[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701637630','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Investicioni fondovi

INVESTICIONI FONDOVI NA RUBU BANKROTA -

Malo je reći da investicioni fondovi u Srbiji nisu popularni s obzirom na to da gotovo nema ulagača koga nisu ostavili u golemim gubicima. Investicione jedinice rasprodaju se i po 350 dinara, a mesečno padaju i po 20 odsto. Samo    opširnije »

Čitanja: 6708 | Komentara: 0

GASE SE INVESTICIONI FONDOVI -

Prva žrtva svetske finansijske krize u Srbiji bila je Beogradska berza, a u paketu sa dramatičnim pojeftinjenjem najlikvidnijih deonica ide i pad investicionih jedinica u fondovima. Vrata dva fonda već su zaključana, a u industriji se šuška da će se    opširnije »

Čitanja: 5401 | Komentara: 0

RAST JEDINICA ŠEST FONDOVA -

Rast vrednosti investicionih jedinica ubeležilo je šest fondova a u padu je bilo takođe šest fondova. Najveći rast na dnevnom nivou u petak, 27. marta, ubeležio je fond Delta plus, od 1,04 odsto, na 727 dinara, a najmanji Fokus novčani    opširnije »

Čitanja: 5296 | Komentara: 0

JEDINICE DEVET FONDOVA U

Rast vrednosti investicionih jedinica ubeležila su četiri fonda, a u padu je bilo devet fondova. Jedinice investicionih fondova konstantno u padu Jedinice investicionih fondova konstantno u padu Najveći rast na dnevnom nivou u utorak, 17. marta, ubeležio je Delta dinamik    opširnije »

Čitanja: 5338 | Komentara: 0

JEDINICE OSAM FONDOVA U RASTU -

Rast vrednosti investicionih jedinica ubeležilo je osam, a u padu je bilo pet fondova. Najveći rast na dnevnom nivou u ponedeljak, 26. januara, zabeležio je balansirani fond Hipo balans (Hypo), od 0,92 odsto, na 1.015,47 dinara, a fond Cepter kapital    opširnije »

Čitanja: 5525 | Komentara: 0

PAD JEDINICA 12 FONDOVA -

Dnevni rast vrednosti investicionih jedinica zabeležila su dva fonda dok su u padu bile jedinice preostalih 12 fondova. Najviše je u petak, 14. novembra, pala jedinica fonda Ilirika JIE, za 1,04 odsto, na 516,57 dinara, a najmanje Kombak infonda, za    opširnije »

Čitanja: 5471 | Komentara: 0

SRPSKI FONDOVI HOĆE PREKO GRANICE -

Investicioni fondovi traže od vlade da mogu neograničeno da ulažu novac u inostranstvo, jer u Srbiji nemaju gde. Priklještena lošim stanjem na srpskom tržištu kapitala i malim mogućnostima oplodnje uloga investitora, društva za upravljanje investicionim fondovima zatražila su od države    opširnije »

Čitanja: 5975 | Komentara: 0

FONDOVI: SAČUVATI POVERENJE ULAGAČA -

Beograd -- Predstavnici investicionih fondova u Srbiji kažu da su likvidnost i gubitak poverenja ulagača najveći problemi koji su ih pogodili zbog svetske krize. Oni su zatražili od države da formira interventni fond od oko deset miliona evra koji bi    opširnije »

Čitanja: 6142 | Komentara: 0

RAST ZABELEŽILO PET FONDOVA -

Pet investicionih fondova zabeležilo je rast vrednosti investicione jedinice u rasponu od 0,02 do 0,14 odsto. Jedinice osam fondova bile su u padu, a najveći pad, u petak 12. septembra, zabeležio je fond Rajfajzen akcije (Raiffeisen), čija jedinica je skliznula    opširnije »

Čitanja: 5804 | Komentara: 0

1234 Ukupno pronadjeno: 33  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda