Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija »

HOTELIJERSKA PONUDA I CENE ZA SPORTISTE I TURISTE

07. 11. 2005.

HOTELIJERSKA PONUDA I CENE ZA SPORTISTE I TURISTE - Turisticka organizacija u Herceg Novom saopštila je u nedelju da se u tom gradu odmara 431 gost, od kojih su vecina domaci posetioci, koji su smešteni u hotelima.

Za vecinu hotelijera sezona je završena, ali su neki, medju kojima i Mediteranski zdravstveni centar u Igalu, saopštili ponude i cenovnik usluga za zimu 2005/06. godine.

Cene su ostale na prošlogodišnjem nivou, ali je ponudjen novi program za sportiste, rekao je direktor marketinga Instituta 'Dr Simo Miloševic' Željko Andric.

Ponovo je aktuelan i program za pripremu fudbalskih ekipa. Pored standarnih medicinskih i fizikalnih terapija prilagodjenih sportistima, ove godine zakupljeni su i termini za korišcenje terena fudbalskog kluba Igalo.

Pun pansion za sportiste u dvokrevetnoj sobi ove zime u Mediteranskom centru koštace 25 evra. Osim za sportiste, ove zime bice aktuelni specijalni aranžmani sa paketom fizikalnih terapija, koji ce, do 1. aprila koštati 37, a u aprilu 40 evra dnevno.

U to vreme se u Herceg Novom održava Praznik mimoze i Hercegnovske aprilske pozorišne svecanosti.

U Institutu su u prvih devet meseci ove godine na odmoru i lecenju bila 4.172 pacijenta, koji su ostvarili blizu 172.000 nocenja. Broj gostiju u Herceg Novom je u tako za prvih 11 meseci 2005. bio veci za 11 odsto nego prethodne godine. RTS.
Čitanja: 2619

TV gubi tron, internet reklamni gigant -
TV gubi tron, internet reklamni gigant

Internet će do 2017. biti najveći medij za reklamiranje na 12 ključnih tržišta, koja čine 28 odsto globalne potrošnje na
Struja skuplja -
Struja skuplja

Predlog Vlade MMF-u je da zasad građani ne plaćaju akcizu na struju, što znači da ona tokom leta poskupi, ali
Lični bankrot -
Lični bankrot

Narodna banka, državni organi, u saradnji sa MMF-om, Svetskom bankom i EBRD-om, rade na strategiji za sistemsko rešavanje problema problematičnih
kad će nam biti bolje? -
kad će nam biti bolje?

Računica Fiskalnog saveta kaže da, uz predviđene mere, nema šanse da do kraja 2017. Srbija „izađe na zelenu granu”. Za
Plan otkaza u javnom sektoru -
Plan otkaza u javnom sektoru

Krajem aprila biće predstavljen zakon o racionalizaciji javnog sektora, kaže za „Blic“ ministarka državne uprave Kori Udovički.Udovički je objasnila da

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda