U  ZLATARI  TOPALOVIĆ  možete naći najfinije komade nakita, koji ce zadovoljiti najrazličitije ukuse Prstenje - od najjednostavnijih modela sa jednim kamenom, do masivnih komada zahtevnije izrade sa livenim i ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima, Naušnice, Ogrlice i lanci - najrazličitijih radova i dužina. Narukvice - od klasicnih modela i standardnih radova, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili u kombinaciji sa kaučukom.

ZLATARA TOPALOVIĆ

Grad: Beograd - Zvezdara
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 192
Tel: 011/2421-454
Mob: 063/8108-296
Fax: 011/2421-454
Kontakt: MILORAD TOPALOVIĆ
PIB: 100027387

ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ
ZLATARA TOPALOVIĆ

ZLATARA TOPALOVIĆ

U ZLATARI  TOPALOVIĆ  možete naći najfinije komade nakita, koji cezadovoljiti najrazličitije ukuse.

Stručna obrada materijala, nove tehnologije iprecizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina, ikao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji pripadasvetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnihmodela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog domodernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.

Prstenje - od najjednostavnijih modela sajednim kamenom, do masivnih komada zahtevnije izrade sa livenim i ručnofasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima,

Naušnice - od jednostavnih karika, pa sve doekskluzivnih minđuša sa poludragim, dragim kamenjem i biserima

Ogrlice i lanci - najrazličitijih radova idužina,

Narukvice - od klasicnih modela i standardnihradova, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili ukombinaciji sa kaučukom ,

Broševi i privesci - sa dragim, poludragimkamenjem, biserima, ili pečenim emajlom, i to u belom, žutom, roza zlatu, kao i kombinaciji ovih boja.Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji,ili kaučukom.

Za one koji su se odlučili da svoju lepšupolovinu zauvek zadrže uz sebe, nudimo širok asortiman vereničkog prstenja ubelom i žutom zlatu, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, sa prirodnim kamenjem najfinije obrade. Usvojoj kolekciji posedujemo  prekopedeset modela burmi, iskljucivo ručno radenih, od cuvenih engleskih, prekoburmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih, ili masivnih burmi od belogzlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovaniznutra,  i imati gravuru sa unutrašnjeili spoljašnje strane.

Osim burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnognakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, dodugmadi za kosulje.

Takođe, obilujemo širokim asortimanom srebrnognakita, kao i nakita od hirurškog čelika, svih vrsta, u kombinaciji sapoludragim kamenjem, koralima, i pečenim emajlom u boji, a za one sa istančanijimukusom, koji prate svetske trendove, tu su i poznati italijanski brendovinakita TI SENTO i NOMINATION, sa kolekcijama koje radoznale izazivaju svojimdizajnom, a pravim ljubiteljima oduzimaju dah.

Veoma je bitno napomenuti da vršimo uslugesvih vrsta popravki, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz strucnekonsultacije naših majstora), procene nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju.

Ono što jeste sigurno je to da u zlatariTopalovic možete pronaći svaki detalj koji ce pomoci u kreiranju vašeg imidža.I više od toga, sasvim sigurno cete biti iznenadeni komadima nakita kojiprevazilaze Vaša ocekivanja. Uz ljubazno osoblje i strucne savete pronačićetenešto za sebe, ali i za poklon po kojem ce vas sigurno pamtiti.

Ukoliko ni to ne zadovolji vaše prefinjeneukuse, izazovite nas svojim idejama, necete biti razočarani.

Čekamo Vas…

Sa poštovanjem, Vaša zlatara Topalović


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda