa.

4. Virus se povlaci , a izbijanje herpesa je zaustavljeno pre nastanka plika.

Nus pojave nisu poznate. Herpifix je posebno nežan za kožu jer se nakon tretiranja pH-vrednost kože za vrlo kratko vreme normalizuje.

Ono što razlikuje Herpifix od drugih poznatih masti protiv herpesa labialisa je to što ne koristi hemijske supstancije. Mogu ga koristiti i deca i trudnice. Uvek je spreman za upotrebu. Tretman se sprovodi stavljanjem aparata na kožu i traje svega 3 sekunde.

Šta to u praksi znači? Proces nije vidljiv, uvek ga možete nositi sa sobom i u svakom momentu je spreman za upotrebu.

DERMACHECK, test folije za određivanje vlažnosti i masnoće kože

Hit artikal, jedinstven na našem tržištu. Specijalne test folije za određivanje vlažnosti i masnoće kože. Možete ih naći u tri varijante: Dermacheck complete (za određivanje vlažnosti i masnoće kože), Dermacheck sebum (za određivanje masnoće kože) i Dermacheck hidratacija (za određivanje vlažnosti kože). Nivo hidratacije je osnova zdravog tena. Dobro hidratisana koža izgleda mlađe i mekše, ima sjaj, sprečava starenje kože usled oksidativnog stresa i spoljnih faktora. S obzirom na to da na hidrataciju utiču razni spoljni i unutrašnji faktori, stanje kože treba redovno proveravati. Dermacheck hidratacija su specijalne test folije za određivanje deskvamacije: specijalna providna lepljiva traka, koja sakuplja odumrle ćelije iz najvišeg sloja kože. Ova metoda omogućava tačnu i preciznu vizualizaciju nivoa suvoće ili oštećenja kože. Sebum je osnovni parametar kože. Masna koža predstavlja veliki problem – povećane pore, bubuljice i druge mrlje. Koža izgleda grubo. S druge strane, i suva koža može predstavljati problem – nije dobro zaštićena od spoljnih faktora, sklonija je starenju i reakcijama preosetljivosti. Zato treba koristiti odgovarajuće preparate za negu i redovno proveravati stanje kože. Dermacheck sebum su specijalne test folije za sakupljanje masnoće: specijalna traka koja sakuplja sebum za vrlo kratko vreme. Pokazuje tačke koje predstavljaju aktivnost lojnih žlezda. Dermacheck complete objedinjuje merenja ova dva parametra u jednom artiklu. Dermacheck testovima se parametri kože mere brzo i lako, a rezultati se procenjuju vizuelno. Posebno su pogodni za kućno testiranje. Ovakve vrste testova su veoma značajne zbog pravilne nege i adekvatnog izbora preparata za negu kože. Potrebe kože mogu varirati, stanje kože se menja i zavisi od mnogo faktora. Jedan od njih je i godišnje doba, zato se preporučuje da se kontrolna analiza kože radi sa svakom promenom godišnjeg doba

Dijagnostički uređaji

Multi Skin Center MC 900

Multifunkcionalni sofisticirani uređaj, koji omogućava spajanje različitih instrumenata i visioscope kamera na jednu centralnu jedinicu. Atraktivnog dizajna, s osvetljenim “logo” sa strane kućišta. Koristi se spajanjem na PC, software – windows.

Specijalni software omogućava analizu i određivanje stanja i tipa kože, kose i vlasišta, foto-tipa, te personalizaciju dermokozmetičke preporuke za individualnu negu kože, kao i kontrolu kompatibilnosti kozmetičkih proizvoda prema individualnim potrebama kože. Uređaj se isporučuje sa software-om i pripadajućim delovima.

Model B2

Opremljen instrumentima za merenje vlažnosti, sebuma, melanina (index), te instrumentom za merenje elasticiteta kože (suction method).

Model B3

Opremljen instrumentima za merenje vlažnosti, sebuma i melanina (index), instrumentom za merenje elasticiteta kože (index) , te Visioscope kamerom- po izboru ( color ili B/W ), te opcionalnim mogućnostima.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda