Swa Tim d.o.o. je firma koju čini tim profesionalaca sa bogatim iskustvom u poslovima štampe i marketinga. Sa stažom dužim od jedne decenije, permanentnom orijentacijom ka edukativnom, tehničkim i tehnološkim usavršavanjem danas možemo reći da smo u mogućnosti da pružimo kompletan marketing servis našim klijentima

SWA TIM doo

Digitalna štampa velikog formata predstavlja savremenu tehnologiju stampe koja ima niz prednosti. Glavne prednosti se ogledaju u brzoj i kvalitetnoj štampi za koju tiraž ili format ne predstavlja prepreku. Mogucnost izbora velikog broja materijala.
Grad: Beograd - Zemun
Adresa: Cara Dušana 68
Tel: 011/41-28-130
Mob: 062/15-30-961
Fax: 011/21-92-179
Kontakt: Milan Bešević
PIB: 105545491

Brendiranje vozila
Brendiranje vozila - karbonska folija
Brendiranje vozila
Brendiranje izloga
Brendiranje izloga
Fasadna grafika
Prozorska grafika
Rolo baneri
Sajamski štandovi
Štampa na tekstilu

SWA TIM doo

Swa Tim d.o.o. je firma koju čini tim profesionalaca sa bogatim iskustvom u poslovima štampe i marketinga. Sa stažom dužim od jedne decenije, permanentnom orijentacijom ka edukativnom, tehničkim i tehnološkim usavršavanjem danas možemo reći da smo u mogućnosti da pružimo kompletan marketing servis našim klijentima. Naše osnovne delatnosti su digitalna štampa velikog formata, digitalna štampa na tabak, ofsetna štampa, sublimaciona štampa, proizvodnja POS materijala, uvoz, proizvodnja i distribucija reklamnog materijala i reklamne galanterije.

Investiranjem u kadrove, proizvodne i doradne mašine, tehnologiju i softverska rešenja u mogućnosti smo da ceo postupak od ideje do realizacije uradimo u okviru naše firme.
Uvek nastojimo da naši klijenti dobiju najbolji mogući odnos cene i kvaliteta proizvoda i usluga uz kratke rokove isporuke i fleksibilan pristup u pogledu uslova poslovanja.
Svakom poslu pristupamo kao posebnom izazovu sa krajnjim ciljem da kroz našu posvećenost doprinesemo razvijanju dugoročnoih partnerskih odnosa u obostranom poslovnom interesu.
Spremno Vas očekujemo sa željom da zajednički realizujemo Vaše ideje i projekte.


Za vas radimo:


   Digitalna štampa >>
   Ekskluzivna galanterija >>
   Reklamna galanterija – promo pokloni – poslovni pokloni – reklamni proizvodi >>
   Reklamni tekstil >>
   Offset štampa >>
   Rokovnici >>
   Eko pokloni >>
   POS materijal >>
   LAM konstrukcije >>

kontakt: 011/21-92-179


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda