Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija »

REZIM SAOBRACAJA I PARKIRANJA ZA NOVOGODISNJE PRAZNIKE U BEOGRADU

29. 12. 2006.

REZIM SAOBRACAJA I PARKIRANJA ZA NOVOGODISNJE PRAZNIKE U BEOGRADU - Vožnja gradskim saobracajem u Beogradu tokom novogodišnje noci bice besplatna, i taj režim ce važiti od 22 sata uvece 31. decembra do cetiri sata ujutro 1. januara.Od 20 sati ce biti uspostavljen privremeni režim saobracaja koji ce trajati do pet sati ujutro. U tom periodu bice zatvorene ulice: Kralja Milana, Terazije, Kolarceva, Makedonska od Trga Republike do Decanske, Vase Carapica od Trga Republike do Dobracine i Trg Nikole Pašica, od Terazija do Kneza Miloša.

Šest vozila Hitne pomoci dežurace na punktovima od 22.00 do pet ujutro.

Dva ce biti postavljena na Trgu Republike, to jest na pocetku Francuske ulice, još dva na uglu Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, jedno na Terazijama, kod restorana "Mekdonalds" i jedno vozilo u Košutnjaku, zbog finala rialiti šou programa "Veliki brat".

Parkiranje u zoniranim delovima grada nece se naplacivati 1, 2. i 6. januara. U istom periodu nece raditi šalter Službe parking kontrole u ulici Starine Novaka 22, saopštilo je javno komunalno preduzece "Parking servis".

Sve javne garaže i posebna parkirališta bice neprekidno otvoreni tokom praznicnih dana, a šlep služba, takozvani "pauk", ce 1. i 2. januara raditi po vikend režimu.

Sve autoperionice i tehnicki pregled na Medunarodnom teretnom terminalu u Novom Beogradu i u ulici 27. marta nece raditi 1, 2, 6. i 7. januara.

Carinski pregled na Medunarodnom teretnom terminalu nece raditi samo 1. januara.

U info centru "Parking servisa" organizovana su praznicna dežurstva, a vozaci ce moci da dobiju sve informaciji na broj telefona 3035-400.

Šalter za rad sa strankama u Info centru "Parking servisa" nece raditi 1, 2. i 7. januara. //beta.co.yu
Čitanja: 2710

TV gubi tron, internet reklamni gigant -
TV gubi tron, internet reklamni gigant

Internet će do 2017. biti najveći medij za reklamiranje na 12 ključnih tržišta, koja čine 28 odsto globalne potrošnje na
Struja skuplja -
Struja skuplja

Predlog Vlade MMF-u je da zasad građani ne plaćaju akcizu na struju, što znači da ona tokom leta poskupi, ali
Lični bankrot -
Lični bankrot

Narodna banka, državni organi, u saradnji sa MMF-om, Svetskom bankom i EBRD-om, rade na strategiji za sistemsko rešavanje problema problematičnih
kad će nam biti bolje? -
kad će nam biti bolje?

Računica Fiskalnog saveta kaže da, uz predviđene mere, nema šanse da do kraja 2017. Srbija „izađe na zelenu granu”. Za
Plan otkaza u javnom sektoru -
Plan otkaza u javnom sektoru

Krajem aprila biće predstavljen zakon o racionalizaciji javnog sektora, kaže za „Blic“ ministarka državne uprave Kori Udovički.Udovički je objasnila da

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda