Neispricane price

Deklaracija o ciljevima afričkih država - deklaracija o ciljevima afričkih država

U Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (GS UN) danas je aklamacijom usvojena politička deklaracija o ciljevima afričkih zemalja u 21. veku, koju su zajednički predložile sve države članice Afričke unije    opširnije »

Čitanja: 2651 | Komentara: 0

Talibani kreću u prolećnu ofanzivu - Talibani kreću u prolećnu ofanzivu

Talibani u Avganistanu su danas objavili da kreću u prolećnu ofanzivu u okviru koje će vršiti samoubilačke napade na strane vojne baze i diplomatske misije, kao i takozvane insajderske napade.    opširnije »

Čitanja: 1381 | Komentara: 0

Južnokorejski radnici napuštaju industrijsku zonu - Južnokorejski radnici napuštaju industrijsku zonu

Južnokorejski radnici počeli su danas da napuštaju zajednički industrijski park u Severnoj Koreji, nakon što je Seul najavio potpuno povlačenje narednih meseci zbog vojnih tenzija.    opširnije »

Čitanja: 1427 | Komentara: 0

Daka: 340 žrtava, protesti i sukobi - Daka 340 žrtava, protesti i sukobi

Dva menadžera fabrike i dva inženjera uhapšena su danas u Bangladešu, 72 sata posle rušenja zgrade u kojoj je šivena jeftina odeća za zapadne brendove, dok se broj žrtava popeo na 340, ali spasiosi još pronalaze preživele    opširnije »

Čitanja: 1324 | Komentara: 0

Novartis tužen zbog mita - Novartis tužen zbog mita

Američka vlada podnela je drugi put u roku od tri dana tužbu protiv švajcarske farmaceutuske kuće Novartis, zbog navodnog potplaćivanja lekara i farmaceuta kako bi podstakli pacijente na upotrebu lekove te kompanije    opširnije »

Čitanja: 1495 | Komentara: 0

Nađen deo aviona

27. 04. 2013.
Nađen deo aviona - Nađen deo aviona

Njujorška policija je danas saopštila da je pronašla deo jednog od dva aviona kojima je 11. septembra 2011. izveden teroristički napad na Svetski trgovinski centar u donjem Menhetnu u Njujorku    opširnije »

Čitanja: 1517 | Komentara: 0

U požaru u bolnici 38 mrtvih - U požaru u bolnici 38 mrtvih

U požaru koji je izbio u psihijatrijsko-neurološkoj klinici u Moskovskoj oblasti, oko 2 sata i 20 minuta posle ponoći stradalo je 38 osoba. Spasili su se samo medicinska sestra i dva pacijenta koje je ona uspela da izvuče    opširnije »

Čitanja: 1413 | Komentara: 0

Kim Džong Un na tajnoj vojnoj smotri - Kim Džong Un na tajnoj vojnoj smotri

Severokorejski vođa Kim Džong Un prisustvovao je u četvrtak vojnoj smotri kojom je obeležena 81. godišnjica osnivanja Narodne vojske Koreje.    opširnije »

Čitanja: 1465 | Komentara: 0

Više od polovine pritvorenika štrajkuje glađu - Broj zatvorenika u američkoj vojnoj bazi Gvantanamo na Kubi koji su započeli štrajk glađu povećao se na 92 osobe, saopštila je uprava zatvora

Broj zatvorenika u američkoj vojnoj bazi Gvantanamo na Kubi koji su započeli štrajk glađu povećao se na 92 osobe, saopštila je uprava zatvora    opširnije »

Čitanja: 1287 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 15  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda