[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='18.117.216.36' AND browser='Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('18.117.216.36','1714144708','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','')

Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija »

"Kraun plaza“ prima 250 radnika

17. 06. 2013.

Za 250 radnih mesta u beogradskom hotelu "Kraun plaza“ prijavilo se 2.500 kandidata, pišu "Večernje novosti".

Beograd će krajem ove godine dobiti najveći hotel u regionu. U nekadašnjem "Kontinentalu“, u čije je renoviranje uloženo 40 milona evra, od 2014. će se nalaziti hotel "Kraun plaza“.

Gostima će na raspolaganju biti 416 soba, dva restorana, čak 14 kongresnih sala, a za opuštanje spa i fitnes centar, bazen, dva turska kupatila i toliko sauna, kafić, teniski teren ...

Novobeogradski hotel kompletno se renovira nakon gotovo četiri decenije, a ova investicija je vredna 40 miliona evra.

Dok majstori užurbano rade, menadžment ovog hotela bira buduće radnike. Na konkurs za 250 sobarica, čistačica, kuvara, recepcionara, konobara, menadžera prijavilo se 2.500 kandidata.

"Sa svakim kandidatom koji bude ušao u uži izbor lično ću razgovarati, jer nam je cilj da se napravi dobar tim", kaže Živorad Vasić, generalni direktor hotela i poslovnih objekta "Delta rilestejta“.

"Važna je stručna sprema, ali je najvažnije da naš gost uvek poželi da se vrati. Da bude uslužen kao i u svim vrhunskim hotelima sa pet zvezdica, a istovremeno da oseti i domaćinsku atmosferu", kaže Vasić.

Nekadašnji "Kontinental“ neće promeniti samo ime. Zadržana je identična fasada, ali su ugrađena troslojna stakla koja štede energiju. Unutrašnjost hotela se, s druge strane, potpuno menja.

"Prostor od 37.000 kvadrata biće drugačije organizovan. Gosti buduće 'Kraun plaze' će odmah na ulazu videti razliku. Otvorićemo taj prostor u prizemlju, gde će biti recepcija, restoran, kafe-bar, tri lokala i spa centar", objašnjava Vasić.

"Sobe su smeštene na spratovima, a predsednički apartman 'Kraun plaze' imaće 200 kvadrata. Na mezaninu će se nalaziti klub zatvorenog tipa za goste deluks soba", navodi on.

Plan menadžmenta ovog hotela je da "Kraun plaza“ postane kongresni hotel. Njegova prednost je i pasarela koja ga povezuje sa centrom "Sava“.

"U maju 2014. rezervisane su sve sobe, jer se održavaju kongresi. Naš cilj je da u početku popunjenost kapaciteta bude 50 odsto, a da se se narednih godina povećava. Prema petogodišnjem biznis planu, popunjenost bi trebalo da bude od 78 do 84 odsto", kaže Vasić.

Prva soba uzorak opremljena je po standardima brenda "Kraun plaza“, kao deo grupe "Interkontinental“.

Soba ima 26 kvadrata, na kupatilu su klizna vrata, ozvučenje u hodniku i kupatilu. Uz brzi bežični internet, tu je medijski priključak za sve tehničke aparate odakle se slika prenosi na TV.


Izvor: [b92.net]

Čitanja: 1847 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

TV gubi tron, internet reklamni gigant - Kraun plaza prima 250 radnika
TV gubi tron, internet reklamni gigant

Internet će do 2017. biti najveći medij za reklamiranje na 12 ključnih tržišta, koja čine 28 odsto globalne potrošnje na
Struja skuplja - Kraun plaza prima 250 radnika
Struja skuplja

Predlog Vlade MMF-u je da zasad građani ne plaćaju akcizu na struju, što znači da ona tokom leta poskupi, ali
Lični bankrot - Kraun plaza prima 250 radnika
Lični bankrot

Narodna banka, državni organi, u saradnji sa MMF-om, Svetskom bankom i EBRD-om, rade na strategiji za sistemsko rešavanje problema problematičnih
kad će nam biti bolje? - Kraun plaza prima 250 radnika
kad će nam biti bolje?

Računica Fiskalnog saveta kaže da, uz predviđene mere, nema šanse da do kraja 2017. Srbija „izađe na zelenu granu”. Za
Plan otkaza u javnom sektoru - Kraun plaza prima 250 radnika
Plan otkaza u javnom sektoru

Krajem aprila biće predstavljen zakon o racionalizaciji javnog sektora, kaže za „Blic“ ministarka državne uprave Kori Udovički.Udovički je objasnila da

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda