Škola astrologije, škola joge, zanatski kursevi: kurs masaže, kurs kozmetike lica, kurs za pedikir i manikir, kurs nadogradnje noktiju, kurs šminkanja.

Ultra Nova Wellness

Škola astrologije, škola joge, zanatski kursevi: kurs masaže, kurs kozmetike lica, kurs za pedikir i manikir, kurs nadogradnje noktiju, kurs šminkanja.
Grad: Novi Sad - grad
Adresa: Save Kovačevića 3
Tel: 069/778-761
Mob: 060/767-11-74
Kontakt: Bojan Jovanović
PIB: 107874844

ULTRA NOVA WELLNESS Kurs kozmetike lica
ULTRA NOVA WELLNESS Kurs masaze
ULTRA NOVA WELLNESS Kurs za manikir i pedikir
ULTRA NOVA WELLNESS Kurs sminkanja
ULTRA NOVA WELLNESS Casovi joge
ULTRA NOVA WELLNESS Skola joge
ULTRA NOVA WELLNESS Kurs astrologije
ULTRA NOVA WELLNESS Skola astrologije

Ultra Nova Wellness

Škola astrologije, škola joge, zanatski kursevi: kurs masaže, kurs kozmetike lica, kurs za pedikir i manikir, kurs nadogradnje noktiju, kurs šminkanja.

Centar za obrazovanje odraslih Ultra Nova Wellness organizuje različite kurseve za odrasle, pomoću kojih ćete steći puno znanja i prakse, kako biste bili sposobni za samostalno obavljanje posla u oblasti koju odaberete.

Da li ste Vi među onima koji traže posao od kojeg bi mogli da žive? Ili imate posao, ali od njega ne zarađujete onoliko koliko biste želeli? Ukoliko imate interesovanja za neke od oblasti koja obrađuje Ultranova, razmislite o tome da ta interesovanja unovčite.

Proširite svoja znanja i učite od najboljih stručnjaka, nakon čega ćete dobiti sertifikat koji Vam je potreban da sami započnete novi posao.

ŠKOLA ASTROLOGIJE

Astrologija je nauka koja je stekla ogromnu popularnost. Ukoliko želite sebe da spoznate kroz astrologiju, ili da postanete astrolog, škola astrologije koju drži eminentni astrolog mr Bojan Jovanović će Vam to omogućiti.

U okviru škole formirani su kursevi astrologije, podeljeni po vrstama astrologije i po nivoima znanja.

U zavisnosti od sopstvenog afiniteta, možete odabrati jedan određeni kurs astrologije, ili odabrati dvogodišnje studije astrologije, koje obuhvataju sve kurseve.

Pored znanja, posle kursa Vas čeka polaganje ispita, na osnovu kojeg dobijate sertifikat za profesionalnog astrologa, na osnovu kojeg možete registrovati delatnost i javno se oglašavati.

Odnedavno je sa radom počela i dopisna škola astrologije, pa svi koji su iz drugih gradova i država mogu učiti iz fotelje i postati profesionalni astrolozi.

Ukoliko Vas zanima kurs astrologije ili astrološke usluge, kao što su izrada horoskopa i natalne karte, detaljnije unformacije potražite na stranici Škola astrologije.

ŠKOLA JOGE

Škola joge je rekreativni program, koji pruža mnogo više od puke rekreacije. Časovi jogepodmlađuju organizam, održavaju vitku liniju, pospešuju opuštanje, uče Vas pravilnom disanju, a rade se i korektivne vežbe za kičmu. Kurs joge je preporučljiv svima koji vode ubrzan način života, jer joga predstavlja izvanredan antistres tretman.

Joga kursevi se organizuju u 3 nivoa. Svaki kurs joge traje 9 meseci, a pohađa se tri puta nedeljno.

Kurs joge drži profesionalni profesor fitnesa. Možete odabrati i kurs jutarnje joge, gde Vam jutarnje vežbanje daje celodnevnu energiju.

ZANATSKI KURSEVI

Imati zanat u rukama zlata vredi. Uz malo ulaganja u sebe, možete postići mnogo. Svejedno da li želite da se prekvalifikujete ili da radite dodatno, zanatski kursevi će Vam uvek dobro doći. Zato Vam Ultranova nudi znanja i veštine iz sledećih oblasti:

•     Kurs masaže, ima 3 nivoa, od kojih svaki ima još i osnovni i napredni kurs: Bazični kurs (relaks masaža, antistres masaža i bazična terapijska masaža + anticelulit masaža), Napredni nivo (sportska masaža, sportsko-terapijska, refleksologija, akupresura, osnove limfne drenaže i energetske masaže) i Ekspertski nivo (ajurvedska i tajlandska masaža i energo-terapija, te povremeno Shiatsu i Reiki masaža i isceljivanje)

•     Škola lepote, u okviru koje se organizuju kozmetički kursevi: kurs kozmetike lica, kurs nadogradnje noktiju, kurs za pedikir, kurs za manikir, kurs za depilaciju, kurs šminkanja.

Predavanja iz zanatskih kurseva se održavaju u manjim grupama, dva puta nedeljno, plus vežbe.

Sve kurseve drže vrhunski profesionalci, a predavanja su izuzetno kvalitetna. Poseban kvalitet ovih kurseva je što uključuju malo teorije, a puno prakse, te ste odmah nakon završenog kursa osposobljeni za samostalni rad.

Za sve kurseve postoji mogućnost plaćanja na rate.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda